Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan cotelici
Puncte: 0

Mesaj de dan cotelici »

ilarion moldoveanu scrie:@dan cotelici

nu am mai scris de un an de scarba celor ca tine da acum nu ma mai pot abtine. tu HOTULE ajungi sa judeci pe altii despre corectitudine ? noroc ca nu te-a inzestrat d-zeu cu nici un gram de talent, ca nici furand nu poti castiga .

iar partenerul tau , celalalt hot italian(apropo italienii ne fac pe noi hoti..) a facut cel mai mare furt din istoria concursurilor din romania impreuna cu prieteni luio arbitri de sector :dragos si constanta. a castigat in ultima noapte cantarind 100 de kg fara semnaturi de la martori !!!!!!!

l-ai vazut pa nea maty plangand ? erau bani lui , HOTULE !

NU MAI JUDECA TU PE ALTII !
Ma mocangiule de ce ma faci tu pe mine HOT?
Ce vina am eu bai hotoman cu ochi ca de atatia ani de cand cazi pe locuri BUNE o iei in BOT?Ia continua, ca devine interesant!
The second best is the first loser!

dan cotelici

Re: Infractiuni si "controverse la concursuri

Mesaj de dan cotelici »

viorel doloc scrie:ANDREI(VLADEANU) TE ROG FRUMOS SA-L SUNI PE "NEA SONI".Dupa concurs, i-am cerut o carte de vizita(lui TITE nu:DE CE OARE?) SILLAI ALEXANDRU, Tel:0262228039,0722219988,E-mail:siltrix@clicknet.ro,STR.Paltinisului 1/A,ROMANIA-MARAMURES-BAIA MARE-CP 430393.Acum ,te rog frumos,pana nu o va face altcineva care "sa-l intoarca din drum"(ar fi pacat, pentru ca asa cum l-am cunoscut eu, este adevarat OM.)
VIOREL DOLOC-SIBIU Says:

Mai 10th, 2007 at 8:48 am
BUCURIE, PLACERE, ONOARE! De asta am avut parte la primul concurs din viata noastra, ca arbitrii, la CUPA PELICANUL 2007. De ce BUCURIE? Pentru norocul nostru de a participa ca arbitrii la un asemenea concurs, de a vedea cum arata “pe viu” profesionalismul in ceea ce priveste:gestionarea unui lac, organizarea unui concurs, competitia intre adevaratii pescari de crap etc. De ce PLACERE? Pentru faptul ca am fost acceptati de toate cele 5 echipe din sectorul nostru (FISELA, RAZVAN DOBRESCU, SENZOR-COCO,PORC,PASARE, SENZOR-C.ROSIORU, SI CORNEL SERB,ADRIAN FIRIMITA) sa stam de vorba cu ele,sa facem fotografii,etc. De ce ONOARE? Pentru ca am cunoscut mai indeaproape “TEAM FISELA”!Aceasta echipa ne-a intrat la suflet deoarece a fost singura din cele 5 care a raspuns imediat la toate semnele de intrebare pe care le aveam in legatura cu:monturi,nada,tehnici,strategii.MODESTIE,INTELIGENTA,UNITATE,ONESTITATE SI FAIR-PLAY acestea sunt unele din atuurile “TEAM FISELA”,care fac din ea o echipa redutabila,de invidiat(putini cunosc aceste valori ale omului si dovada ca multi nu vroiau sa castige FISELA). “RECOMENSA” noastra, a arbitrilor de sector a fost aceea de a aborda ultima noapte din concurs fara sa inchidem un ochi. Si am reusit. Atat am putut noi sa oferim:CORECTITUDINE. Diferenta dintre cele 2 echipe FISELA si SENZOR in ultima noapte era de 170gr!!!!! S-a pus o presiune enorma pe noi arbitrii,dar din afara celor 2 echipe,nu am cedat si in final felicit cele 2 echipe pentru fair-play si in special “TEAM FISELA” pentru profesionalismul lor desavarsit.
The second best is the first loser!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Dolc

bai nea Doloc...nu crezi c-ai inceput sa te bagi ca musca-n curu iepi...tu trebuie sa-l faci pe Soni sa recunoasca ce afirmi, nu Andrei Vladeanu. Pune dracului mana si gandeste inainte sa scoti pe gura...aici nu vorbesti cu elevii tai. Nu-ti dai seama ca in cazul unei confirmari a lui Soni, esti in aceeasi oala cu Tite, fiindca ai asteptat 6 luni ca sa scuipi adevarul...poate in timpul asta ai incercat chiar sa-l santajezi pe Tite, altfel nu vad ce-ai asteptat atat, cand puteai s-o faci chiar in timpul concursului la care de altfel participa si Soni, cel ce putea confirma pe loc.

imi retrag aprecierile pe care le-am facut mai sus la adresa ta si ramin la concluzia ca esti un lingau si un intrigant. Vezi-ti de trburile tale de care esti asa de mandru, de parca ai fi singurul care face asa ceva si nu mai fa valuri p-aici fara dovezi caci devi enervant.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

cornelserbu scrie:daca n-am dreptate, atunci vorba Cuiva, sa arunce cu pietre cel fara de pacat !
Iti respect vointa, EU sunt cel care va propune suspendarea lui Tite pe 2 ani din competitiile sportive organizate de APCR...
Prea multe discutii, prea ne ascundem dupa degete. E mai mult decat clar, Tite nu este prima oara cand propune arbitrilor spaga....numai ca le este frica la multi sa scrie aici(chiar daca citesc !) , pe motiv sa nu fie facuti pupincuristi de Cornel Serbu....(si alte jigniri, ca cele de mai sus !)
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Stefan B scrie:Acum as vrea sa-i raspund dl Pangica despre cautarea «capturii», cu acuzele noastre voalate. Sa va prezint putin situatia: Coco, se urca in jeep-an, opreste la Pangica si Bibu in stand, in mijlocul zilei inaintea ultimei nopti si dupa un salut prietenesc, fara sa se fereasca de privirile noastre, scoate de pe locul de langa sofer un sac de bile 10-15 kg, martori sunt ambii asociati. Mai stau putin de vb si ce sa vezi d-l Pangica se apuca de nadit serios, pana bineinteles termina bilele. Si ca si cand nu ar fi fost suficient mai nadeste in continuare cu cupa nadire niste kg bune. Am uitat sa va mai spun un lucru : pana la momentul respectiv aveau 1 peste, daca nu ma insel !!!!! Banuiesc ca si-a facut datoria de «prieten».
Citeva precizari :

1. nu erau 15 kg - erau vreo 3-4 kg de bile pentru ultima noapte

2. unde scria in regulement ca nu aveam voie sa primesc bile de la Coco sau de la oricine ? Ca sa te lamuresc - Coco a fost intimplator cel mai apropiat membru al echipei Senzor , fata de standul nostru . Bilele noastre erau de 16 si deshidratate si pentru ultima noapte aveam nevoie de niste bile de 20 cu care sa incercam un pat nou de nada pe o zona de unde prinsesem 3 crapi ( si nu 1 ! ) cu o media de 9 kg / piesa . Daca tii minte captura s-a castigat cu un crap de 13-14 kg , deci ne jucam o sansa la captura . Am primit bilele in vazul tuturor , de fata cu arbitrii , samd .

3. te-am deranjat cu ceva pe timpul pescuitului ? Asta ca sa nu zic ca unul din voi 3 ( nu stiu cum il cheama ) a fost de-a dreptul arogant si chiar obraznic inca din prima zi ( cind am pus marker intre noi ) si poate meritati ceva tachinari , asa ca o lectie de comportament . Dar tocmai pentru ca miza era mare , v-am lasat in pace ca sa nu se interpreteze si am "inghitit-o" noi .

Daca faptul ca am nadit si ne-am vazut pina la sfarsit de pescuit , jucind corect o sansa , fara sa deranjam pe nimeni din stinga sau din dreapta , te-a facut sa pierzi , sa stii ca imi pare bine ca in felul asta mi-am ajutat prietenii .

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

nu ma face sa cred ca esti infantil...

vino cu argumente ca de vorbe goale deja m-am saturat de la Doloc...

1. pe baza caror fapte propui tu suspendarea lui Tite (a se intelege fapte dovedite)

2. exemplu mai elocvent de pupincurism decat postarea lui doloc care stie sigur ca senzor se califica la mondiale si le mai si castiga, inca n-am mai vazut, asa cum ti-am mai spus, de la Ceausescu incoace, sau mai bine zis, tot de la postarea lui Doloc de la cupa pelicanu...tu chiar nu vezi cat e de oportunist, sau te-ncanta asa de tare cum te linge ala ???

3. El n-a avut curajul sa arunce, in shimb, vad ca tu te dai mai nevinovat decat Mesia...n-ar fi mai bine sa ne abtinem cu totii de la afirmatii de genul asta...orice om a gresit macar o data...gandeste adanc !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cipibm

Mesaj de cipibm »

@doloc
cine iti permite tie sa faci publice(fara consimtamant) numere de telefon,adrese de mail,etc.cred ca ii dai in gat si pe prietenii tai de care stii ca merg la curve!

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

am mai observat ceva...in zelul tau de a ma toca marunt (cum iti place sa spui, uitand ca satarul cu etica e la mine) ai facut o afirmatie care-ti pune la indoiala memoria. Frumuselule, eu peste doua saptamani fac 53 de ani, dar n-am uitat ca pe Doloc l-am facut lingau inainte sa scoata vre-o ineptie despre Tite...iar dai drumul la postari fara sa le treci prin harul gandirii...prea multa incrancenare vad la tine...vorba unuia mare si negru...a inceput sa-ti placa mai mult partea intunecata a fortei :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@cornel serbu

Se pare ca nu ne intelegem....
1. sunt romanii disperati de atata birocratie....nu ne trebuie si aici ! APCR- ul poate hotara singura pe cine primeste la concursurile organizate de noi si pe cine nu, fara sa trebuiasca sa-i dea explicatii lui Cornel Serbu si altor "avocati "!

2. vezi ca Senzor se scrie cu s mare..... :oops: . Si care e problema ta ? :roll:

3.daca si imbatatul pe balta se pune ca infractiune, atunci da, sunt vinovat...in rest, de furat sau trisat nu ma poate acuza nimeni....si particip non stop la concursuri din 2002 ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ domnilor arbitri

spuneti ce vreti si nu va mai fie teama de mine...sunt un simplu om, chiar daca altii ma vad un fel de sperietoare. Sa iasa o data pentru totdeauna la iveala pungasiile pe care le face Tite si pe care nimeni nu le poate proba...halal judecata...propun sa te sanctioneze ca vorbeste ala si ala si ala, dar de fapt eu nu pot sa te inghit si s-a ivit o ocazie buna sa scap de tine...daca gresesc, va rog sa ma corectati. domnilor arbitri !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”