DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de Andrei I »

Sa il educe maica-sa. E o cauza pierduta! Un hot!
Milionar excentric

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Rep scrie:Am fost plecat din localitate si din acest motiv nu am raspuns.Imi cer scuze,departe de mine gindul de-ai considera pe toti bucurestenii hoti. Am multi prieteni bucuresteni,oameni de caracter si pescari de competitie de o inalta tinuta si moralitate. Eram foarte marcat de eveniment si mi-am adus aminte de felul cum ni s-a furat podiumul la Revansa Cupei Iernii cind un mare pescar a vindut doi pesti simbata noaptea(concursul era fara premii sipusesem de-o braila 24 mil.)Era noapte,s-a dat flesuri a venit masina a luat pestele si a plecat, lucrul acest s-a repetat dupa o ora.Daca ma duceam peste ei, iesea cu trosneala. Dimineata, am verificat standurile si am gasit masina in standul care acistigat,doi saci rosii (ceicare au vindut pestii aveau saci rosii) pusi la uscat iar sacii cistigatorilor erau negri.Echipa care a vindut pestii a terminat concursul(un best five) cu trei pesti de patru kg in conditiile in care ii aveau de vineri dimineata. Sa bati 700 de km, sa stai la minus sase grade si sa fii furat. Am vrut sa-i spun lui Vladut (probele erau evidente) dar m-am gindit ca voi strica reputatia unui mare pescar. In speranta ca acceptati scuzele mele va asteptam pe Lates.
sa-ti spun ceva ce te va scoate din ceata:
daca vezi ca esti furat si stai...gasca te numesti :wink:
daca iti permiti sa faci asemenea afirmatii si generalizezi....prost te numesti
daca vezi ca se fura si taci....esti partas,tot prost te numesti

vrei sa continui??????
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

addicted

Mesaj de addicted »

multumesc nae chiar daca am avut noi clinciuri te felicit pentru postare si iti multumesc si imi cer scuze public ca ne'am certat ! si chestia cu senior nu m'a facut sa'mi cer scuze ci faptul ca mi'ai demonstrat chiar dak esti mai mare cu mult k mn k ai inceput sa gandesti corect chiar dak erai " dusmanul" nr 1 ! curiozitatea lui vladut v'a fi satifacuta atat in privinta noatra si in privinta altor cazuri de care stiu si eu si altii ... nu mai ca mie nu'mi place sa fiu sifon imperial dar vad ca astia traiesc bine... dar din pacate eu nu am putut sa fiu asa ... dar de acu incolo mai bn sa planga masa decat mama .... Respect Nae mi'ai dovedit maturitate si asa mai facut sa'mi para sincer rau ca ne'am jignit.. pardon te'am

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Felicitari castigatorilor!
Felicitari organizatorilor si arbitrilor!

In privinta incidentului cu pestele din lada, nu pot decat sa spun decat ca astfel de gesturi nu au ce cauta la un pescar de competitie. Astfel de oameni nu au ce cauta printre noi. Acest gest nu a fost decat o incercare de a ne prosti pe noi toti care ne dedicam timpul, banii si nervii pescuitului de competitie. Organizatorii au reactionat ireprosabil si au dat dovada de promptitudine si intransigenta si nu pot decat sa ii felicit din nou cu aceasta ocazie.

andrei0001

Mesaj de andrei0001 »

stiu ca suna pueril dar explicati-mi si mie ceva...
au gasit pestele de 3..4..5...kg mort in lada frigorifica...bun.
ei tineau pestele pentru a fi cantarit mansa urmatoare ..corect ?
arbitru la catarire nu observa ca pestele era mort ?

completari...
,,Concurentii sunt obligati sa nu prezinte la cantar pesti raniti sau morti. (DEPUNCTARE. SE ANULEAZA CEI MAI MARI 2 PESTI PRINSI PANA IN ACEL MOMENT.DACA FAPTA SE REPETA, ELIMINARE)"
Ultima oară modificat Dum Iun 16, 2013 19:51 de către andrei0001, modificat 1 dată în total.

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Vladut Mateianu scrie:
gor965 scrie:
gabrielcalin scrie:Domnule Mateianu, nu ati pomenit nimic de sanctiuni, sa fie vorba ,, si banii lor sunt buni ".
.......
Din partea lui Vlad Parfene, cei 3 membrii ai echipei descalificate, au primit interdictie la pescuit (inclusiv in concursuri) pe baltile Tancabesti 1 si 2 !
George, nu trebuie sa dau explicatii chibitilor, voi face o postare la subiect dupa ce stiu exact cum s-a intamplat.... Le sunt datori concurentilor , nu telespectatorilor care "judeca" de la tastatura ! :twisted:
Nu e ok Vladut...... ne esti dator si noua, telespectatorilor care judecam de la tastatura. La asta am fost telespectatori, insa la restul concursurilor de pana acum ce am fost? Participanti, simplii cotizanti sau fraieri cotizanti ? Stii foarte bine ca acest incident nu e singular.
Nu trebuie sa fi participat neaparat la concurs, ca sa primesti niste explicatii din partea organizatorului celor mai multe concursuri de pe Tancabesti sau o pozitie oficiala administratiei lacului. Daca Vlad nu scrie , de ce nu scrii tu? Si eu ma refer nu la o explicatie a incidentului , care din punctul meu de vedere e doar " covorul dat la o parte de pe rahatul care pute de ceva vreme in casa". Eu unul astept o explicatie a problemelor care exista, si la care nimeni nu raspunde.

Deschide te rog un topic "pe Tancabesti" si vorbeste cu Vlad si Ovidiu , sa-l citeasca cap-coada si sa raspunda problemelor noastre asa cum si noi am raspuns problemelor lor.

Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor C&R :wink:
Nume utilizator schimbat din Dani D

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Scuze ca ma bag, chestia asta cu pestele pastrat pentru mansa urmatoare ma duce cu gandul ca vreun pescar mai "destept" daca tot se muta de pe stand arunca asa ca nada si niste bile de naftalina.... Ca sa-i mearga bine si urmatorului ...

E tare de tot faza asta cu " stiu cine mai face deastea dar nu spun...ca ii stric reputatia!" Pai ce kkt de reputatie are marele pescar asta de face asa ceva?

Vorba aia, ori esti partas, ori..... Sau ti-e frica ca nu mai cumperi bile de la el....

Hotia asta e o ciuperca si nu poate fi starpita cu un caz singular... Il dai afara pe usa si intra pe geam! Si cu Gigi tot la fel este, ca nu o fii el singurul infractor din tara! Toti se acopera unii pe altii, interesele comune primeaza.

Bag mana in foc ca multi doar citesc aici ,dar desi stiu f multe nu vor sa se bage in mizeria asta! Si asta nu e deloc spre binele fenomenului!
Multi gandesc ca nu e treaba lor, desi au vazut cate ceva, sa taca, sa nu se bage pentru ca pana la urma proprietarul lacului trebuie sa-si pazeasca pestii.
Intr-o zi i-am spus cuiva sa nu fure si stiti ce mi-a raspuns? " Ce ma? Fur de la tine? "

Si domnul Mateianu a lasat sa curga cateva pagini de injurii si acuze ,de scuze inutile , pentru ca mai apoi sa expuna ce si cum s-a intamplat! Ala mic isi cere scuze ca vorba aia " greseala recunoscuta e pe jumatate iertata" nu?
Il ia si popescu in brate, se bat pe umar si se educa reciproc....mai fac inca o data gramatica de clasa 1, si pana la urma poate incropesc si de-o echipa! Frumoasa si bestia!

Ne-o facem cu mana noastra si apoi tipam ca nu ne place....

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Vladut Mateianu scrie:
popescu59 scrie:........ sa incercam cu totii sa educam acest copil radu androne , daca il ingropam nu realizam absolut nimic , daca il reeducam ar fi cel mai mare cistig pentru toti .
felicitari ptr aceasta postare nae, este si parerea mea ! este un pescar f. talentat si este pacat ca drumul lui sa se opreasca aici...
nu este nici primul si nici ultimul care incearca (unii au si reusit) sa fraudeze un concurs de pescuit, este insa PRIMUL care a fost PRINS. (de fapt au fost 3, nu doar radu....)

apropo, eu sunt curios doar cine a avut ideea ! adica cine este vinovatul principal ! :roll:
Vomit.....pe bune. Cum draqu sa-l educi cand, dupa ce A FURAT, in loc sa recunoasca sau macar sa taca ......A CONTINUAT CU MINICIUNA spunand ca vroia sa-l duca la restaurant , ca nu era punctabil.....iar acum cand s-a lamurit problema, se victimizeaza si il mai si apreciaza cu o mare FALSITATE pe Nae.
Nu-l ingroapa nimeni Vladut....se ingroapa singur cu caracterul lui mizer.
Nume utilizator schimbat din Dani D

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Vladut Mateianu scrie:
Rep scrie:Am fost plecat din localitate si din acest motiv nu am raspuns.Imi cer scuze,departe de mine gindul de-ai considera pe toti bucurestenii hoti. Am multi prieteni bucuresteni,oameni de caracter si pescari de competitie de o inalta tinuta si moralitate. Eram foarte marcat de eveniment si mi-am adus aminte de felul cum ni s-a furat podiumul la Revansa Cupei Iernii cind un mare pescar a vindut doi pesti simbata noaptea(concursul era fara premii sipusesem de-o braila 24 mil.)Era noapte,s-a dat flesuri a venit masina a luat pestele si a plecat, lucrul acest s-a repetat dupa o ora.Daca ma duceam peste ei, iesea cu trosneala. Dimineata, am verificat standurile si am gasit masina in standul care acistigat,doi saci rosii (ceicare au vindut pestii aveau saci rosii) pusi la uscat iar sacii cistigatorilor erau negri.Echipa care a vindut pestii a terminat concursul(un best five) cu trei pesti de patru kg in conditiile in care ii aveau de vineri dimineata. Sa bati 700 de km, sa stai la minus sase grade si sa fii furat. Am vrut sa-i spun lui Vladut (probele erau evidente) dar m-am gindit ca voi strica reputatia unui mare pescar. In speranta ca acceptati scuzele mele va asteptam pe Lates.
Pacat ca nu mi-ati spus.... eu la asemenea lucruri nu am mama , nu am tata... Astept totusi un PM cu numele lor, macar pe viitor sa fiu mai atent....
Este pacat de munca voastra(a noastra) depusa in stand, zi si noapte ptr o cupa si o diploma, ca fel de fel de infractori sa profite de naivitatea si increderea noastra ! Astept.. :wink:

In pozele de mai jos se observa un sac rosu ... echipa chiar a iesit pe locul 1 sector B ... doar doua echipe au avut 3 pesti la finalul concursului ...

http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... a%20iernii

poate ar trebui dezvoltat si aici sa stim la ce concursuri sa nu mai mergem ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual