Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
andrei vladeanu scrie:concurentii nu trebuie sa masoare viteza vantului. ci doar sa respecte indicatiile arbitrilor APS care vor anunta perioada (perioadele) in care intratul barcilor pe apa se interzice pe motiv de vant puternic. pescuitul nu se opreste.
in alta ordine de idei, in barca veste de salvare sunt obligatorii, iar cizmele sold interzise.
vad ca n-ai inteles nimic din ce am spus, sau poate nu te-ai gandit decat la intepatura cu giruetele...Sionut scrie:Dle Serbu,
daca vrei sa plantezi cu barca pe Sarulesti pe vant, poate o sa reusesti
dar cu siguranta nu in standul dumneavoastra. Noi, APS am prins un arbitraj
de spin pe Sarulesti cu vant si stiu ce vorbesc. Pe sectorul unde am fost eu, din 30 de concurenti, au ramas pana la
sfarsit 11 si ei sunt pregatiti si pentru vant cu ancore si au alta experienta cu barcile.
ionut, stai linistit ca nu trebuie sa cari nimic pentru a-ti spune opinia, dar acum nu trebuie sa te astepti sa o impartasasca toata lumea fara sa cracneasca...Sionut scrie:Scuze de deranj D-le amiral !
Mai citeste odata postul lui Andrei si o sa vezi ca noi arbitrii urmeaza doar sa anuntam
decizia de interdictie dictata de organizatori. Si ca tot sunt platit din banii dumneavoastra,
eu ma ofer sa va ajut la caratul echipamentului poate astfel o sa am dreptul sa-mi spun o opinie
pe forum .