Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de George-Alexandru »

Da eu mai cunosc un avantaj,ca dezavantajele ni le asumam ca suntem majori .
Posibil Avantaj:
sedinta in echipa:colegilor in ultima zi de concurs am fost echipa care am punctat cel mai bine din concurs si din jumatatea clasamentului cu cei 12 ciortani cu media de 3 kg pe care ai avem in saci cred ca suntem la egalitate cu locul 2.trei din echipele cu care in momentul de fata ne batem pt locul 2 sau 3 sunt net superioare pt ca pescuiesc exclusiv pe bile si puncteaza numai noaptea cu pesti mult mai mari si inca o echipa care pescuieste cu porumb si are cam aceeiasi frecventa ca si noi.daca noi cantarim toti pestii tote celelalte echipe vor tura motoarele la maxim pe final si media pestilor lor fiind mult mai mare vom fi in dezavantaj.daca cantarim doar 7 ciortani si pastram 5 pt ultimul cantar nu vom fi priviti ca niste aspiranti la podium si ne putem mari sansele.zis si facut.o sedinta de nadire de 20 de bulgari cand nu era cazul da ca rezultat o pauza de 8 ore dupa care pestele revine dar prea tarziu.ce se mai prinde cu ce mai era de cu seara nu mai poate scote decat un loc 6.proasta idee a echipei de a mai nadi cand nu mai era cazul si pauza de 8 ore a facut poate diferenta.
Posibil dezavantaj:
poate daca se cantareau toti pesti si echipele inscaunate pe podium isi vedeau amenintate pozitiile si poate comiteau greseli ,poate nadeau gresit,poate le tremura mana pe lanseta ,poate...,poateee.
Sa incalcat regulamentul cu ceva?

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Furaciuni? Sa va readuc in memorie o disputa din 2004. Lipsea din arhiva pe care am pus-o pe net, o emisiune din august. Cea din 16. Acum o puteti gasi. Stie cineva cine folosea sonarul si cine primea peste? Sau puteti sa spuneti cine a decis modificarea regulamentului in timpul concursului?
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

pescardent

Mesaj de pescardent »

George ,repet, NU ACUZ PE NIMENI !!! cu atat mai mult pe voi,pentru ca va cunosc. In situatia voastra a fost o "strategie" pe care nu cred ca o veti repeta si daca o sa faceti asta nu cred ca o sa tina seama cineva de ea.
O echipa care este in carti merge cu "motoarele turate la maxim " indiferenta la astfel de strategii. Eu unul merg cu "motoarele turate" si cand sunt singur pe balta :D .
Oare se merita sa acceptam o astfel de explicatie pentru a lasa loc celorlalte ?
Dan din Rahova

pescardent

Mesaj de pescardent »

... promit ca la toate concursurile la care am sa particip am sa vin cu 100 de saci si am sa cantaresc la ultimul cantar tot pestele :lol:
Ce te faci daca toate echipele vor folosi aceiasi strategie ? :lol:
Dan din Rahova

pescardent

Mesaj de pescardent »

lasand gluma deoparte, poate sa dea cineva o explicatie solida pentru a nu introduce aceasta regula de cantarire obligatorie a tuturor pestilor prinsi la cantarele stabilite? Daca nu...un rand in plus in regulament nu strica...
Dan din Rahova

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Rog echipa Senzor sa explice urmatoarele greseli de exprimare in concurs

1. Concurs Darvari - echipa Senzor1 cap stand Tamadau - intreaba organizator pot sa dau inspre Tamadau? raspuns organizator da oriunde inspre TAmadau. Echipa Senzor muta 2 lansete 30m inspre Tamadau si prinde primii 8 pesti de acolodupa care organizator ii someaza sa puna toate lansetele in stand si sa dea din stand in spre TAmadau.

2. Concurs Tancabesti 25.000- Echipa Senzor 1 pescuieste LA NUC si scoate peste de la 35m din dreptul WC alb din buturugi stand cu lanseta si minciogul langa buturugi la 1 m motivand" Standul nu este delimitat" cum ar trebui real sa se procedeze?

3. Calificari 2007 - Echipa Senzor 2 avantajata de plecarea lui Cornel Serbu si echipa, dupa ce organizatorul promite participantilor la un concurs de 40 G celsius pe apa de 2m ca nu va fii descalificat participant cu peste mort, primeste ajutor de la alta echipa Senzor4 prin "scapare de peste de 5kg- rupere sac" castiga calificari corect?

4. Concurs Open Tancabesti 2007- Echipa Senzor1 organizeaza si interzice utilizarea porumbului ca nadire si folosire este desconspirata cu taratze de porumb si utilizare de porumb zdrobit urcand in clasament cu Ten prins.

5. Concurs Sarulesti 2007 - Echipa Senzor1 este gasita peste markarul unei alte echipe la 600m de standul sau in conditzii in care pescuitul si naditul cu barca este permis la MAXIM 200m de stand.

Rog echipa Senzor sa explice aceste mici greseli pentru ca la anul alte echipe sa nu faca aceste greseli avand mai putzina experientza decat celebra si titrata echipa Senzor cu rezultate deosebite la nivel international

Va Multumesc

Radu Badica

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Cu toate ca nu consider ca nu ai merita sa ti se raspunda, am sa-ti scriu eu cateva vorbe....

1. Ma bucur ca invidia si boala care le ai pe noi nu iti da pace nici in apropierea Craciunului !
2.Raspunsurile si faptele reale petrecute le stii tu foarte bine, deci nu merita raspunsul.
3. Sa nu uiti niciodata ca Coco si cu Andrei te-au invatat sa pescuiesti la crap cu boiles(si sa le faci), iar un vechi proverb romanesc zice : " Sa nu musti niciodata mana care te-a hranit ! ".
4. Daca nu sti sa pierzi, cred ca ar fi mai bine sa nu mai participi pe viitor la concursurile organizate de noi, sa nu mai iasa discutii.....
5.Ata am avut de zis, sarbatori fericite si multa minte ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

@zarguzon.Ai dreptate !!

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie:Regulament corect dupa parerea mea:
1. doi martori la cantar (inclusiv capatul de stand), sub forma de obligativitate pentru acestia; neparticiparea la cantariri sa atraga eliminarea;
2. cantare doar in kilograme , fara libre, fara memorie, de preferat mecanice (sa nu mai ducem grija bateriilor);
3. pe foaia de arbitraj sa se scrie greutatea pestelui in litere;
4. cantaririle sa se faca la orele fixate (exclus noaptea);
5. regulamentul sa nu se scimbe pe parcursul concursului;
6. rotirea a cel putin unui arbitru pe sectoare;
P.S. pun pariu ca nici un concurs nu va avea aceste reguli
pe ce punem pariu?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

badica,
n-ai inteles ce zic eu pe acest topic.
eu nu vorbesc de avertismente sau eliminari din concursuri.
eu zic despre lucruri mult mai grave, care urmeaza sa atraga dupa sine suspendari pe perioade lungi.
gen manevrat crapii de la o echipa la alta sau trucarea foilor de concurs, asa cum ai facut tu la mansa eliminatorie a calificarilor de anul trecut!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”