Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
24.IorgosGeorge Tite scrie:1. NITU ION
2. DUDILA
3. KOCSIS ISTFAN
4. VICTOR OANA
5. DAN CYTY
6. BOSTOACA DAN
7.BRAILEANU FLORIN
8.BARON FISHING
9.MOISE IONEL
10.SEBI STEFANESCU
11.BARTIS IOZSF-MORAR NICOLAE-BOTH TIBOR
12.RADU ANDRONE
13.NELEPCU CRISTIAN
14.CORNEL SERBU
15.DAVID NICU
16.PARASCHIV EMILIAN
17.VICTOR SERBU
18.BANICA COSMIN
19.ZVONCO
20.RADU BADICA
21.ALI MOTAZ
22.HAMUDE
23.COSTICA BUHAC
Mai subtire cu texte genul asta, vad ca iar te-au apucat problemele existentiale si o iei pe aratura ! Atat cat timp tu, ca mecanic auto, nu repari masinile pescarilor moka (ba dimpotriva as putea spune) nu te mai baga sa judeci pe altii !dan _city_center scrie:iohann scrie:pai de aici au iesit discutiile!s=a anuntat concurs non profit!eu stiu ca tu si cu Razvan,faceti concursuri non profit!
ma asteptam sa fiti si voi la organizare,dar acum inteleg de ce nu va mai bagati
daca George Tite a anuntat un concurs non-profit sigur ca se va tine de cuvant,
SBS e totusi un nume mare,foarte mare in lumea asta .... si cu siguranta nu-si poate permite sa bage mana in buzunarul pescarilor
si ar mai fi ceva ..concursurile non-profit au sustinere foarte mare din partea pescarilor.. si asta deranjeaza ..
foame mare pe banii pescarilor
mai subtire...la rugamintea lui VladVladut Mateianu scrie:Mai subtire cu texte genul asta, vad ca iar te-au apucat problemele existentiale si o iei pe aratura ! Atat cat timp tu, ca mecanic auto, nu repari masinile pescarilor moka (ba dimpotriva as putea spune) nu te mai baga sa judeci pe altii !dan _city_center scrie:iohann scrie:pai de aici au iesit discutiile!s=a anuntat concurs non profit!eu stiu ca tu si cu Razvan,faceti concursuri non profit!
ma asteptam sa fiti si voi la organizare,dar acum inteleg de ce nu va mai bagati
daca George Tite a anuntat un concurs non-profit sigur ca se va tine de cuvant,
SBS e totusi un nume mare,foarte mare in lumea asta .... si cu siguranta nu-si poate permite sa bage mana in buzunarul pescarilor
si ar mai fi ceva ..concursurile non-profit au sustinere foarte mare din partea pescarilor.. si asta deranjeaza ..
foame mare pe banii pescarilor![]()
Asa ca lasa topicul curat, este un concurs anuntat de catre un organizator (care plateste ptr treaba asta) pe forumul Crapmania.ro, iar pescarii hotaresc singuri daca este cazul sa participe sau nu.