DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
irinel bunica
Puncte: 0

Re: DESFASURARE SENIOR TROPHY 2013

Mesaj de irinel bunica »

Razvane lasal ca e si el mic si nu stie ce spune! :) Poate isi da seama ca a gresit cand nea bagat pe toti bucuresteni la oala!
"Caracterul fara inteligenta poate mult,
dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic." (Cicero)

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabrielcalin scrie:Este stilul fratilor, nu esti singurul care pateste asa ceva, rezervi un stand pe care la sosire il gasesti gol si ti se spune ca a fost o neintelegere privind rezervarea, iti alegi un altul iar primul ramane gol pe durata sederii .
Controale?Am pescuit si pe balta 2, la strada de nenumarate ori, sunam la nesfarsit pe Marcel ca vrem sa plecam. Nici macar nu se deranja, altii stiind mersul plecau cu sacii plini. Acum culeg ce au sadit, nu m-as preta la fapte de genul asta pentru un peste, este din plin la magazine.
Uie ca pun eu punctul pe I ...ca nu prea indrazniti !

Atit timp cat pescarii cu abonamente de ani de zile ... care au sustinut balta cind era rau si era nevoie de bani ... sunt pishati sau pusi in situatii penibile , doar pentru ca simtul de proprietate al fratilor Parfene este exacerbat ( pe mine ma supara rau , faptul daca am platit un stand pe 48 ore undeva sa imi faca cineva reguli noi pe locul inchiriat , sau macar sa intre in stand fara acordul meu - sunt proprietar acolo pe timpul inchierierii ! ) ... si deja regulile se fac dupa cei pentru care o suma de 2-3-4 sau 5 mii de eur nu inseamna nimic .... e plina parcarea de Porsche Cayene , BMW S6 , Range Rover , samd .... inseamna ca avem o problema ! Ca pescari ! Cu ce ne punem noi in competitie ? Cu valoarea declarata a Tincabestiului de astazi - manelisti , parlamentari , garda de mediu , avocati , polististi , samd .... toti pescari unul si unul ...
Atit noi astia mai vechi ...cat si proprietarii . Problema noastra poate pentru ei nu e asa importanta cat timp vine cash-ul .... dar uite ca usor - usor ies la iveala anumite lucruri , furat de peste , samd .
Concluzia mea este ca fratii Parfene nu au stiut sa gestioneze balanta intre puzderia de amatori care ii inunda balta si ii fura peste ....pe bani multi si respectul vizavi de abonati . O balta mai linistita , nu agresata de multiple si multiple concursuri ... fara somn , cu atentie cine si ce unde pescuieste sa nu ajungi sa ai buchet de fire pe la vreo agatzatura , samd ... Reguli , reguli , ambitii , jigniri , samd ...

Dar pina la urma nu ii condamn - asa se fac banii - trecind peste reguli . Postarea mea peste 2 ani nu mai are nici o valoare ... la Tincabesti se va organiza Cupa Senatorilor , Cupa Floirn Salam , samd . Sau o a comisarilor Europeni ...
Pulimea ... la plata si atit .
Montura fara carlig , sa nu raneasca pestii ...astia sunt dedicati oficialitatilor ! Saracu Rosioru iar se invarte in mormant !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

irinel bunica scrie:Razvane lasal ca e si el mic si nu stie ce spune! :) Poate isi da seama ca a gresit cand nea bagat pe toti bucuresteni la oala!
Irinele tata,este urat ce a spus !!!
Este un .....................:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Post Editat -> Gor965
Atentie la limbaj !
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Nu mai prezentam interes din moment ce nu mai cotizam. Ce pot spune, ca lasa de dorit si in ceea ce priveste cuvantul dat? Negociezi un pret al abonamentului, mergi a doua zi sa achiti si ti se cere in plus TVA. Normal ca am renuntat stiind ce am vorbit in ziua anterioara, dar cine suna ,, ca la gara" dupa doua saptamani? Telefonul meu, apelant dl. administrator de balta.
Sa fie sanatos, sa-si ,,pastoreasca " proprietatea asa cum stie mai bine.
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

gabrielcalin
Pescar de competitie

Mesaj de gabrielcalin »

Subiectul mesajului: Re: 0PEN TANCABESTI EDITIA A IX-A 23-26 IULIE 2013
Mesaj necititScris: Dum Iun 16, 2013 4:38 pm
Neconectat
Partener Crapmania.ro

[quote="Vladut Mateianu"]1.Dragos Sinca-Bogdan Dragan-Sorin Ionescu
2.Beceru Constantin
3.Bartis Iozsef
4.Daniel Zoita
5.Stan Madalin
6.Stefan Moldoveanu
7.Robert Sorban
8.Ghita Costin
9.Tata Nitu
10.Androne Radu
11.Marin Laurentiu-Irinel Bunica
12.Radu Cristi-Dedu Daniel
13.George Slave
14.Alex Pop
15.Ginel Popa
16.Sbs Romania
17.Neacsu Mircea
18.Alex Coclet
19.Andrei Oprescu
20.Catalin Papuc
21.Ghita Adrian
22.Alex Dumitru

http://www.snz.ro

Despre ce vorbeam in postarile anterioare? Despre prezenta ulterioara a ,, frigoriferilor" in concursurile ulterioare. Cine apare la pozitia 10.
Sa nu-si fi dat seama dl. Mateianu cand a facut postarea? Sa speram ca asa este
Gabriel Calin Manolache Dobrinescu

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Rep scrie:FELICITARI PLANETARILOR ATI DEMONSTRAT DACA MAI ERA NEVOIE CA SUNTETI PRINTRE CEI MAI BUNI .OARE DE CE NU VIN BUCURESTENII LA NOI PE LATES? O FI DRUMUL LUNG SI MOR PESTII IN PORBAGAJ?

probabil ca te-ai considerat spiritual ... :roll: :roll: :roll: :roll:

apropos , stii de ce li se spune moldovencelor nuci ?????? pentru ca se coc in moldova si se sparg la Bucuresti :wink: :wink:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabrielcalin scrie:Domnule Mateianu, nu ati pomenit nimic de sanctiuni, sa fie vorba ,, si banii lor sunt buni ".
.......
Din partea lui Vlad Parfene, cei 3 membrii ai echipei descalificate, au primit interdictie la pescuit (inclusiv in concursuri) pe baltile Tancabesti 1 si 2 !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

gabrielcalin scrie:

Despre ce vorbeam in postarile anterioare? Despre prezenta ulterioara a ,, frigoriferilor" in concursurile ulterioare. Cine apare la pozitia 10.
Sa nu-si fi dat seama dl. Mateianu cand a facut postarea? Sa speram ca asa este
Stai ca nu inteleg ! Tu ce faci, imi ceri socoteala mie ? Astept o prezentare a ta ca sa continuam dialogul...
CS SENZOR

http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Unde este respectul fata de pescar , cind in miezul noptii , pe vreme de vara trag artificiile ... intr-una su bubuie si bubuie ! E nunta la restaurant ...OK . Saptaminal ... in afara postului .
Dar cel care a platit un abonamant inca el crede ca este pe o balta ... unde el nu are voie sa faca zgomot , petreceri si nici macar un gratar .. , decit daca il tine in brate ...De 24 ore si-a construit din nada si din pricepere un loc de peste mare ...si brusc se strica tot ....cind se scutura stuful de artificii !
Unde este respectul fata de cei care caramida cu caramida de bani au sustinut balta , pina sa ajunga sa faca si nunti si botezuri ?
Despre ce vorbim aici ?

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@restul

Daca vreti sa continuati cu discutii despre Tancabesti o puteti face creand alt topic, acesta este special ptr DESFASURARE SENIOR TROPHY !
CS SENZOR

http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”