Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Poate facem un alt topic legat despre aceste lucruri .Sunt idei pe care le pot explica pe intelesul tuturor fara a mai exista dubii .Winston scrie:Nu mi se pare corect ce face D.Mitranescu.Adica in contextul in care ne batem cu mana pe piept ca avem produs ieftin si bun la calitati de alte firme englezesti..facem un castig in care se arunca cu spodul...si peste noapte se scumpeste de la la 280 la 340 parca am vazut.Florin Vasii scrie:florian scrie:si uite asa a crescut pretul la spod !
A crescut cu 30%!
Anul trecut la fel cu MTX 14.
Pai ori le vinzi l pretul cum ai promovat-o pana acuma...ori faci pretul ca in anglia.
Personal am sustinut calitatile MTX-14 pe acest forum...ca sunt posesor,dar cand vad ca sar preturile pt fiecare metru aruncat mai mult mi se pare aiurea treaba.
CA si parere personala..trebuia inaugurat ieri MTX14 spod la pretul care este azi pe site nu ....stam cu un pret si asteptam sa dea 10 baieti 200m ca sa ridicam pretul.
Adica ce sa cred..ca sunteti toti mana-in mana![]()
![]()
![]()
Multumesc Vladut si totodata multumesc tuturor participantilor la acest eveniment.Vladut Mateianu scrie:Felicitari ptr eveniment Dane !
O reusita totala, ma bucur ca am fost acolo, alaturi de prieteni...