Infractiuni si "contraventii " la concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

care idee?
The One Team

pescardent

Mesaj de pescardent »

Propun ca la cantaririle stabilite prin regulament sa se cantareasca toti pestii OBLIGATORIU !
Dan din Rahova

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ cornel rosioru

stau si ma intreb ce v-ati face daca ar aparea acea inregistrare de la sedinta pregatitoare

sunt curios ce explicatii ati da atunci..... :oops:

@ vladut

IGNORE

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pescardent scrie:Propun ca la cantaririle stabilite prin regulament sa se cantareasca toti pestii OBLIGATORIU !
din pacate nu se prea se poate controla treaba asta.
The One Team

pescardent

Mesaj de pescardent »

De ce nu se poate controla treaba asta ? Atata timp cat va fi precizat in regulament ( si cu penalizarile respective) multi nu vor mai risca,iar cei care o fac pot fii depistati cu ajutorul vecinilor . Toti suntem cu un ochi si la vecini contorizand pestii prinsi,iar in momentul cantaririi putem sesiza diferentele... Pe langa depunctare echipa prinsa va demonstra ca are si un interes aparte ...de a ajuta pe cineva...
Dan din Rahova

pescardent

Mesaj de pescardent »

Dupa parerea mea este cea mai simpla si mai eficienta metoda de a influienta rezultatele unui concurs ,facand exceptie situatiile in care sunt implicati si arbitrii.
Dan din Rahova

pescardent

Mesaj de pescardent »

Sunt si alte reguli aparent necontrolabile (ex. pescuitul cu nada vie) ,dar totusi apar in regulament si nu sunt la fel de periculoase ca situatia in care o echipa alimenteaza alta echipa cu peste...
Dan din Rahova

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

@Andrei Vladeanu

Referitor la ce spune DAN si Zarguzon subscriu si eu...sunt masuri excelente care ar aduce un mai mare control asupra tentativelor de furtisag(dovedite sau posibile).

Eu cred ca pot fi puse in aplicare cele spuse de Dan prin suplimentarea numarului de arbitrii...eu nu stiu cat ia un arbitru..dar as fi deacord (vb in nume personal aici) sa dau 100Ron in plus la concursurile unde particip care sa suplimenteze fondul destinat arbitrilor. Daca luam in calcul ca la Hobaia vor vi 60 de echipe x 100ron = 6000RON pentru suplimentarea nr de arbitrii!! Eu am incredere in arbitrii pt. ca daca nici in ei nu putem avea incredere ...ar iesi un haos total.

Hai sa ne "scremem" mintile si sa vedem cum ii putem plati corect, si cum putem sa platim mai multi la fiecare concurs.

Stiu ca mai demult se vorbea si de o Asociatie a Arbitrilor sau ceva de genul asta...e o idee foarte buna, pt ca intr-un cadru organizat pot fi si ei penalizati daca nu isi fac treaba corespunzator.

Pana nu se va implica cativa oameni cu greutate in aceste probleme nu se vor rezolva si iarna de iarna cand lacurile sunt inghetate vom relua la nesfarsit aceste discutii. Tu te-ai implicat din cate vad eu...sper sa nu te "scarbesti" repede si sper sa ti se alature oameni care vor binele "Carp-fishingului" de competitie din Romania.

P.S.: va rog nu mai aruncati cu pietre gen "Bai andrei_crapar la cate competitii ai participat tu de iti dai cu parerea!" NU e relevant si nici constructiv. Sunt multi cei care ar dori sa participe dar trebuie sa mai si munceasca in timpul saptamanii desi si-ar dori sa fie alaturi de voi la competitii...asta nu inseamna ca nu sunt la curent cu ce se intampla pe la concursuri sau ca nu avem dreptul la opinie...

Andrei Ionita
Milionar excentric

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@pescardent

Dane, daca ai posta cu numele real, intreg , cred ca ai fi mult mai mult luat in seama.... :wink:

@andrei crapar

Bun punctul tau de vedere ! Referitor de bobarnacele pe care le poti lua ptr ca iti dai cu parerea, stai linistit. Nu mai sunt dispus sa tolerez magariile si jignirile "vechilor participanti la concursuri", ei au in cap numai furaciuni si scenarii ! Looserii.....

@dececal

bine faci....altfel pa ! :evil: Ptr ca asa e in dictatura.... :!: :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

vladut

crezi ca daca imi pocesti numele dai dovada de inteligenta ?

poate inteligenta artificiala

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”