DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
addicted
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de addicted »

gabi1 crede'ma a vbesti cam mult si nu e bn crede'ma chiar nu t cunosc si nici nu ma intereseaza cine esti ai vreo prb cu mn te astept pe privat lasa comentariile celor in masura sa le faca... adik participantiilor la concursul senior trophy ... ed. 2013, oricum chiar daca voi mai participa la vreun concurs o sa rog ink un arbitru in plus care sa stea la noi i. stand si care v'a fi platit de mine pe toata perioada concursului si care v'a beneficia de tot ce'si doreste si are nevoie ... toata deplasarea gratis in toate cocursurile .... asta ca sa fie lumea linistita

darius123

Mesaj de darius123 »

addicted scrie:nu e vb de tupeu frate e vb ca sunt acuzat ca furat un peste care chiar nu a fost furat dar in fine.... da banuieli.... nu frate fapte reale ... equinox am si eu o curiozitate daca se poate tu cine esti ? era in lada in punga de platic asa a fost gasit si de catre arbitrii si de g. Slave deci nu era de mutat.... asta este varianta reala daca era de mutat crezi ca mao stateam sa'l pun jn punga ? nu frate nu'l mai controla nomeni ca e viu sau nu era direct in sac de pastrare si bagat in apa prin boscheti undeva era in apa in sac mort viu numai conta nu era unde a fost gasit si cum a fost gasit... asta ca sa se lamureasca lucrurile odata ....LEVI DACA AI O PRB PERSONALA CU MN HAI s'o discut
in particular .... lasa topicul asta pentru c a fost facut
Ca pe balta nu ti-a pasat de nimeni si te-ai injosit in halul asta, macar pe forum sa iti pese de cei care se chinuie sa iti citeasca postarile.Nu iti cere nimeni sa dai lectii de gramatica, dar este un chin sa intelegem ceva din frazele tale.Evita prescurtarile, limbajul de messenger, foloseste semne de punctuatie si verifica ceea ce ai scris, inainte sa dai ,,trimie''.In alta ordine de idei, cine minte?Era, sau nu, pestele punctabil?

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

addicted scrie:gabi1 crede'ma a vbesti cam mult si nu e bn crede'ma chiar nu t cunosc si nici nu ma intereseaza cine esti ai vreo prb cu mn te astept pe privat lasa comentariile celor in masura sa le faca... adik participantiilor la concursul senior trophy ... ed. 2013, oricum chiar daca voi mai participa la vreun concurs o sa rog ink un arbitru in plus care sa stea la noi i. stand si care v'a fi platit de mine pe toata perioada concursului si care v'a beneficia de tot ce'si doreste si are nevoie ... toata deplasarea gratis in toate cocursurile .... asta ca sa fie lumea linistita
alifie, nu vorbi cu mine in nas, in viata sunt lucruri cu care nu e bine sa glumesti, janes??
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

equinox

Mesaj de equinox »

addicted scrie:nu e vb de tupeu frate e vb ca sunt acuzat ca furat un peste care chiar nu a fost furat dar in fine.... da banuieli.... nu frate fapte reale ... equinox am si eu o curiozitate daca se poate tu cine esti ? era in lada in punga de platic asa a fost gasit si de catre arbitrii si de g. Slave deci nu era de mutat.... asta este varianta reala daca era de mutat crezi ca mao stateam sa'l pun jn punga ? nu frate nu'l mai controla nomeni ca e viu sau nu era direct in sac de pastrare si bagat in apa prin boscheti undeva era in apa in sac mort viu numai conta nu era unde a fost gasit si cum a fost gasit... asta ca sa se lamureasca lucrurile odata ....LEVI DACA AI O PRB PERSONALA CU MN HAI s'o discut
in particular .... lasa topicul asta pentru c a fost facut
Cine sunt eu?Ca noi toti......praf de stele!Pacat ca unii..... :wink: .....s-au crezut stele ...dar sunt praf! :lol:
Gelu....pescuim si noi?!!

levi74
Partener Crapmania.ro

Mesaj de levi74 »

Ba tristule nu toata lumea care are bani de mulinete si lansete are in mod obligatoriu si caracter, ai comis-o taci si inghite si nu scuipa ca pierzi gustul!!!! Sper sa intelegi aluzia!!!
Liviu Ilie Membru Fondator
CS APS Bucuresti

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

"...secretul succesului în viaţă este legat de cinste şi decenţă. Dacă nu ai aceste două calităţi... succesul îţi este garantat."
It's more than passion!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Rep scrie:Mai mulineta, mi-am cerut scuze,afost o gluma proasta spusa intr-un moment nepotrivit.Lucrurile stau astfel, (de la big modifica doua litere ) fapta s-a produs pe Tincabesti adica in cartierul tau, Tincabestiul e un carpodrom unde vin multi pescari din tara pentru a se bate cu elita pescarilor din Bucuresti, faptuitorul e tot din cartierul tau vrei nu vrei stigmatizarea s-a produs. DAR SUNT NISTE ORGANIZATORI(care nici ei nu sunt bucurosi de intimplare),SUNT MARTORI SI NU IN ULTIMUL RIND PATRONII. Stiu ca este frustrant dar lasatii pe ei sa ia decizia.Baietii au gresit si trebuie sa plateasca dar consider ca aplicarea unor sanctiuni extreme nu -si au rostul. Sunt sigur ca nu vor mai indrazni sa repete fapta.Faptul ca mor pesti este regretabil dar dupa fiecare concurs apar unu doi. Daca as fi in locul lui Parfene as pune taxa citeva milioane pe kg peste mort gasit la pescari, nu are bani,sa lase sculele.Nu cer clementa pentru ei dar judecati si cu inima.
Ai grija....cum vorbesti cu mine :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

addicted

Mesaj de addicted »

deci scriu de pe telefon...-1
2-hai sa nu ne ascundem in spatele monitorilui
3- G.Slave a spus ca l'a cantarit si mi s'a zis ca are in jur de 4 kg nu stiu de unde 5
4- atata timp cat era mort si in punga de plastic nu avea cum sa fie punctabil... daca vroiam sa'l tin viu crede'ma ca'l tineam ca putea sa stea cineva cu el in apa pana dupa tragere ca fie viu... pestele a fost tinut in punga de pe pilhan ... de aia a si fost acolo deci da pot sa fiu acuzt a am vrut da fac o prajeala ataa tot... am fost cautati si in apa dupa saci sau altceva ... nu s'a gasit...
5- hai lasa jignirile ... daca tie iti plce sa inghiti asta nu inseamna ca tuturor ne place

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Addicted....Te rugam frumos sa ne scuzi! .... nu am inteles noi intentiile tale dar acum e clar!

Esti binevenit oricand pe orice balta cand e vreunul din concurentii de la Trophy...te asteptam cu drag puisor mic si nevinovat!

Se vede de la o posta ca esti victima unor interese lugubre ale vietii...hai calmeaza-te...trece si asta
Milionar excentric

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Din pacate asta a ajuns Romania de azi: se fura generalizat, iar cand hotii sunt prinsi au tupeu, se iau in gura cu pagubitii si cu "legea", si mai vor sa fie si iertati pentru ce au facut. Iar in apararea lor ne povestesc cum ar fi facut daca ar fi vrut intr-adevar sa fure.:). Auzi, plateste el arbitrii pe viitor, sa stea la el in stand. Ca si cum un infractor s-ar cere in libertate, dar cu un gardian dupa el tot timpul. Gardian platit de infractor :))). Devii din ce in ce mai penibil baietas. Si daca Slave a cantarit pestele, atunci stia sigur cat are, nu "in jur de 4 kg". Ca nu l-a cantarit cu privirea.
Marius Sârbu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”