@ vladut
sper ca nu si pe mine esti asa de suparat !!!
am asteptat cu nerabdare marele "OPEN" si cu o saptamana inainte de a pleca eram "fiert" numai la asta ma gandeam, abia asteptam sa aud alarmele cum piuie ca nu le mai auzisem din mai de la Peris...
dar aste e, am inceput promitator cu un loc B13

(urasc numarul 13 ) ne-am incurajat ca auzisem ca totusi e un loc bun, in alte concursuri se castigase pe acest loc etc... si am inceput sa pescuim.
crede-ma am incercat tot ce am stiut eu peste 100m doua bete..., doua in stanga..., doua in dreapta..., patru bete la 60-70m..., doua mult in dreapta "cu tupeu"... si multe alte combinatii luate de 6 cate 6

.
in sfarsit, dupa 30 DE ORE de chin si creieri storsi la maxim nu am avut NICI O TRASATURA LA " BILE" mai, NICI UNA, nici macar un bip ceva sa dea crapii astia in fir macar sa se aprinda ledurile.
deja eram terminat nu mai stiam ce sa le fac si lovitura de gratie a venit cand am auzit pe balta vorbe de genu " ne-am sucit pe porumb ", nu-mi venea sa cred nu ma asteptam la asa ceva eu aveam la mine impresionanta cantitate de 1,5 kg porumb.
vineri dimineata m-am sucit si eu pe porumb ( ala cat era ) dupa cateva ore a inceput recitalul: platica cat palma, rosioara mai mica ca palma, platica un pic mai mare ca palma si cel care a pus capat pescuitului meu la Tancabesti un CTEN de nici un kil, radeam cu Mark ca asta-i cel mai mic cten din balta si noi l-am prins

.
asta este dupa marea captura ne-am mobilizat si intr-o ora am impachetat tot si am plecat acasa sa ne lingem ranile.
oricum, am fost un pic dezamagit ca nu am avut si noi norocul sa tragem de niste monstrii, sa ne rupa mincioagele ca doar de asta am venit, nu speram noi la titlu, glorie, bani ... si am invatat un lucru foarte important: sa nu mai plec fara toate variantele de backup gen porumb, seminte, groundbait...
in legatura cu festivitatea de premiere , chiar imi pare rau ca nu am fost acolo sa strang mana unor pescari ca tata nitu, maestrul, val etc , sper ca realizezi ca la noi nu se pune problema de a " strange mana celui care te-a invins " sau de a felicita castigatorii, noi pur si simplu am cedat nu am crezut nici o clipa ca la Tancabesti o sa prindem doi crapi de 3 kile ( la pop-up) si o plasa de maruntis.
sa stii ca nu o sa abandonez carp fishing-ul parca mai tare m-am inversunat dupa experienta Open Tancabesti 2006 Stand B13, o sa mai auzi de CARP TEAM TIMISOARA.
ne vedem la anu'
CIAO