@ decebal
n-are rost sa mai dezgropam mortii...
uite d-aia n-am incredere in arbitrii, fiindca ala de atunci a luat o hotarare pe loc si pe urma si-a schimbat-o din anumite cauze nerelevante...arbitrul principal al celei mai valoroase competitii din tara, organizata de apcr...si voi vreti sa-l cred pe doloc...hai sa fim seriosi si sa-ncheiem subiectul ca poate am s-aud la un moment dat ca si eu am facut furaciuni...e deajuns sa spuna un arbitru, caci ceea ce-as spune eu, sigur pe cineva l-ar lasa
rece.
dar mai bine sa continuam si sa lasam "tambalul descoperit", dar sa nu cumva sa se descopere mai multe decat s-au facut...cine stie ce poveste ne mai serveste dl. doloc, sau alt binevoitor de genul asta
ca incheiere si daca cineva crede ca parerea mea valoreaza cat de cat, v-as ruga sa nu mai vorbiti despre fapte nedovedite, fiindca asta-i mai penal decat altele. am crezut ca se poate aplana conflictul, dar vad ca ia amploare din cauza inversunarii cu care unii trateaza niste "dezvaluiri" facute la nervi.
apropos, din ce echipa facea parte badica cand s-au trucat foile de concurs ? sa nu-mi spuneti ca numai eu am stiut de chestia asta ca nu tine...ca dovada ca am auzit-o fara sa fi spus la nimeni...arbitrii cei incoruptibili si demni de toata increderea
de ce un arbitru da avertisment unei echipe (clubul pescarilor) care se afla pe locul 1 in sector, fiindca asa i s-a nazarit lui...nu mai stau acum sa explic de ce n-a avut dreptate atunci acel arbitru, dar daca si la calificarile de anul viitor, vor mai avea ceva special de-mpartit arbitrii cu clubul pescarilor, atunci totul va fi clar...e mai bine fara arbitrii