Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Uie ca pun eu punctul pe I ...ca nu prea indrazniti !gabrielcalin scrie:Este stilul fratilor, nu esti singurul care pateste asa ceva, rezervi un stand pe care la sosire il gasesti gol si ti se spune ca a fost o neintelegere privind rezervarea, iti alegi un altul iar primul ramane gol pe durata sederii .
Controale?Am pescuit si pe balta 2, la strada de nenumarate ori, sunam la nesfarsit pe Marcel ca vrem sa plecam. Nici macar nu se deranja, altii stiind mersul plecau cu sacii plini. Acum culeg ce au sadit, nu m-as preta la fapte de genul asta pentru un peste, este din plin la magazine.
Irinele tata,este urat ce a spus !!!irinel bunica scrie:Razvane lasal ca e si el mic si nu stie ce spune!Poate isi da seama ca a gresit cand nea bagat pe toti bucuresteni la oala!
Rep scrie:FELICITARI PLANETARILOR ATI DEMONSTRAT DACA MAI ERA NEVOIE CA SUNTETI PRINTRE CEI MAI BUNI .OARE DE CE NU VIN BUCURESTENII LA NOI PE LATES? O FI DRUMUL LUNG SI MOR PESTII IN PORBAGAJ?
Din partea lui Vlad Parfene, cei 3 membrii ai echipei descalificate, au primit interdictie la pescuit (inclusiv in concursuri) pe baltile Tancabesti 1 si 2 !gabrielcalin scrie:Domnule Mateianu, nu ati pomenit nimic de sanctiuni, sa fie vorba ,, si banii lor sunt buni ".
.......
Stai ca nu inteleg ! Tu ce faci, imi ceri socoteala mie ? Astept o prezentare a ta ca sa continuam dialogul...gabrielcalin scrie:
Despre ce vorbeam in postarile anterioare? Despre prezenta ulterioara a ,, frigoriferilor" in concursurile ulterioare. Cine apare la pozitia 10.
Sa nu-si fi dat seama dl. Mateianu cand a facut postarea? Sa speram ca asa este