Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ca pe balta nu ti-a pasat de nimeni si te-ai injosit in halul asta, macar pe forum sa iti pese de cei care se chinuie sa iti citeasca postarile.Nu iti cere nimeni sa dai lectii de gramatica, dar este un chin sa intelegem ceva din frazele tale.Evita prescurtarile, limbajul de messenger, foloseste semne de punctuatie si verifica ceea ce ai scris, inainte sa dai ,,trimie''.In alta ordine de idei, cine minte?Era, sau nu, pestele punctabil?addicted scrie:nu e vb de tupeu frate e vb ca sunt acuzat ca furat un peste care chiar nu a fost furat dar in fine.... da banuieli.... nu frate fapte reale ... equinox am si eu o curiozitate daca se poate tu cine esti ? era in lada in punga de platic asa a fost gasit si de catre arbitrii si de g. Slave deci nu era de mutat.... asta este varianta reala daca era de mutat crezi ca mao stateam sa'l pun jn punga ? nu frate nu'l mai controla nomeni ca e viu sau nu era direct in sac de pastrare si bagat in apa prin boscheti undeva era in apa in sac mort viu numai conta nu era unde a fost gasit si cum a fost gasit... asta ca sa se lamureasca lucrurile odata ....LEVI DACA AI O PRB PERSONALA CU MN HAI s'o discut
in particular .... lasa topicul asta pentru c a fost facut
alifie, nu vorbi cu mine in nas, in viata sunt lucruri cu care nu e bine sa glumesti, janes??addicted scrie:gabi1 crede'ma a vbesti cam mult si nu e bn crede'ma chiar nu t cunosc si nici nu ma intereseaza cine esti ai vreo prb cu mn te astept pe privat lasa comentariile celor in masura sa le faca... adik participantiilor la concursul senior trophy ... ed. 2013, oricum chiar daca voi mai participa la vreun concurs o sa rog ink un arbitru in plus care sa stea la noi i. stand si care v'a fi platit de mine pe toata perioada concursului si care v'a beneficia de tot ce'si doreste si are nevoie ... toata deplasarea gratis in toate cocursurile .... asta ca sa fie lumea linistita
Cine sunt eu?Ca noi toti......praf de stele!Pacat ca unii.....addicted scrie:nu e vb de tupeu frate e vb ca sunt acuzat ca furat un peste care chiar nu a fost furat dar in fine.... da banuieli.... nu frate fapte reale ... equinox am si eu o curiozitate daca se poate tu cine esti ? era in lada in punga de platic asa a fost gasit si de catre arbitrii si de g. Slave deci nu era de mutat.... asta este varianta reala daca era de mutat crezi ca mao stateam sa'l pun jn punga ? nu frate nu'l mai controla nomeni ca e viu sau nu era direct in sac de pastrare si bagat in apa prin boscheti undeva era in apa in sac mort viu numai conta nu era unde a fost gasit si cum a fost gasit... asta ca sa se lamureasca lucrurile odata ....LEVI DACA AI O PRB PERSONALA CU MN HAI s'o discut
in particular .... lasa topicul asta pentru c a fost facut
Ai grija....cum vorbesti cu mineRep scrie:Mai mulineta, mi-am cerut scuze,afost o gluma proasta spusa intr-un moment nepotrivit.Lucrurile stau astfel, (de la big modifica doua litere ) fapta s-a produs pe Tincabesti adica in cartierul tau, Tincabestiul e un carpodrom unde vin multi pescari din tara pentru a se bate cu elita pescarilor din Bucuresti, faptuitorul e tot din cartierul tau vrei nu vrei stigmatizarea s-a produs. DAR SUNT NISTE ORGANIZATORI(care nici ei nu sunt bucurosi de intimplare),SUNT MARTORI SI NU IN ULTIMUL RIND PATRONII. Stiu ca este frustrant dar lasatii pe ei sa ia decizia.Baietii au gresit si trebuie sa plateasca dar consider ca aplicarea unor sanctiuni extreme nu -si au rostul. Sunt sigur ca nu vor mai indrazni sa repete fapta.Faptul ca mor pesti este regretabil dar dupa fiecare concurs apar unu doi. Daca as fi in locul lui Parfene as pune taxa citeva milioane pe kg peste mort gasit la pescari, nu are bani,sa lase sculele.Nu cer clementa pentru ei dar judecati si cu inima.