HAKUYO CASTING CUP 2013 - lista inscriere-

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Remus Drobota
Puncte: 0

Re: HAKUYO CASTING CUP 2013 - lista inscriere-

Mesaj de Remus Drobota »

Felicitari castigatorilor si organizatorilor pentru atmosfera frumoasa!!! Felicitari speciale pentru Cristi Mihalcea esti la inaltime :).
Drobota Remus-Mihai
EnjoyFishingClub

Mihai Valca

Mesaj de Mihai Valca »

Felicitari organizatorilor!!! ati fost la inaltime.... ca de obicei.
Felicitari tuturor participantilor!!!
Si nu in ultimul rand felicitari maxime celor ce s-au aflat pe podiumul celor trei finale!!!
"Lansez precis la buza stufului si astept....... atacul nu m-a surprins"

Mihalcea Cristian

Mesaj de Mihalcea Cristian »

Multumesc frumos Remus...imi pare rau ca aruncarile tale nu au fost la justa ta valoare...nu stiu ce s-a intamplat, insa in ochii mei si in ai altora stim ce poti cu adevarat...ai demonstrat si pe A8 la Cupa Iernii ca pescuitul la distanta iti vine manusa ;)
Mihalcea Cristian
"Invata sa lansezi 180 de metri pentru ca atunci cand va trebui sa pescuiesti la 150 iti va fi usor"
Nume utilizator schimbat din Brasoveanu

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Winston scrie:
Florin Vasii scrie:
florian scrie:si uite asa a crescut pretul la spod !

A crescut cu 30%! :shock:
Nu mi se pare corect ce face D.Mitranescu.Adica in contextul in care ne batem cu mana pe piept ca avem produs ieftin si bun la calitati de alte firme englezesti..facem un castig in care se arunca cu spodul...si peste noapte se scumpeste de la la 280 la 340 parca am vazut.
Anul trecut la fel cu MTX 14.
Pai ori le vinzi l pretul cum ai promovat-o pana acuma...ori faci pretul ca in anglia.
Personal am sustinut calitatile MTX-14 pe acest forum...ca sunt posesor,dar cand vad ca sar preturile pt fiecare metru aruncat mai mult mi se pare aiurea treaba.
CA si parere personala..trebuia inaugurat ieri MTX14 spod la pretul care este azi pe site nu ....stam cu un pret si asteptam sa dea 10 baieti 200m ca sa ridicam pretul.
Adica ce sa cred..ca sunteti toti mana-in mana :oops: :oops: :oops: :oops:
Poate facem un alt topic legat despre aceste lucruri .Sunt idei pe care le pot explica pe intelesul tuturor fara a mai exista dubii .
Pretul pe MTX14 SPOD a fost promotional anul trecut .( Lichidarea respectivului stoc a fost cu ocazia tombolei ... cinci spoduri GRATIS celor carora au avut incredere cand au fost anuntati ca pot cumpara un produs bun la un pret promotional ---- caz MTX14 ) Fabrica ajuta in acest sens . Inseamna investitie pe termen lung . Prima serie este cu adaosuri foarte mici . Daca produsul prinde pe piata si implicit se face o noua comanda atunci se recupereaza investitia. Am anuntat acest lucru deoarece era un produs nou si doream sa il introducem pe piata. Pretul nu a crescut peste noapte ci cu mult inainte sa se desfasoare concursul . Ca ne-am dat noi seama acum de calitatile lui este alta problema . La fel se va intampla cu mulinetele TD 6000 incepand cu toamna anului acesta. Atunci vine urmatoarea comanda . Daca spun asta acum unii cred ca este "fortarea mainii clientului ' , iar altii apreciaza mesajul.

P.S. purtam aceasta discutie pe CRAPMANIA legat de o suma de 60 lei , pe un produs care se cumpara odata la 5 ani , cand un kg de boiliesuri de aceasi valoare se arunca in apa in 5 minute .

Dan Mitranescu
Veteran

@ Winston si Florin Vasii

Daca vreti cate un spod aveti acelasi pret de anul trecut . Asta considerand ca doreati sa faceti investitia respectiva si numai timpul a facut sa ratati un pret mai bun .
Inteleg intr-o anumita masura situatia ... si daca pentru mine nu este o pierdere acest gest sper sa fie un lucru bun pentru voi.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Felicitari ptr eveniment Dane !

O reusita totala, ma bucur ca am fost acolo, alaturi de prieteni... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor !
Victoras Petcu

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:Felicitari ptr eveniment Dane !

O reusita totala, ma bucur ca am fost acolo, alaturi de prieteni... :wink:
Multumesc Vladut si totodata multumesc tuturor participantilor la acest eveniment.
Rezultatele sportive cat si atmosfera au fost peste asteptarile mele .

Multumesc si baietilor care m-au ajutat :

Liviu , Costi , Cosmin , Vioril , Mari , Ionut si ... inegalabilul Catalin . :D

yoogoofy

Mesaj de yoogoofy »

Felicitari tuturor, atat organizatorilor pt. initiativa, cat si participantilor / castigatorilor!!! Fire intinse tuturor!!

silviu_florescu

Mesaj de silviu_florescu »

Felicitari tuturor concurentilor si organizatorilor, dar in special castigatorilor!
Incet, incet apar "talentele" de prin tara. Am vazut si altii cu potential de castigatori dar care n-au dovedit-o acum.. probabil emotiile :) . Sunt sigur ca mai sunt cativa buni si nedescoperiti care nu au venit.
In curand cred ca vom avea si o echipa buna de aruncatori cu care sa participam la mondiale.

Brovo lu' Borcan Macelaru'! Totusi, am ceva sa-i reprosez: am mancat un mic dar tot n-am aruncat ca Iohan, cred ca din cauza cratimei, n-am inghitit-o :)

Vladut, ca de obicei, ai fost la inaltime. Te vedeam atat de mic.. Fortza Socarate!!! :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”