Intreb si eu ca totusi mai este o saptamina pina la Hobaia :
1. cind aflam si noi componenta finala a unora din echipe ?
2. cind aflam grilele de concurs finale ?
3. daca este adevarata posibilitatea de a alege dintre cele 3 echipe individuale care vor merge pe care stand - odata trasa grila echipei mari ?
4. conditiile de echipemant ramin in vigoare la fel ca anul trecut ? Concret este valabil pescuitul de pe suporti individuali sau este obligatoriu rod-podul ? ( ca sa nu va aflati in confuzie - am 2 rod-poduri ! , dar si experienta anului trecut !!)
5. cit costa contestatia ? La ce interval se pot face contestatii si pentru ce motive ? Daca banuiesc pe cineva ca pescuieste la viermusi ( de exemplu ) de cite ori pot sa-i scot sculele din apa ? Cite contestati poti face pina iti pierzi acest drept ? (adica se dovedeste ca esti reclamagiu !)
Poate va coagulati cei din Comisie si aflam si noi ceva raspunsuri . Nu de alta dar ne vedem ajunsi la Hobaia si incepe tizgania si negocierea si discutiile de dupa - care nu ne fac cinste !! Eu unul nu mai sunt dispus sa nu dorm 2 saptamini de nervi pentru ca nu am putut exploata un capat de stand din motive independente de mine !! Chiar daca unii cer liniste sa se pregatesca pentru Belgia - eu vreau sa stiu daca este oportuna aceasta saptamina din viata mea . In caz contrar Tincabestiul este destul de aproape ! ( am experienta Darvariului )
Cred ca este timpul sa punem un regulament pe situri , ca sa stim de ce venim , ce avem voie si cum sa procedam daca ne simtim neindreptatiti ! Multa lume nu a fost anul trecut la Hobaia si vrea lamuriri .
In alta ordine de idei , mai vreau sa ridic o problema aici . La sedinta de dupa Craciun de la Darvari , Cornel Rosioru , a insistat pentru balta Hobaia , avind in acest caz asigurata o sponsorizare de 20.000 EUR ( doua zeci de mii de EUR !! - firma Nestle ) pentru echipa nationala rezultata din calificari . Vreau sa stiu daca aceasta sponsorizare este valabila numai pentru o anumita componenta a echipei nationale , sau este valabila pentru oricine , avind drept persoana de contact pentru exprimarea practica , pe dl. Rosioru !? Ma gindesc ca la asa multi bani , ori este o cacialma a d-lui Rosioru , ori este o sponsorizare dedicata . E bine sa stim pe ce ne bazam dupa calificari . Mie mi-e teama ca daca nu iese echipa care trebuie , bugetul de participare la CM este cel rezultat din taxele de participare !!! Adica , baieti mai subtire , ca m-ati deranjat !!! Rog pe Dl. Rosioru sa ma contrazica ! De fapt insist la Dl. Rosioru sa isi expuna un punct de vedere cu privire al aceasta problema .
Va dati seama ca daca o echipa odata invingatoare isi va pune problema dupa concurs cum sa gestioneze - cei 6.300 EUR ( strinsi in urma calificarilor din care trebuie platita balta !! ) - vom avea o reprezentare mediocra la CM din Belgia . Din vreo 4.000 EUR de abia iti asiguri transportul si nada pentru 1 zi / echipa . Nici vorba de echipament , mulinete , lansete , nada de top , etc - asa cum stim deja ca au beneficiat echipa de anul trecut . Deci un loc prost la CM , nu e de mirare !!! Poate asta se doreste ! Sigur pot exista si alti sponsori din afara sistemului care te pot ajuta - dar asta e pielea ursului din padure !