Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Ma gandesc totusi ca Adrian Voicu poate sa aibe circumstante atenuante ,avand in vedere faptul ca el numai era pe balta de o zi sau doua.Nu cred ca poti condamna un om daca nu a fost la locul faptei,fizic. Zic si eu,avand in vedere faptul ca este un baiat cum nu se poate de respectuos.Vladut Mateianu scrie:Mda, in fine...
Problema nu este cum pare mai sus, lucrurile nu au stat exact cum sunt prezentate. Si anume : crapul a fost punctabil, undeva in jur de 5 kg. A fost prins pe Pilhan (cu mine langa , la Avicola 1, unde a stat si George Slave-organizatorul , pana la ora 10, adica dupa inchiderea mansei) . Deci, orice peste gasit mort sau mort in sac, ar fi putut fi anuntat cu un simplu strigat, mai ales ca am si stat toti de vorba la plecarea catre noua tragere la sorti. Deci, faza cu ducerea pestelui catre bucatarie si uitarea lui in lada frigorifica pica din start, este o mare GOGOMANIE !De altfel, realizati ca pestele era in lada, a stat acolo la tragerea la sorti, apoi a plecat catre noul stand extras, unde a fost descoperit de catre organizator si arbitrii, la sugestia echipei Bogdan Dragan-Mihai Pripon-Robert Sorban-Dragos Sinca, pescari care aveau o banuiala asupra echipei descalificate....
In concluzie, pestele a fost tinut cu scopul de fi punctat la etapa care urma si probabil ca ar fi reusit manevra daca nu intarzia tragerea la sorti cu 1/2 de ora datorita discursului lui Ovidiu Parfene.
CS Senior Crap a luat urmatoarele hotarari :
1. Excluderea din concursurile la care s-au inscris cei in cauza, precum si interzicerea participarii la concursurile marca Senior Crap.
2.Marirea numarului de arbitrii la concursurile viitoare, din fonduri proprii, fara a afecta bugetul de premii.
3.Controale la toate concursurile cu schimbare de stand.
Vladut Mateianu scrie:@val pangica
Nu poti sa porti discutia intr-un ton civilizat ? Era o gluma, am pus si zambaret ca sa observi !
Referitor la pescuit, nu esti TU in masura sa-ti dai cu parerea... crede-ma.Ma vezi pe mine pe forumurile de transporturi auto ca-mi dau cu parerea ? Si doar am diploma de inginer in domeniu...
![]()
In alta ordine de idei, te rog sa revi la subiect, anume defasurare concurs senior trophy 2013.
Despre discutii referitoare la viitorul Tancabestiului, banii castigati de mine, etc te rog sa deschizi un alt topic sa nu deranjam pe nimeni si-ti stau la dispozitie.
NAE ,DE UNDE AI LUAT MARFA?????TARE BUNA MAI E,ESTE???????popescu59 scrie:Felicitari ,Felicitari tuturor celor de pe podium, si felictari maxime tuturor participantilor la acest concurs .
Vreau sa felicit in mod special pe NAE BADULESCU care a dus la bun sfirsit un concurs de 6 zile SINGUR , acest pescar merita respectul tuturor pescarilor din acesta tara .
Mai fac o mentiune , s-a adeverit inca o data ca RADU BADICA este unul dintre cei mai buni producatori de bile din tara , poate cel mai bun.
Despre radu androne ce sa spun ? Avind in vedere ca am 2 copii mari o fata de 35 de ani si un baiat de 28 de ani , si am trecut prin multe multe greutati in viata , dar mi-am educat copii intr-un spirit frumos , as zice sa incercam cu totii sa educam acest copil radu androne , daca il ingropam nu realizam absolut nimic , daca il reeducam ar fi cel mai mare cistig pentru toti .
felicitari ptr aceasta postare nae, este si parerea mea ! este un pescar f. talentat si este pacat ca drumul lui sa se opreasca aici...popescu59 scrie:........ sa incercam cu totii sa educam acest copil radu androne , daca il ingropam nu realizam absolut nimic , daca il reeducam ar fi cel mai mare cistig pentru toti .
Pacat ca nu mi-ati spus.... eu la asemenea lucruri nu am mama , nu am tata... Astept totusi un PM cu numele lor, macar pe viitor sa fiu mai atent....Rep scrie:Am fost plecat din localitate si din acest motiv nu am raspuns.Imi cer scuze,departe de mine gindul de-ai considera pe toti bucurestenii hoti. Am multi prieteni bucuresteni,oameni de caracter si pescari de competitie de o inalta tinuta si moralitate. Eram foarte marcat de eveniment si mi-am adus aminte de felul cum ni s-a furat podiumul la Revansa Cupei Iernii cind un mare pescar a vindut doi pesti simbata noaptea(concursul era fara premii sipusesem de-o braila 24 mil.)Era noapte,s-a dat flesuri a venit masina a luat pestele si a plecat, lucrul acest s-a repetat dupa o ora.Daca ma duceam peste ei, iesea cu trosneala. Dimineata, am verificat standurile si am gasit masina in standul care acistigat,doi saci rosii (ceicare au vindut pestii aveau saci rosii) pusi la uscat iar sacii cistigatorilor erau negri.Echipa care a vindut pestii a terminat concursul(un best five) cu trei pesti de patru kg in conditiile in care ii aveau de vineri dimineata. Sa bati 700 de km, sa stai la minus sase grade si sa fii furat. Am vrut sa-i spun lui Vladut (probele erau evidente) dar m-am gindit ca voi strica reputatia unui mare pescar. In speranta ca acceptati scuzele mele va asteptam pe Lates.