pretul la SPOD crescuse de dinainte de concurs, de la 260 RON la 340 RON.florian scrie:si uite asa a crescut pretul la spod !

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
pretul la SPOD crescuse de dinainte de concurs, de la 260 RON la 340 RON.florian scrie:si uite asa a crescut pretul la spod !
Big LikeMikcutu scrie:pretul la SPOD crescuse de dinainte de concurs, de la 260 RON la 340 RON.florian scrie:si uite asa a crescut pretul la spod !
Nu , s-au ieftinit multe ...cristi30 scrie:S a scumpit ceva....
Brasoveanu scrie:Ce sa zic mai baieti...va multumesc pentru felicitari si incurajari si desi pe uni o sa ii plictisesc imi asum sa spun urmatoarele: In primul rand felicitari tuturor care au participat!baieti avand in vedere vremea suntem toti castigatori!...In al doilea rand am avut "plumbul perfect" si anume iubita mea care a indurat o zi friguroasa ca sa imi fie alaturi si tin pe aceasta cale sa ii multumesc din suflet...ii multumesc lui Dani Dan pentru ca mi-a fost alaturi si a iesit la antrenament cu mine si la opt dimineata, felicitari pentru performanta Dani Dan:)...multumesc clubului Baricada care a avut incredere in calitatile mele astfel reusind sa ajung in elita pescarilor de crap ai Romaniei...multumesc celor de la Energi ca m-au adus acasa..... lui Dan Mitranescu pentru organizare si sa stii Dane ca imi pare rau ca aruncarea mea cu spodul Hakuyo nu a fost reusita(neatentia costa) insa pot sa garantez si exista oameni care pot confirma ca aceasta "unealta" are scris in "carticica de instructiuni" la capitolul performante 199,4 metri...abia astept sa vad unde se va opri un bulgare de nada
...fir intins tuturor in acest an si sa ne vedem cu bine pe balta!