Editia a-3-a Cupa SBS 15-19 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
DAVID NICU

Re: Editia a-3-a Cupa SBS 15-19 APRILIE 2013

Mesaj de DAVID NICU »

George Tite scrie:
DAVID NICU scrie:
George Tite scrie:1. NITU ION
2. DUDILA
3. KOCSIS ISTFAN
4. VICTOR OANA
5. DAN CYTY
6. BOSTOACA DAN
7.BRAILEANU FLORIN
8.BARON FISHING
9.MOISE IONEL
10.SEBI STEFANESCU
11.BARTIS IOZSF-MORAR NICOLAE-BOTH TIBOR
12.RADU ANDRONE
13.NELEPCU CRISTIAN
14.CORNEL SERBU
15.DAVID NICU
16.PARASCHIV EMILIAN
17.VICTOR SERBU
18.BANICA COSMIN

Dl Tite am calculat eu gresit sau tu chiar vrei sa faci bani din aceasta cupa?
Din cate imi amintesc eu cele doua editi org de noi au fost non profit,acum tu vrei sa castigi 20 000 ron la un concurs cu 32 de echipe?
Tite iti este cumva foame?
Eu stiu ca firma SBS Romania este una dintre cele mai puternice si stabile din piata romaneasca,in aceste conditi noi participanti ne asteptam sa veniti si cu ceva sposorizari din gama produselor SBS .
D-le Jubileu, care editii organizate de voi????? SBS BAIT a organizat cele doua editii cu ajutorulo lui Razvan si Dan cyti, asa ca premiile au fost pe masura brandului si fii sigur ca aceste premii plus pachetele cu produse SBS sunt pe masura SBS. ma bucur ca tu ai fost printre primi care te-ai inscris la aceasta mare competitie............. :wink:

Mai Tite lasa vrajeala si treci la fapte.

1.Trei sectoare
2.3 premi pe sector
3.marele premiu
4.captura
5.las imaginatia ta sa dezvolte in continuare(nu se accepta din partea sponsorilor produse expirate sau degradate :lol: :lol: :lol:
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

dani dan
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de dani dan »

George Tite scrie:La initiativa mai multor pescari de a organiza editia a 3-a cupa SBS cu trei sectoare,am decis ca cei care achita 50% din taxa pot sa-si manifeste optiunea pentru a organiza concursul cu trei sectoare.Pentru cei care nu participa, propunerile lor nu au sens.
dani dan
la 3 sectoare ma bag si eu dar la 2 nu.daca platim si nu merge pe 3 sectoare recuperam banii?
Omul cu adevarat bun este doar cel care ar fi putut fi rau si n-a fost. (Nicolae Iorga)

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Vladut Mateianu scrie:@dan

Multumesc ptr intelegere. Este optiunea ta daca participi sau nu la concursurile organizate de Tite, dar hai sa-i lasam topicul liber ptr inscrieri...Multumesc.
nu era vorba de tine.deci nu ai de ce sa-mi multumesti.
BARICADA CARP CLUB

dan _city_center

@ George Tite,
modifica regulamentul si premiile*... :D
arata ce inseamna cu adevarat ,daca mai este nevoie :roll: , un eveniment marca SBS
BARICADA CARP CLUB

bujie

Mesaj de bujie »

Buns ocazie,trebuie sa fructificam totul dar am intreb pe ce considerent trebuie sa nu imi dau cu parerea daca nu am platit un avans ?...sau daca platim avans abia atunci se schimba si regulamentele,eu consider ca cei care se inscriu si nu numai ei au derptul la o parere in momentul in care ceva nu este in regula si nu corespunde cu realitatea data !! In concluzie se profita de orice ....haide sa ne lamurim cum este cu regulamentele si pe urma si banii ca nu a ramas nimeni dator. !!!!!!??????!!!!????!!!
Campion național 2013
Brăileanu Florin
Buji Baits COMPETITION

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

bujie scrie:Buns ocazie,trebuie sa fructificam totul dar am intreb pe ce considerent trebuie sa nu imi dau cu parerea daca nu am platit un avans ?...sau daca platim avans abia atunci se schimba si regulamentele,eu consider ca cei care se inscriu si nu numai ei au derptul la o parere in momentul in care ceva nu este in regula si nu corespunde cu realitatea data !! In concluzie se profita de orice ....haide sa ne lamurim cum este cu regulamentele si pe urma si banii ca nu a ramas nimeni dator. !!!!!!??????!!!!????!!!
Nu se schimba regulamentul,dar atunci majoritatea participantilor pot avea o optiune pentru acel concurs.

dan _city_center

bujie scrie:Buns ocazie,trebuie sa fructificam totul dar am intreb pe ce considerent trebuie sa nu imi dau cu parerea daca nu am platit un avans ?...sau daca platim avans abia atunci se schimba si regulamentele,eu consider ca cei care se inscriu si nu numai ei au derptul la o parere in momentul in care ceva nu este in regula si nu corespunde cu realitatea data !! In concluzie se profita de orice ....haide sa ne lamurim cum este cu regulamentele si pe urma si banii ca nu a ramas nimeni dator. !!!!!!??????!!!!????!!!

@ bujie

te intreb,participi?...sau doar intentie?...
BARICADA CARP CLUB

Mihai Valca

Mesaj de Mihai Valca »

dan _city_center scrie:
mihai1578 scrie:Sa nu fie cu suparare, dar daca s-ar fi pastrat raportul incasari-premii si sectorizarea baltii (3 sectoare) ca si anul trecut, atunci concursul ar fi trebuit sa sune asa:

Varianta 1

Taxa 2400 lei echipa 3 pescari.
Nr. echipe 33 (11 echipe pe sector)
Valoare premii acordate pentru fiecare sector in parte:
Locul 1 - 7000 lei
Locul 2 - 5000 lei
Locul 3 - 3000 lei
Captura - 1500 lei
Fond total de premiere (toate cele 3 sectoare) - 49500 lei

sau

Varianta 2

Taxa 2400 lei echipa 3 pescari.
Nr. echipe 30 (10 echipe pe sector)
Valoare premii acordate pentru fiecare sector in parte:
Locul 1 - 6500 lei
Locul 2 - 4500 lei
Locul 3 - 2500 lei
Captura - 1500 lei
Fond total de premiere (toate cele 3 sectoare) - 45000 lei

imi scapa ceva...de unde ai plecat cu cifrele?....
si de ce trebuiesc 30-33 de echipe?...si de ce nu cu 4 sectoare?...

Pai asta am scris prima data "daca s-ar fi pastrat raportul incasari-premii si sectorizarea baltii (3 sectoare) ca si anul trecut", deci am facut comparatie cu anul trecut, cand acest concurs a avut cel mai bun raport incasari-premii, respectiv 63% din incasari au fost acordati in premii in bani si o sectorizare destul de echilibrata, restul este doar un exemplu formatul concursului poate fi oricare altul, insa pentru a se putea numi un concurs non-profit asa cum se vrea este important ca raportul incasari-premii sa fie foarte apropiat de cel de anul trecut sau chiar la fel. In concluzie tot ceea ce am vrut sa spun este ca daca s-ar respecta aceeasi reteta ca si anul trecut, concursul va fi un real succes.
"Lansez precis la buza stufului si astept....... atacul nu m-a surprins"

iohann
Partener Crapmania.ro

Mesaj de iohann »

dan _city_center scrie:

@ bujie

te intreb,participi?...sau doar intentie?...

Dane,
Bujie,daca spune ca participa, o s-o si faca!
e un baiat serios si pescar pe masura :wink: .doar ca vrea sa stie la ce se inhama.

concursul 100% se va tine pe 3sectoare(pt ca nu vad o echipa care si-ar dori cu 2!).
restul problemelor...

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

1. NITU ION
2. DUDILA
3. KOCSIS ISTFAN
4. VICTOR OANA
5. DAN CYTY
6. BOSTOACA DAN