Eliminare Clubul Pescarilor

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
mircea_rabaea
Puncte: 0

Mesaj de mircea_rabaea »

@ ulise

Postarea ta este de exceptie . Dupa o pagina de copy / paste + comentarii si corectii offtopic cred ca ti-ai dat seama ca echipa Clubul Pescarilor nu avea nici o legatura cu TITE-OANA CARP TEAM .
Nu-ti mai stresa neuronul mai bine odihneste-te vreo 2-3 ani ca esti afectat rau de canicula .
@ Firimita
Adi nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita !
Mircea Rabaea
Clubul Pescarilor
www.clubul-pescarilor.ro

Firimita

Mesaj de Firimita »

[...
CLUBUL PESCARILOR

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Vladut Mateianu scrie: PS. Ptr restul care au intervenit in aceasta discutie in calitate de bagatori de seama sau cu alte probleme personale, frustrari sau nemultumiri personale(vezi Iulian Petre, Jujak, Musaro, Cotelici,Marin Laurentiu), le urez numai bine si sa ne tina pumnii in Serbia ! :wink:
Nu am nici o nemultumire.Totul a decurs conform asteptarilor. :D
Felicitari noilor campioni nationali :!: Felicitari si fir intins in echipei Senzor la CM Serbia. :!: Nu stiu daca ti-ai data seama dar nimeni nu a avut treaba cu echipa Senzor in aceasta disputa.
Urmarind la TV emisiunea lui Florentin din aceasta dimineata chiar am avut o revelatie! Am inteles in sfarsit cum trebuie sa se desfasoare eliberarea pestelui conform regulamentului CIPS!:D
Felicitari si maestrului... impreuna cu brigada de arbitri si-au facut pe deplin datoria!
Ultima oară modificat Dum Iun 24, 2007 19:12 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.
The second best is the first loser!

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

@ vladutz
ceea ce am vrut sa evidentiez este faptul ca inainte de a sari la gatul altor cluburi,asociatii ,organizatori de competitii si a scoate in evidenta erorile de organizare ale acestora,reprezentantii apcr ar trebui sa analizeze si sa incerce sa elimine propriile greseli de organizare...
personal nu am nimic cu nimeni de impartit ,iar postarea mea a fost facuta dupa terminarea CN,tocmai ptr a da posibilitatea celor vizati sa se apere(daca considera ca este cazul)
in alta ordine de idei,FELICITARI TUTUROR PARTICIPANTILOR SI INDEOSEBI FELICITARI INVINGATORILOR!!!!
Fi sigur ca va voi tine pumnii la CM,acolo nu mai este vorba despre...framantarile interne,despre apcr,pelicanul,pescari4ever,clubul pescarilor,etc....acolo este vorba despre ECHIPA ROMANIEI.

PS:inainte de a fi pescari ,santem oameni,asa ca fi in continuare acelasi baiat ok,modest si popular si lasa aerele de superioritate si jignirile ca nu te prind ...poate ne mai intalnim si in alte circumstante decat pe malul apei,impreuna cu prietenii si familiile si nu ar fi frumos sa ne...aratam cu degetul sau sa intoarcem capul in alta parte...
sanatate si sa auzim de bine...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

voronin

Mesaj de voronin »

firimita,nu te mai da dupa dud.
tu ai provocat eliminarea echipei.
asta din comoditate. daca priponeai pestele unde trebuie nu era nici o problema.
cornel serbu pe tine ar trebui sa te traga de urechi.

Firimita

Mesaj de Firimita »

@VORONIN

NU STIU CINE ESTI; AI CURAJ SA D-AI OCHII CU MINE; DACA TOT ESTI TARE ASA IN GURA :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Pt informatia ta, eu aveam pestele la o distanta mai mare decat tataie.
Vizioneaza Info Pescar OTV si poti vede pozele si filmarea de la noi din stand. Asta ti-am spus ca fapt divers, nu ca m-asi fi disculpat in fata ta.

Si nu te mai baga ca musca-n lapte ca nu este treba ta.....

Dartoate deciziile astea nu o se le mai i-a Cornel Rosioru ci FIPS-CIPS

Atunci vedem cine are dreptate....
CLUBUL PESCARILOR

Jujak

Mesaj de Jujak »

voronin scrie:firimita,nu te mai da dupa dud.
tu ai provocat eliminarea echipei.
asta din comoditate. daca priponeai pestele unde trebuie nu era nici o problema.
cornel serbu pe tine ar trebui sa te traga de urechi.
@Voronin Sa intelegem ca te vezi arbitru :?: sau ce .................. :?: CLUBUL PESCARILOR

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in orice sport jucatorul (echipa) eliminat (a) se comporta in diferite moduri.
este firesc sa se intample asa.
exista jucatori care primesc cartonas rosu, strang mana arbitrului si parasesc terenul, dar in cele mai multe cazuri eliminarea atrage dupa sine morti, familii, scandal, sarit la bataie, etc.
s-au vazut chiar cazuri in care presedintele (iorgulescu) alearga arbitrul (zotta) sa-l bata pe teren
in mod cert postarile acestui topic sunt reprobabile, insa sunt de inteles. fac parte din sportul de performanta.
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei

nu voiam sa mai postez nimic pe topicul asta, dar faptul ca si tu si Vladut dati niste exemple care nu au nimic in comun cu ceea ce sa intamplat, am sa remarc:
pentru Vladut
pescuitul cu 5 lansete este intentionat si acuzabil...moaretea unui peste este fortuita
pentru tine
acelasi lucru...in cea mai mare majoritate, cartonasele rosii se dau pentru faulturi intentionate, pentru atac din neglijenta, se da cel mult cartonas galben.
gaseste te rog alte exemple mai aproape de cele intamplate...sunt sigur ca ai sa te chinui foarte mult si s-ar putea sa fie in zadar.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Multumiri ptr felicitari celor care au facut-o, multumiri si celor care nu au facut-o... Multumiri si domnului Firimita ptr amenintari, voi tine seama de ele... :wink:
In mod normal, ar trebui ca discutia sa se termine aici si asa s-a facut destul tam-tam pe aceasta tema.La un campionat mondial daca aveai un crap mort , strangeai si plecai acasa ! Direct, fara alte comentarii, negocieri , amenintari si alte metehne caracteristice romanilor(sau ma rog, unor "anumiti" romani). De aceea tot respectul ptr nea Tica Filimon si Mihai.
Dar mai am o nelamurire. De unde a scornit domnul Oana povestiile cu cei 9 crapi pe care i-a eliberat !?! Decebal inainte de plecare ? Si faptul ca echipa Clubul Pescarilor era pe locul 1 la general in acele momente ? Tare sunt curios....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”