DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Val
Pescar de competitie

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de Val »

Cristi Y scrie:
Rep scrie:FELICITARI PLANETARILOR ATI DEMONSTRAT DACA MAI ERA NEVOIE CA SUNTETI PRINTRE CEI MAI BUNI .OARE DE CE NU VIN BUCURESTENII LA NOI PE LATES? O FI DRUMUL LUNG SI MOR PESTII IN PORBAGAJ?

probabil ca te-ai considerat spiritual ... :roll: :roll: :roll: :roll:

apropos , stii de ce li se spune moldovencelor nuci ?????? pentru ca se coc in moldova si se sparg la Bucuresti :wink: :wink:
Si dupa ce se sparg mai lasa si un miros de peste ..... ))) - fetid ! Sau o fi ala de iod din nuca ...?

gabrielcalin
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de gabrielcalin »

Dl Mateianu, sunt cel care va cerea sa-i dati banii inapoi, ulterior retragerii din Senior Trophy.
Nu-mi permit sa va cer socoteala, sunt mici constatari. in rest, numai de bine.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gor965 scrie:
gabrielcalin scrie:Domnule Mateianu, nu ati pomenit nimic de sanctiuni, sa fie vorba ,, si banii lor sunt buni ".
.......
Din partea lui Vlad Parfene, cei 3 membrii ai echipei descalificate, au primit interdictie la pescuit (inclusiv in concursuri) pe baltile Tancabesti 1 si 2 !
George, nu trebuie sa dau explicatii chibitilor, voi face o postare la subiect dupa ce stiu exact cum s-a intamplat.... Le sunt datori concurentilor , nu telespectatorilor care "judeca" de la tastatura ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:@restul

Daca vreti sa continuati cu discutii despre Tancabesti o puteti face creand alt topic, acesta este special ptr DESFASURARE SENIOR TROPHY !

Nu Vlade , nu te da dupa cires . Toate astea te afecteaza si pe tine si aceasta competitie si alea pe care din saptamina in saptamina vrei sa le mai organizezi pe Tincabesti ! Nu Parfene l-a adus pe braconierul asta pe garla ...!!! Si nu el trebuia sa-l supravegheze ... Dar asa este cind argintii iti iau mintile . Iuda l-a vandut pe Isus pentru numai 30 arginti ...si a platit . Iar telespectatorii astia iti baga o bucata de paine in gura .... chiar daca vrei sau nu vrei sa recunosti . Nu fi mai arogant decit imi imaginam eu vreodata , de fapt la tine nu este aroganta , este lipsa de anii de acasa !
Ultima oară modificat Dum Iun 16, 2013 18:27 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

...... am uitat, cel pe care l-ati exclus anul acesta din competitiile organizate de dumneavoastra.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

gabrielcalin scrie:Dl Mateianu, sunt cel care va cerea sa-i dati banii inapoi, ulterior retragerii din Senior Trophy.
Nu-mi permit sa va cer socoteala, sunt mici constatari. in rest, numai de bine.
Atunci tu esti cel mai putin in masura sa-ti dai cu parerea la acest topic, ai fost unul dintre cei care s-au retras in ultimul moment, stricand buna desfasurare a competitiei....

Asa ca nu judeca tu, lasa-i pe altii sa o faca... In primul rand pe CEI CARE AU FOST ACOLO !!!!!!!!!!!!
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Val scrie:

Daca vreti sa continuati cu discutii despre Tancabesti o puteti face creand alt topic, acesta este special ptr DESFASURARE SENIOR TROPHY !

Nu Vlade , nu te da dupa cires . Toate astea te afecteaza si pe tine si aceasta competitie si alea pe care din saptamina in saptamina vrei sa le mai organizezi pe Tincabesti ! Nu Parfene l-a adus pe braconierul asta pe garla ...!!! Si nu el trebuia sa-l supravegheze ... Dar asa este cind argintii iti iau mintile . Iuda l-a vandut pe Isus pentru numai 30 arginti ...si a platit . Iar telespectatorii astia iti baga o bucata de paine in gura .... chiar daca vrei sau nu vrei sa recunosti . Nu fi mai arogant decit imi imaginam eu vreodata , de fapt la tine nu este aroganta , este lipsa de anii de acasa !

Iar o cauti cu mine iar ne certam....
Nu trebuie sa-ti dau socoteala tie ce fac, dar vad ca te roade invidia pe interior..si probabil votca o scoate la iveala ! :lol:
CS SENZOR

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Asa cum spuneti dumneavoastra, dar nu ma puteti cenzura sa spun ceea ce cred intr-un ton civilizat , iar cei care ma cunosc imi stiu si daruirea si pasiunea pentru pescuit.
Nu incercam decat sa ,, curat" , sa alung neispravitii de pe balti, pentr ca inainte de toate pescuitul inseamna pasiune, daruire iar balta locul in care cu totii incercam sa ne detasam de cotidian pentru un pic de relaxare.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mda, in fine...

Problema nu este cum pare mai sus, lucrurile nu au stat exact cum sunt prezentate. Si anume : crapul a fost punctabil, undeva in jur de 5 kg. A fost prins pe Pilhan (cu mine langa , la Avicola 1, unde a stat si George Slave-organizatorul , pana la ora 10, adica dupa inchiderea mansei) . Deci, orice peste gasit mort sau mort in sac, ar fi putut fi anuntat cu un simplu strigat, mai ales ca am si stat toti de vorba la plecarea catre noua tragere la sorti. Deci, faza cu ducerea pestelui catre bucatarie si uitarea lui in lada frigorifica pica din start, este o mare GOGOMANIE ! :twisted: De altfel, realizati ca pestele era in lada, a stat acolo la tragerea la sorti, apoi a plecat catre noul stand extras, unde a fost descoperit de catre organizator si arbitrii, la sugestia echipei Bogdan Dragan-Mihai Pripon-Robert Sorban-Dragos Sinca, pescari care aveau o banuiala asupra echipei descalificate....

In concluzie, pestele a fost tinut cu scopul de fi punctat la etapa care urma si probabil ca ar fi reusit manevra daca nu intarzia tragerea la sorti cu 1/2 de ora datorita discursului lui Ovidiu Parfene.

CS Senior Crap a luat urmatoarele hotarari :

1. Excluderea din concursurile la care s-au inscris cei in cauza, precum si interzicerea participarii la concursurile marca Senior Crap.
2.Marirea numarului de arbitrii la concursurile viitoare, din fonduri proprii, fara a afecta bugetul de premii.
3.Controale la toate concursurile cu schimbare de stand.
CS SENZOR

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vladut Mateianu scrie:
Val scrie:

Iar o cauti cu mine iar ne certam....
Nu trebuie sa-ti dau socoteala tie ce fac, dar vad ca te roade invidia pe interior..si probabil votca o scoate la iveala ! :lol:
Auzi bai frintule .... atita vodca cat beau eu sa ai tu zile de pescuit cu peste in carlig si atita invidie cat am eu pe tine ... sa iti mearga ...ce vrei tu .....( nu blestem , ca nu imi sta in caracter ) Esti timpit ? M-am saturat pe stilul tau asta de prost degenerat cu dialog cat plutonierul din coltul strazii . Deja ai sarit mult peste masura ! Ce p...a mea nu intelegi din toata povestea asta din Tincabesti ? Pentru niste bani in plus ai distrus balta .... !!! , pe care si tu la vremea ta , ai intrat cu recomandare de la Badulescu , Rosioru , samd ...Erai un cacat cu ochi .
Acum tragi concluzii , faci reguli , stabilesti pescarii care pot sau nu sa vina acolo , de parca te-ar si duce mintea ... Pacat de balta asta minunata ..
Ultima oară modificat Dum Iun 16, 2013 19:03 de către Val, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”