@Firimita si coechiperii lui
In primul rind - nu stiu cit de bine ma cunosti tu pe mine d-le Firimita sa-mi spui ca nu am coloana vertebrala !
Am prea mare respect vizavi de Cornel Serbu si nu iti raspund la fel , dar las-o mai moale , ca eu sunt cel care a pus intrebarea nu cel care a raspuns . Dupa tine , dupa cum ai vazut coloana vertebrala nu au avut nici ceilalti 50 pescari de pa garla , care nu pot spune ferm ca l-au auzit pe Rosioru spunind ca se va da avertisment , samd . A fost o ceata in care v-ati complacut toti , mergind la alibi , pe principiu ca eu sunt pescar de competitie si ca mie nu mi se intimpla asa ceva !
Cind am intrebat - ati tacut cu totii la acel raspuns ambiguu . V-ati gindit ca la voi nu se intimpla si poate e mai bine un raspuns ambiguu . Eu am pus intrebarea si pe acest Forum , inainte de concurs si la locul faptei , dar paream un soi de "prapastios" care ridica probleme , care nu priveau pe nimeni .
Acum daca va doare , spuneti ca a raspuns Cornel intr-un anumit fel . Eu am spus si spun inca o data , problema asta a ramas in ceata , inclusiv atunci cind eram strinsi cu totii. Eu am ridicat o problema ,
am primit cu totii un raspuns ambiguu .
M-ai sunat sa-ti dau semnatura ca l-am auzit pe Cornel spunind despre avertisment samd - sa stii pentru ca TOCMAI CA AM COLOANA VERTEBRALA - nu puteam sa-ti dau aceasta semnatura , pentru ca am plecat intr-o mare ceata din aceea sedinta . De aceea am urmarit mereu arbirtrii si cind se apropiau de stand , intram in apa si scuturam de sacul ala ( ca n-am avut mai mult de 1 crap la cantar ) sa-l vad ca e in viata.
Acum spuneti ca s-a ridicat problema , dar nimeni nu a insistat pe ea la "sedinta" aia dinainte de tragere ala sorti . Erau amanunte spuse de un prapastios , lasa-l pe asta , vorbeste si el sa se afle in treaba , bla , bla , etc. Nu eu sunt de vina ca ati fost descalificati !
Sau pe romaneste la informare va doare in popou si vorbiti intre voi cind ridica unul o problema si nu sustineti ideea cu voce tare , v-ati ars si dupa aia ma obligati pe mine sa spun ce nu s-a hotarit !
Daca mi se intimpla nu stiu ce faceam , dar va asigur ca mie nu mi se intimpla sa pun un peste mort pe saltea ! Asta ca sa te mai uiti si in curtea ta d-le Firimita !
Ca sa lamurim lucrurile definitiv doresc ca numele meu sa nu mai fie pomenit in aceasta istorie . Eu am pus intrebarea , raspunsul l-ati auzit cu totii . Si il rog pe Cornel Serbu sa nu mai implice in discutiile astea , pentru ca nu privesc pe mine , mai mult ca pe oricare care ati fost la aceea informare dinaintea concursului .
Reglati-va probleme intre voi dar nu ma jigniti pe mine !