Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
@Cornel - in cazul asta fara suparare maestre - dar tu trebuia sa stai pe bara . Nu prea s-a pomenit ca cine organizeaza un concurs sa si participe ( si sa nu-mi dai exemplul Cupei Mondiale de fotbal - ca aici organizatorii nu intra pe teren ) . Daca era organizare 100 % AGVPS - era OK - se putea si cum spui tu .cornel rosioru scrie: Va spun eu care-i problema: prea multa transparenta strica. Trebuia anuntat concursul, data si ora inceperii. Cine vrea sa participe, participa. Cine nu, nu.
ADICA REVENIREA LA SISTEMUL ANTERIOR. NOI CENTRAM NOI DAM CU CAPU'.cornel rosioru scrie:Raspunsul e simplu. Toate grilele erau bune. de fapt sunt niste combinatii matematice la care nu ai ce modificari sa faci. Ca s-a ales grila 4, la fel de bine se putea alege si 6.
Dane, nu inteleg ce atita comentariu. Este un concurs la care nu te-a obligat nimeni sa vii. Cind ai sa-l organizezi tu, atunci poti face fel de fel de propuneri. ba chiar poti impune reguli si regulamente. Deocamdata coechipierul tau a participat la toate hotaritile luate. Inseamna ca-l contesti si pe el?
Va spun eu care-i problema: prea multa transparenta strica. Trebuia anuntat concursul, data si ora inceperii. Cine vrea sa participe, participa. Cine nu, nu.