Ce sa va spun, ca dl arbitru sef Cicerone ne-a mai furat o data la tincabesti cu un peste, iar de Vijelie asa cum se lauda peste tot ca este cel mai mare braconier a ajunj in juriul de arbitrii la CAMPIONATUL NATIONAL DE CARP::
Astazi dimineata am vazut emisiunea in reluare de la OTV info pescar
Unde Rosioru spunea inainte de a incepe concursul ca are o armata de arbitri si ca vom avea posibilitatea sa cantarim pestele si din ora in ora daca este nevoie. Bobi de la Sinaia s-a dus personal in standul lui Tite ( standul veci C7 ) sa-i roage pe arbitri sa vina la cantar si ne-u spus ca ei nu sunt obligati sa vina cand vrem noi.
O alta chesti tot in cadrul emisiunii OTV se poate observa unde aveau toti pescarii picheti amplasati, la ce distanta de mal si chiar la ce adancime.
Nu este nici-o diferenta intre modul cum am procedat noi si Tataie de exemplu... Sper ca Florentin Iuga, chiar daca este foarte bun prieten cu Rosiora, sa posteze aceasta emisiune si pe net.
Si ma mai mira ca in inregistrare de la OTV nu mai apare secventa unde Rosioru a fost intrebat de Val Pangica ce se va intampla in cazul in care v-a muri un peste din cauza caniculei.
Oricum acest concurs a fost dezechilibrat, chiar daca vroiau sa ne descalifice trebuia sa o faca dupa ce se termina concursul, pt ca in aacest caz s-au schimbat capetele de stand, etc....
Am crezut ca nu mai esti in tara. Ai scos capul?
Mai bine povesteste cum ai furat tu cu oana prima editie a pelicanului de era sa va linseze Nae. El si Mati au fost adevaratii cistigatori. Ati maslui rezultatele la masa verde. Nae nu e mort.
Si nu a fost prima data. oana l-a mai ars pe Nae si stie cind.
Voi doi mai bine abtineti-va.
Cam violent "maestre"!Ai imbatranit degeaba!Aveam alte pretentii de la Domnia ta.Nu e prima oara cand te schimbi dupa cum bate vantul.Invariabil ti se'ntampla pe Hobaia.!Daca ti-ai fi facut treaba de organizator nu ai fi lasat in coada de peste decizia ce se ia in situatia respectiva.Ca de obicei la aceste asa zis campionate nationale, regulamentul se aplica si se interpreteaza in functie de "faptas".Are dreptate Cornel cand vorbeste de multiplele tale fete.Vezi de razboaiele tale si lasa-l pe Adriano in pace.
PS.Mi-a placut reportajul lui Florentin.Pe fundal nu am auzit decat bombanelile tale la adresa lui Victor.Cel putin omul asta a aratat ceva verticalitate in ocazii delicate.Dumneata NU!Ai tras tot timpul intr-o singura directie dar in final vei fi tratat la fel ca L.
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2007 13:45 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
Revin cu unul dintre argumentel pentru care propun reorganizare CAMPIONATULUI NATIONAL DE CARP DIN ROMANIA:
CITIND CU ATENTIE REGULAMENTUL IMANAT TUTUROR CONCURENTILOR IN CADRUL CAMPIONATULUI DE CARP DIN ROMANIA LA RUBRICA AVERTISMENTE PENULTIMU-L PUNCT SUSTINE URMATOARELE:
DIN MOMENTUL IN CARE PE FISA SEMNEAZA CONCURENTUL, ARBITRUL SI MARTORUL, ORICE CONTESTATIE REFERITOARE LA ACEA CANTARIRE NU MAI E LUATA IN SEAMA.
SEFUL ARBITRILOR Dl CICERONE A SEMNAT PE FISA NOASTRA, A VALIDAT CANTARIREA, INCLUSIV SEMNATURA MARTORULUI ESTE; MENTIONAN CU UN PUNCT INGROSAT IN FATA PESTELUI MORT CA NU VA FI LUAT IN CONSIDERAREPENTRU VALIDARE: IN MOMENTUL IN CARE ARBITRII INCLUSIV MARTORII AU PARASIT STANDUL NOSTRU; RESPECTIV C8; HOTARASERA CA AVEM DOAR AVERTISMENT SI NU SUNTEM DESCALIFICATI:
DESCALIFICAREA NOASTRA A URMAT IN URMA DISCUTIEI TELEFONICE PURTATE DE ARBITRU SEF, REPECTIV Dl CICERONE SI ORGANIZATORUL CONCURSULUI ROSIOARA CORNEL:
am observat ca se mai aduc in discutie si mai vechi "metehne" ale acestor arbitrii...sa va povestesc si cateva "momente" din timpul CC HOBAIA...inaintea inceperii concursului ,deoarece se vehiculau niste zvonuri conform carora runnerii trebuiau sa plateasca 1 mil,l-am intrebat personal(avand si vreo 4-5 oameni de fata) pe d-nul rosioru daca asa este sau nu.i-am adus la cunostiinta ca in regulamentul acestei competitii nu figura aceasta plata suplimentara iar d-nul maestru a confirmat ,sustinand in fata grupului in care ne aflam in acel moment ca RUNNERUL NU ESTE OBLIGAT SA PLATEASCA NIMIC.DAR...SURPRIZA...cum am ajuns la standuri si arbitrii au venit sa completeze fisele ,direct cu mana intinsa dupa....1 milion...le-am spus ca nu platim nimic,deoarece dnul rosioru a afirmat ca nu avem aceasta obligatie...mirati ,arbitrii au plecat urmand sa se consulte cu maestrul...la urmatorul cantar,au revenit cu ...mana intinsa,spunand ca in urma discutiei cu maestrul,trebuie sa platim ...am refuzat din nou...alt cantar si povestea se repeta...dar de data asta cu specificarea ca D-NUL ROSIORU A HOTARAT CA IN URMA PLATII, RUNNERII AU DREPTUL DE A PARTICIPA LA EVENIMENT CU DREPTURI DEPLINE.nevenindu-mi sa cred,l-am intrebat de 3 ori daca este sigur de acest lucru,avand ca martori cei 2 arbitrii,ceilalti 2 membrii ai echipei si unul din vecinii de stand....a confirmat cele spuse mai sus,au incasat banii si au plecat...dar cum o minune nu tine mai mult de 3 zile...de data asta nu a tinut decat pana la...urmatorul cantar..vazundu-se cu banii incasati,aceeasi arbitrii de aceasta data ne aduc la cunostiinta ca MATEIANU vladut a "decretat" ca echipa a carui runner mai participa la eveniment va fi descalificata(lucru norml de altfel...) ...asta fiind o monstra din istoria celor "mai buni arbitrii si" celor "mai tari organizatori de competitii".acum ,din simpla curiozitate,avand in vedere ca fondurile de premiere s-au anuntat cu mult timp inaintea inceperii competitiei,ma intreb,oare unde s-au "scurs" cele cateva zeci de milioane adunate de la runneri??? asta asa ,ca tot ii purtati de grija lui oana cati bani baga in buzunar la un concurs...
sa va mai spun si de refuzul arbitrilor de a face cantariri intre cantarele oficiale pe urmatoarele motive: "mai traziu ca acum e meciul",nu ave timp ca nici macar cantarul oficial nu l-am terminat(ceva normal ,cand ai 9 arbitrii la 64 de echipe..),santem obositi,n-am dormit nici macar o ora,lasati-i pentru cantarul de la 8,ptr ca mai tarziu o ora,nemaiavand saci(am avut 18 bucati),sa ni sa "recomande" sa bagam cate 2 in sac....sa va mai spun si despre "profesionalismul "cu care se faceau cantaririle...se facea tara la cantar cu sacul de cantarire uscat,se cantarea primul peste iar apoi dupa eliberarea pestelui si implicit imbibarea cu apa a sacului se contiunua cantarirea fara a se face tara din nou.pe motiv ca "merge si asa,ce draq sant cateva grame"..la insistentele mele si amenintarea ca nu semnez foaia s-a refacut tara si era o "mica" diferenta de 3-400 de grame..daca mai amintesc si de faptul ca duminica ,dupa ora 10,ora de incheiere oficiala a concursului,echipele din stanga si drepta continuau sa scoata pesti,cel mai tarziu dril apartinand echipei din stanga la ora 10:40!!!!!!!!!!...pesti care dealtfel au fost cantariri si VALIDATI!!!!!!!!! iar pestele nostru(am mai avut si noi o bucata de 4,200,prins in intervalul 8-10)nu a vut parte de cantar pe motiv ca,citez ,"ce sa-l mai cantarim,dati-i drumul ca si asa nu mai conteaza,oricum nu schimba nimic..."
daca tot despre aceeasi arbitrii "profesionisti" si organizatori "beton" este vorba,nu ma mai mira problemele care au aparut la CN...corelate cu "neutralitatea" d-nului rosioru,care mai degraba aduce a "fuga de responsabilitate" si cu grandomania manifestata la dialogul cu participantii de dinainte de inceperea concursului,pe motiv ca "nu stau de vorba decat cu capitanii de echipa" astfel de probleme erau ...inevitabile,fiind doar o chestiune de timp...
in incheiere ,vreau sa subliniez un aspect...a mai fost cineva in tara asta ca spunea"NU RASPUND DECAT IN FATA MARII ADUNARI GENERALE"SI A SFARSIT LINSAT DE POPOR...asa ca ...aviz amatorilor care cum-ncum s-au cocotat in fotoliiile de lideri si incerca sa MONOPOLIZEZE tot ce inseamna carpfishing in romania...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani
Acum am ajuns acasa si vreau si eu sa felicit echipa Senzor pentru succesul repurtat . Compatimesc echipa lui Radu Badica , saracii erau calificati la ora 10.00 si la 11.00 stateau acasa . Dar asa e pe garla .
Felicit si pe Mihai si pe Gabi pentru titlul de campioni nationali .
Concurs greu - 50 grade pe balta , situatii la limita , pestele nu prea vroia sa manince din cauza caldurii , cteno nu se puncta , carasul era omniprezent , samd
Nu ma bag in ce s-a scris mai sus - dar un singur lucru vreau sa spun - la o eventuala reorganizare a acesui campionat national , ar trebui sa fim si noi intrebati daca mai vrem sa ne uscam la 50 grade pe Hobaia , in luna iulie , sau daca programul personal ne va mai permite participarea ( concedii ,samd ) .
Au fost conditii grele si numai cine nu a fost pe balta poate crede ca 72 ore pe Hobaia , la acest virf de canicula si furtuni e vreo joaca . Si suntem in iunie !
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2007 15:19 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.