DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
addicted
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de addicted »

esti tu asa sigur razvane? la toate tragerile am fost toti acolo daca era asa pestele era viu si in apa nu mort in lada .... dar in fine

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Da, sunt sigur. Toata lumea se grabea la tragerea la sorti, numai voi ramaneati pe stand. V-am vazut eu, Nae Badulescu, Robert Sorban si altii.
Hoti! Asta sunteti!
C. S. PELICANUL

addicted

Mesaj de addicted »

daca era asa cum spui tu nu mutam un peste mort il mutam viu dar in fine plus de asta nu cred ca scrie undeva sa fim toti la tragere si nu suntem singurii care nu am fost la tragere dar in s'a ras decat odata pe stand a ramas voicu si onea la salcie knd am plecat la spre stg planet ... la restul teagerilor am fost toti in restaurant .... asa ca pe asta nu ai nemerit'o

srobert312

Mesaj de srobert312 »

razvan u. scrie:Pentru baietii care au concurat la trophy: nu aveti echipament complet de pescuit la crap. Va trebuie o lada frigorifica pentru mancare si una goala...just in case.
Las-o in pu la mea de treaba. Vad ca nimeni nu vrea sa scrie ce a fost...
Lasa ca scriu eu: baietii se imparteau in doua: uni mergeau la tragerea la sorti si uni ramaneau pe stand. Cand aflau unde au tras noul stand se mutau direct de pe stand pe cel nou.
In standuri exista numere de telefon ale administratiei. Pe fisele de arbitraj sunt 2 numere de telefon ale arbitrilor.
Baietii au mutat pesti pentru ai cantarii in alta mansa. Au fost prinsi.

Si au incercat sa fure in concurs. Asta nu poate fi scuzat.
1. Nu a venit echipa completa la tragerea pentru mansa a treia. Doi au ramas "in spate"... :D
2. Stateau in fata noastra si am observat ca baietii erau foarte grabiti sa ajunga pe stand (Salcie).
4. Au prins mai mult de trei pesti in mansa precedent.
4. Pescuiam pe Corcodus si nu ii vazusem in drill pana la cantarul de seara. Totusi, au cantarit un peste mai mic decat cei trei prinsi in mansa care tocmai se terminase.
5. Asta dupa ce au sunat arbitrii pentru a cantarii un crap pe fond ca era ranit (de la transport probabil). Si asta... pana in cantar! :D
6. Inainte de mansa finala, in parcare, trec cu masinile pe langa noi. In una dintre masini... o lada frigorifica, putintel crapata... cu bagaje puse peste ea.
7. Dupa ce sau tras locurile pentru ultima mansa si echipa "inculpatului" plecasera repede, repede pe Stg. Scaldatoare, Radu Badica a strigat razand spre masa noastra... "Astia au peste la portbagaj!" Adica nu suntem singurii care i-au banuit.
Radu Androne... Ce ati crezut? Ca toti suntem prosti si voi sunteti destepti? Trebuia sa nu zicem nimic? Trebuia sa stau sa va bagati mana in buzunarul meu si sa imi luati banii? Asta ati vrut sa faceti. Platim, muncim 6 zile pe balta, ne lasam familia acasa ca unul ca tine sa isi bata joc de noi? Alooo! Copile! Trezeste-te la realitate. Ce faci? Dormi pe tine? Recunoaste, spune adevarul... si poate, poate iti mai speli putin, putin, foarte putin din pacate.

addicted

Mesaj de addicted »

aici poate confirma adrian voicu daca am carat sau nu peste pe salcie pentru ca si el era pe balta in momentul ala el a fost la cantar... am recunoscut tot c a fost de recunoscut mai mult de atat nu am facut .... asta este singurul lucru care l'am facut am plecat dupa c am tras standul adik aproape ultimii cine a fost de la voi martori la noi poate sa confirme cum si unde a fost gasit pestele.si noi nu am sunat niciodata avem peste ranit in stand nu am subat deloc arbitrii nu stiu de unde a'ti scos'o pe asta
Ultima oară modificat Dum Iun 16, 2013 23:24 de către addicted, modificat 1 dată în total.

srobert312

Mesaj de srobert312 »

Cum se face ca exact la voi sa intamplat aceasta nenorocire? Singura echipa banuita...

srobert312

Mesaj de srobert312 »

Nu am scos nimic de nicaieri... Baros poate confirma!

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

addicted scrie:ionita tu vbesti cam singur... trust me... nu frate eu spun adevaru nu am furat pe nimeni din concurenti singurul care se simte pagubit este lacul tancabesti ... pentru ca a mai pierdut un peste alaturi de ceilalati care au facut picioare de acolo si stiu multi ... dar chiar nu sunt sifon... si ca sa intelegi c inseamna furat= ieseam cu el pe poarta !
ionita nu vorbeste cam singur, trust me :wink:
Floyd Patterson a fost culcat la podea de 7 ori intr-o runda
dupa meci a zis:"ei spun ca am fost boxerul care a fost culcat la podea cel mai mult....dar eu le spun ca sunt si cel care s-a ridicat de cele mai multe ori..."

APS TOMIS

addicted

Mesaj de addicted »

sa intamplat din prostia noastra ca am vrut sa fim baieti buni si sa nu aruncam pestele in boscheti da facerea de bn e clar tere de mama

addicted

Mesaj de addicted »

si sa zjca cine l'a sunat... noi nu am sunat de l'am sunat decat pe nea cici pemtru dorectio p pilhan atat

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”