Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Cornele, Tca vine ca rezerva ca e inca junior. :lol:
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@dan
la intrebarea nr.1 raspunsul este:"organizatorul"

observ ca mai nou tite are aparatori. vorba lui cipi a ajuns celebru.
personal voi propune la sedinta APCR din 19 ianuarie ca tite george sa nu mai participe la nici un concurs organizat de APCR. asociatia va vota.

tot insisti cu regulamentul cat mai explicit. ce regulament iti trebuie ca sa previna urmatoarele nenorociri:
- echipa fisela il suna noaptea pe zarguzon sa-i dea peste lui badica la urmatoarea manera: badica arunca lanseta in fata lui si el urma sa agate crapii. (CN 2007)
- tite elibereaza peste in minciog. partenerul hamude ii cere socoteala si tite raspunde: "asa fac toti!" (tancabesti 2007)

sau ce regulament ar putea schimba o mentalitate de genul celei pe care o descriu mai jos
la expo aventuri l-am abordat pe oprea marian, capitanul echipei in care a pescuit fisela. i-am zis:"uite mariane ce au vrut sa faca coechipierii tai. tocmai voi care ati adus paznici la concurs sa stea cu ochii pe noi?!?"
marian mi-a raspuns:"au gresit"
m-am gandit ca i-a venit mintea la cap si isi da seama de gravitatea situatiei. aiurea, auziti ce-mi zice in continuare:
"au gresit pt ca zarguzon nu e genul de persoana cu care sa faci astfel de combinatii. trebuiau sa se gandeasca ca zarguzon ar putea face publica chestia asta!"
pe urma ii mai zic:
"bai mareane(care este), tu nu vezi ca voi ati venit la un concurs si ati fost turnati cu ordinarii? noi participam de 5 ani cu echipa senzor, tot timpul s-a vorbit despre noi ca furam, dar nu s-a demonstrat nimic niciodata?"
zice marian:
"pai da, tu furi cu oamenii tai, mitrea, iacob, etc si astia nu se vor sparge niciodata!"

oricum eu sunt de parere ca aceste anchete ar trebui sa continue si vinovatii sa plateasca, indiferent din ce echipa fac parte!
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

cornel rosioru scrie:Dane, daca toti organizatorii de concursuri colaboreaza s-a rezolvat.
Maestre,
Daca...
Ar fi bine sa reluam discutia despre federatie...desi este evident ca nu mai exista interes.Pacat ca am infiintat niste cluburi, am cheltuit bani si am risipit timp.Asteaptam sa vedem ce face ALBA?Poate ne face o surpriza!
The second best is the first loser!

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Nu a abandonat nimeni ideea federatiei.
Eu si Andrei luna trecuta am avut 3 intilniri cu jurista pt. intocmirea formalitatilor. Saptamina trecuta am rezolvat si problema sediului.
Sunt etape care nu pot fi sarite.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:@dan

oricum eu sunt de parere ca aceste anchete ar trebui sa continue si vinovatii sa plateasca, indiferent din ce echipa fac parte!
Si eu sunt de acord ca vinovatii trebuie sa plateasca.
TOTI CEI DOVEDITI!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan scrie:
andrei vladeanu scrie:@dan

Si eu sunt de acord ca vinovatii trebuie sa plateasca.
TOTI CEI DOVEDITI!
daca nea Soni confirma spusele lui Viorel, inseamna ca Tite este hot dovedit?

daca hamude si arbitrul Vijelie recunosc ca tite elibera crapul in minciog, inseamna ca este hot dovedit?
The One Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

DA! Hamude si Soni sunt deasupra oricarei indoieli!
Astept confirmarile lor.Daca nu, cei care au acuzat, trebuie sa-si ceara scuze!
Corect?
Ultima oară modificat Sâm Dec 08, 2007 12:19 de către dan cotelici, modificat 1 dată în total.

Floreatza

Mesaj de Floreatza »

Toti ati furat mai mult sau mai putin , in frunte cu V.Oana :lol:

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Ghicitoare din categoria: IPOTETICE zvonuri, barfe.... daca tot ne intoarcem in timp!

2006, Toamna, concurs

Echipa de la pontonul xx este surprisa pescuind cu 5 lansete si primeste doar un avertisment.
Martorul intamplarii ,un renumit pescar de crap, deasupra oricaror suspiciuni. Nu va intra niciodata pe forum sa confirme.

Cine sa fie, cine sa fie? :lol:
Nu pescarul care ar putea confirma, ci echipa de la pontonul xx?

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

vijeliosul scrie:si in final sa va zic eu de ce este loc de manevre.....cel putin parerea mea.
ARBITRI SUNT PLATITI PUTIN ......cand un arbitru o sa primeasca un pret corect sunt sigur ca nu or sa se mai incerce manevre.
Ai dreptate Vali, arbitrii sunt platiti prost...pentru ca toti concurentii stau cu ochii pe bugetul concursului, dar daca premiul are 4 zerouri ce arbitru nu e tentat sa accepte 3?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”