Eliminare Clubul Pescarilor

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Mesaj de marin laurentiu »

@nea cornel,decebal & clubul pescarilor team
sincer imi pare rau ptr ce v-i s-a intamplat acolo...dar ,avand in vedere ca santeti printre putinele echipe care pot pune reale probleme celor de la senzor era "normal" sa v-i se intample voua...
ps:nu vrei sa-ti organizeze nea rosioru concursul "clubul pescarilor" :lol: :lol: :lol: am curaj sa pun pariu ca te scoate castigator chiar daca nu participi :o :o :o :o :o
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

Firimita

Mesaj de Firimita »

]@Val Pangica jr

cu parere de rau, dar nu ai coloana...de baiat corect..

Acum imi dau seama de ce la telefon mi-ai spus ca nu ai auzit cea spus Cornel Rosioru in urma intrbari puse de tine inainte dea inceperea acestui concurs, referitor la o eventuala intamplare de a muri peste din cauza caniculei, dupa cum mention-ai mai sus, peste 50°
[/size]
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2007 15:44 de către Firimita, modificat 1 dată în total.
CLUBUL PESCARILOR

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ val pangica

stiu ca esti obosit, poate suparat dar te-as ruga sa -mi raspunzi la o intrebare:

inainte de inceperea concursului a avut loc o sedinta la care au participat toti concurentii, arbitrii, etc........unde tu ai pus o intrebare.

care a fost acea intrebare si ce ti s-a raspuns

ceea ce spui poate influenta in viitor carpfishingul romanesc in bine sau in rau

iti multumesc :wink:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Prima postare a mea, este in calitate de administrator al acestui site :

Firimita, limbajul lasa de dorit, mai sunt si femei si chiar copii care mai citesc ce se scrie pe aici ! Asa ca momentan ai ce ai cerut cu majuscule(adica litere mari) mai devreme : AVERTISMENT.
La urmatoarea postare cu cuvinte obscene, ne parasesti....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Firimita

Mesaj de Firimita »

@Vladut Mateianu

mai bine l-ai avertiza pe Cornel Rosioru care a inceput dealtfel ....
CLUBUL PESCARILOR

clubulpescarilor_decebal

@ vladut

poate ca firimita nu a folosit un limbaj tocmai decent, dar crede-ma ca acest avertisment trebuia sa i se fi dat pe balta

radu badica a confirmat ceea ce eu ti-am spus despre acest avertisment pt peste mort

din pacate am dezavantajat echipa lui floreata si imi pare rau de asta

clubulpescarilor_decebal

@ vladut

DIN MOMENTUL IN CARE PE FISA SEMNEAZA CONCURENTUL, ARBITRUL SI MARTORUL, ORICE CONTESTATIE REFERITOARE LA ACEA CANTARIRE NU MAI E LUATA IN SEAMA.

SEFUL ARBITRILOR Dl CICERONE A SEMNAT PE FISA NOASTRA, A VALIDAT CANTARIREA, INCLUSIV SEMNATURA MARTORULUI ESTE; MENTIONAN CU UN PUNCT INGROSAT IN FATA PESTELUI MORT CA NU VA FI LUAT IN CONSIDERAREPENTRU VALIDARE: IN MOMENTUL IN CARE ARBITRII INCLUSIV MARTORII AU PARASIT STANDUL NOSTRU; RESPECTIV C8; HOTARASERA CA AVEM DOAR AVERTISMENT SI NU SUNTEM DESCALIFICATI
:

cum ti se pare chestia asta ?

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Firimita si coechiperii lui

In primul rind - nu stiu cit de bine ma cunosti tu pe mine d-le Firimita sa-mi spui ca nu am coloana vertebrala !
Am prea mare respect vizavi de Cornel Serbu si nu iti raspund la fel , dar las-o mai moale , ca eu sunt cel care a pus intrebarea nu cel care a raspuns . Dupa tine , dupa cum ai vazut coloana vertebrala nu au avut nici ceilalti 50 pescari de pa garla , care nu pot spune ferm ca l-au auzit pe Rosioru spunind ca se va da avertisment , samd . A fost o ceata in care v-ati complacut toti , mergind la alibi , pe principiu ca eu sunt pescar de competitie si ca mie nu mi se intimpla asa ceva ! :oops:

Cind am intrebat - ati tacut cu totii la acel raspuns ambiguu . V-ati gindit ca la voi nu se intimpla si poate e mai bine un raspuns ambiguu . Eu am pus intrebarea si pe acest Forum , inainte de concurs si la locul faptei , dar paream un soi de "prapastios" care ridica probleme , care nu priveau pe nimeni .
Acum daca va doare , spuneti ca a raspuns Cornel intr-un anumit fel . Eu am spus si spun inca o data , problema asta a ramas in ceata , inclusiv atunci cind eram strinsi cu totii. Eu am ridicat o problema ,
am primit cu totii un raspuns ambiguu .
M-ai sunat sa-ti dau semnatura ca l-am auzit pe Cornel spunind despre avertisment samd - sa stii pentru ca TOCMAI CA AM COLOANA VERTEBRALA - nu puteam sa-ti dau aceasta semnatura , pentru ca am plecat intr-o mare ceata din aceea sedinta . De aceea am urmarit mereu arbirtrii si cind se apropiau de stand , intram in apa si scuturam de sacul ala ( ca n-am avut mai mult de 1 crap la cantar ) sa-l vad ca e in viata.

Acum spuneti ca s-a ridicat problema , dar nimeni nu a insistat pe ea la "sedinta" aia dinainte de tragere ala sorti . Erau amanunte spuse de un prapastios , lasa-l pe asta , vorbeste si el sa se afle in treaba , bla , bla , etc. Nu eu sunt de vina ca ati fost descalificati ! :oops:
Sau pe romaneste la informare va doare in popou si vorbiti intre voi cind ridica unul o problema si nu sustineti ideea cu voce tare , v-ati ars si dupa aia ma obligati pe mine sa spun ce nu s-a hotarit ! :oops: :oops:

Daca mi se intimpla nu stiu ce faceam , dar va asigur ca mie nu mi se intimpla sa pun un peste mort pe saltea ! Asta ca sa te mai uiti si in curtea ta d-le Firimita !

Ca sa lamurim lucrurile definitiv doresc ca numele meu sa nu mai fie pomenit in aceasta istorie . Eu am pus intrebarea , raspunsul l-ati auzit cu totii . Si il rog pe Cornel Serbu sa nu mai implice in discutiile astea , pentru ca nu privesc pe mine , mai mult ca pe oricare care ati fost la aceea informare dinaintea concursului .
Reglati-va probleme intre voi dar nu ma jigniti pe mine !
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2007 16:54 de către EX-UL, modificat de 2 ori în total.

Firimita

Mesaj de Firimita »

Da , curios...

Badica a auzit, eu am auzit si multi alti care din anumite motive n-au mai auzit,etc...

Cert este ca din aceasta cauza si arbitrul sef Cicerone in urma cantaririi tot din acest motiv nu ne-a descalificat initial, pana cand a vorbit cu Rosioru la tel, pt ca, si el auzise cind a spus ca " pestele mort din cauza caniculei nu reprezinta motiv de descalificare ci doar avertisment "

Tite normal ca nu vrea sa recunoasca nimic, pt ca el avea doar un crap la cintar cand eu aveam 18 buc. Dovada dupa ce eu am plecat era sa iasa campion national. Cereti fisele de arbitraj.

Indiferent cat ma v-a costa, voi merge pana-n panzele albe pt aceste nedreptati.

Président FIPS Eau Douce:

Claudio Matteoli
Adresse: Via del Salici, 10

56028 San Miniato (Pi)

Italie

etc...
CLUBUL PESCARILOR

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Firimita

si ca sa fii convins ca cei care nu au auzit au coloana vertebrala , formata macar din soarele luat din peste 20 concursuri , vreau sa iti repet - problema a fost pusa de o singura voce , a mea , nu a fost sustinuta de nimeni din public ( nu ii intereseaza , mie nu mi se intimpla , etc ) , hotarirea a fost strecurata printra dinti si trecuta la si altele , samd .
Voi v-ati ars si imi pare rau pentru echipa voastra cu caer am relatii excelente ( cel putin pina acum si sper si pe viitor ) , dar nu e problema mea descalificarea voastra .
Asta ca sa termini cu mine si sa faci ce crezi tu ca trebuie facut pe viitor.
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2007 17:01 de către EX-UL, modificat 1 dată în total.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”