Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Auzi tu cind esti serios de nu mai tii cont de nimic ( ca atunci cu inscrierile pentru calificari , cind vorba mea a fost de cacat ) cind esti plin de caterinca "subtire" , de pina la urma nu te mai ia nimeni in serios . Ca sa iti dau si eu citeva exemple de nume de concursuri , i-a vezi , Festivalul Corn 4Ever , Pop-corn 2u , Maize on the limit , etc nu e mai potrivit pentru sponsorul tau ?Vladut Mateianu scrie:80 % din standurile de pe B au fost de cacat ? Poate va referiti la crap romanesc, caci tenul va asigur ca era egal distribuit pe sector, doar nada minune a lui Mircica Gheran a facut diferenta.![]()
@costel
la anul vom face 2 concursuri la Hobaia :
-unul in iunie care se va numii Festivalul Ciprian Porumbescu, in care se va putea pescui cu orice, chiar prin amabilitatea unui sponsor care s-a anuntat de anul acesta, fiecare echipa va primi la inceput cate 2 saci de porumb uscat din partea organizatoriilor !
-al doilea va fi exclusiv la boiles, dar se va puncta si tenul, ca sa nu mai iasa discutii !
E bine cocosi ?
lucix scrie:Dragi prieteni,
Stiu ca regretele sant tardive, insa as vrea si pe aceasta cale sa imi cer scuze fata de cei pe care i-am deranjat si suparat in timpul concursului . Se pare ca intr-adevar alcoolul dauneaza grav unora.Cei care ma cunosc cu adevarat stiu foarte bine ca, Creatura de vineri nu are nici o legatura cu mine.Va spun,cu mana pe inima,ca m-am hotarat sa renunt definitiv la bautura.
Daca voi mai fi primit in concursuri,voi demonstra acest lucru.
Va doresc multa sanatate & fire intinse !
Lucica "Connex Vodafone"