Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
sa-ti spun ceva ce te va scoate din ceata:Rep scrie:Am fost plecat din localitate si din acest motiv nu am raspuns.Imi cer scuze,departe de mine gindul de-ai considera pe toti bucurestenii hoti. Am multi prieteni bucuresteni,oameni de caracter si pescari de competitie de o inalta tinuta si moralitate. Eram foarte marcat de eveniment si mi-am adus aminte de felul cum ni s-a furat podiumul la Revansa Cupei Iernii cind un mare pescar a vindut doi pesti simbata noaptea(concursul era fara premii sipusesem de-o braila 24 mil.)Era noapte,s-a dat flesuri a venit masina a luat pestele si a plecat, lucrul acest s-a repetat dupa o ora.Daca ma duceam peste ei, iesea cu trosneala. Dimineata, am verificat standurile si am gasit masina in standul care acistigat,doi saci rosii (ceicare au vindut pestii aveau saci rosii) pusi la uscat iar sacii cistigatorilor erau negri.Echipa care a vindut pestii a terminat concursul(un best five) cu trei pesti de patru kg in conditiile in care ii aveau de vineri dimineata. Sa bati 700 de km, sa stai la minus sase grade si sa fii furat. Am vrut sa-i spun lui Vladut (probele erau evidente) dar m-am gindit ca voi strica reputatia unui mare pescar. In speranta ca acceptati scuzele mele va asteptam pe Lates.
Nu e ok Vladut...... ne esti dator si noua, telespectatorilor care judecam de la tastatura. La asta am fost telespectatori, insa la restul concursurilor de pana acum ce am fost? Participanti, simplii cotizanti sau fraieri cotizanti ? Stii foarte bine ca acest incident nu e singular.Vladut Mateianu scrie:George, nu trebuie sa dau explicatii chibitilor, voi face o postare la subiect dupa ce stiu exact cum s-a intamplat.... Le sunt datori concurentilor , nu telespectatorilor care "judeca" de la tastatura !gor965 scrie:Din partea lui Vlad Parfene, cei 3 membrii ai echipei descalificate, au primit interdictie la pescuit (inclusiv in concursuri) pe baltile Tancabesti 1 si 2 !gabrielcalin scrie:Domnule Mateianu, nu ati pomenit nimic de sanctiuni, sa fie vorba ,, si banii lor sunt buni ".
.......
Vomit.....pe bune. Cum draqu sa-l educi cand, dupa ce A FURAT, in loc sa recunoasca sau macar sa taca ......A CONTINUAT CU MINICIUNA spunand ca vroia sa-l duca la restaurant , ca nu era punctabil.....iar acum cand s-a lamurit problema, se victimizeaza si il mai si apreciaza cu o mare FALSITATE pe Nae.Vladut Mateianu scrie:felicitari ptr aceasta postare nae, este si parerea mea ! este un pescar f. talentat si este pacat ca drumul lui sa se opreasca aici...popescu59 scrie:........ sa incercam cu totii sa educam acest copil radu androne , daca il ingropam nu realizam absolut nimic , daca il reeducam ar fi cel mai mare cistig pentru toti .
nu este nici primul si nici ultimul care incearca (unii au si reusit) sa fraudeze un concurs de pescuit, este insa PRIMUL care a fost PRINS. (de fapt au fost 3, nu doar radu....)
apropo, eu sunt curios doar cine a avut ideea ! adica cine este vinovatul principal !
Vladut Mateianu scrie:Pacat ca nu mi-ati spus.... eu la asemenea lucruri nu am mama , nu am tata... Astept totusi un PM cu numele lor, macar pe viitor sa fiu mai atent....Rep scrie:Am fost plecat din localitate si din acest motiv nu am raspuns.Imi cer scuze,departe de mine gindul de-ai considera pe toti bucurestenii hoti. Am multi prieteni bucuresteni,oameni de caracter si pescari de competitie de o inalta tinuta si moralitate. Eram foarte marcat de eveniment si mi-am adus aminte de felul cum ni s-a furat podiumul la Revansa Cupei Iernii cind un mare pescar a vindut doi pesti simbata noaptea(concursul era fara premii sipusesem de-o braila 24 mil.)Era noapte,s-a dat flesuri a venit masina a luat pestele si a plecat, lucrul acest s-a repetat dupa o ora.Daca ma duceam peste ei, iesea cu trosneala. Dimineata, am verificat standurile si am gasit masina in standul care acistigat,doi saci rosii (ceicare au vindut pestii aveau saci rosii) pusi la uscat iar sacii cistigatorilor erau negri.Echipa care a vindut pestii a terminat concursul(un best five) cu trei pesti de patru kg in conditiile in care ii aveau de vineri dimineata. Sa bati 700 de km, sa stai la minus sase grade si sa fii furat. Am vrut sa-i spun lui Vladut (probele erau evidente) dar m-am gindit ca voi strica reputatia unui mare pescar. In speranta ca acceptati scuzele mele va asteptam pe Lates.
Este pacat de munca voastra(a noastra) depusa in stand, zi si noapte ptr o cupa si o diploma, ca fel de fel de infractori sa profite de naivitatea si increderea noastra ! Astept..