INSCRIERI CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI Sarulesti

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cipica
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: INSCRIERI CUPA INTERNATIONALA A ROMANIEI Sarulesti

Mesaj de cipica »

ca sa clarificam situatia motoarelor, am avut ieri o discutie privind acest aspect cu Andrei Vladeanu si cu dl. Robert Raduta si impreuna am decis ca sa fie folosite numai motoare electrice.
In cazul in care vantul va depasi viteza de 20 Km/h accesul barcilor pe apa va fi oprit pe toata perioada furtunii.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

OK, e clar acum ! :D

Iti recomand atunci http://www.instrumente-de-masura.ro/pro ... 9&mpid=145 un caiet, un pix si un calculator ( ptr a transforma viteza din m/s in km/h) , nu as vrea sa incalc o regula asa de importanta ..... :mrgreen:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

concurentii nu trebuie sa masoare viteza vantului. ci doar sa respecte indicatiile arbitrilor APS care vor anunta perioada (perioadele) in care intratul barcilor pe apa se interzice pe motiv de vant puternic. pescuitul nu se opreste.

in alta ordine de idei, in barca veste de salvare sunt obligatorii, iar cizmele sold interzise.
The One Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

andrei vladeanu scrie:concurentii nu trebuie sa masoare viteza vantului. ci doar sa respecte indicatiile arbitrilor APS care vor anunta perioada (perioadele) in care intratul barcilor pe apa se interzice pe motiv de vant puternic. pescuitul nu se opreste.

in alta ordine de idei, in barca veste de salvare sunt obligatorii, iar cizmele sold interzise.

in barca sunt interzisi si boxerii,slipul,bratarile,lantisoarele mai mari de 10g,cravata,costumul de iarna,bocancii cu talpa grosa etc :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

domnilor, cred ca exagerati fara motive serioase...nu suntem in ocean, ci doar pe o acumulare ceva mai mare decat baltile obisnuite...in caz de vant puternic in afara de a intra barca in deriva si a esua pe undeva pe mal nu se poate intampla nimic, sa fim seriosi si sa lasam drobul de sare acolo unde este :D , nu suntem la cupa copiilor de pe 1 iunie...

intrezicerea iesirii cu barca in anumite momente cad vantul este prea puternic va duce sigur la o harababura totala, mai ales daca tinem seama de lungimea baltii si de comunicatiile care sigur vor fi precare ca doar nu suntem in razboi :D

mai ganditi-va domnilor organizatori si nu luati hotarari pripite, aduceti-va aminte ce s-a intamplat la bunget

si, apropo...arbitrii aps cum vor masura viteza vantului ??? :D :D :D...sau acum le cumparati si giruete ? :D :D :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Sionut

Mesaj de Sionut »

Dle Serbu,
daca vrei sa plantezi cu barca pe Sarulesti pe vant, poate o sa reusesti
dar cu siguranta nu in standul dumneavoastra. Noi, APS am prins un arbitraj
de spin pe Sarulesti cu vant si stiu ce vorbesc. Pe sectorul unde am fost eu, din 30 de concurenti, au ramas pana la
sfarsit 11 si ei sunt pregatiti si pentru vant cu ancore si au alta experienta cu barcile.
CS APS

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sionut scrie:Dle Serbu,
daca vrei sa plantezi cu barca pe Sarulesti pe vant, poate o sa reusesti
dar cu siguranta nu in standul dumneavoastra. Noi, APS am prins un arbitraj
de spin pe Sarulesti cu vant si stiu ce vorbesc. Pe sectorul unde am fost eu, din 30 de concurenti, au ramas pana la
sfarsit 11 si ei sunt pregatiti si pentru vant cu ancore si au alta experienta cu barcile.
vad ca n-ai inteles nimic din ce am spus, sau poate nu te-ai gandit decat la intepatura cu giruetele... :D

probabil ca ar trebui sa-ti amintesc ca s-au tinut foarte multe concursuri de crap la plantat pe sarulesti si la niciunul nu s-a pus problema sa hotarasca arbitrii cand se iese cu barca pe balta, iar concursurile s-at terminat fara evenimente...am impresia ca vreti neaparat ca voi arbitrii sa fiti principalii protagonisti uitand ca sunteti platiti din banii adevaratilor protagonisti, adica concurentii...veniti de fiecare data cu atatea impuneri si nu faceti altceva decat sa enervati concurentii...

eu m-am adresat organizatorilor care fac regulamentul pe care noi concurentii trebuie sa-l respectam, iar voi arbitrii sa aveti grija sa fie asa, asa ca lasa mataluta organizatorii sa hotarasca ce si cum si vezi-ti de arbitraj, nu-mi mai da mie lectii de mers cu barca pe apa ca te infunzi si e pacat...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Sionut

Mesaj de Sionut »

Scuze de deranj D-le amiral !
Mai citeste odata postul lui Andrei si o sa vezi ca noi arbitrii urmeaza doar sa anuntam
decizia de interdictie dictata de organizatori. Si ca tot sunt platit din banii dumneavoastra,
eu ma ofer sa va ajut la caratul echipamentului poate astfel o sa am dreptul sa-mi spun o opinie
pe forum .
CS APS

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Regulamentul unde este postat ? Ca poate mai sunt puncte care trebuiesc discutate....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Sionut scrie:Scuze de deranj D-le amiral !
Mai citeste odata postul lui Andrei si o sa vezi ca noi arbitrii urmeaza doar sa anuntam
decizia de interdictie dictata de organizatori. Si ca tot sunt platit din banii dumneavoastra,
eu ma ofer sa va ajut la caratul echipamentului poate astfel o sa am dreptul sa-mi spun o opinie
pe forum .
ionut, stai linistit ca nu trebuie sa cari nimic pentru a-ti spune opinia, dar acum nu trebuie sa te astepti sa o impartasasca toata lumea fara sa cracneasca...

nu esti platit numai din banii mei, ci din banii tuturor concurentilor asa ca ar tebui sa-i lasi pe ei sa-si exprime primii opinia...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”