Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
mamaliciki, go home!cornelserbu scrie:@ cata bh
ce ai frate cu mamaliga ???...uite asa ajung unii la snobism, fara sa-si dea seama...parca ai fi italian si ai boala pe toti "rromani"... Mie-mi place mamaliga...sa fiu sanatos...tie nu-ti place, probabil...sa fi sanatos, dar spui niste prostii in postare de-mi vine sa-ti dau cu tifla...noroc ca e vorba doar de mamaliga si nu vreau sa cred ca gandesti la fel si despre lucruri mai importante.
Maestre parerea mea este ca acesti pescari sunt defapt SPARTANI!cornel rosioru scrie:Azi, cu putin dupa tragerea standurilor, am ajuns pe Moara. Eram tare curios sa vad curajosii care s-au incumetat la asa un concurs.
Cu mamaliga sau fara credeti-ma ca baietii astia sunt tari.
Am participari la concursuri cit unii nu au ani. Asa ca imi permit sa fac unele aprecieri:
1-Cei ce sunt acum pe balta, sunt cei mai tari pescari de competitie.
2-Toti merita respectul vostru (nostru).
3-Indiferent de rezultatele finale, cele 19 echipe sunt cistigatoare.
4-Propun ca acest concurs sa nu departajeze cistigatorul dupa kg. trecute pe foaia de arbitraj. Cistigatori sa fie toti cei ce ajung la final.
La ora 10am. era o zii insorita cu o temperatura de +5 grade si vint. Credeti-ma ca in jumatate de ora eram bogna.
Nici nu vreau sa ma gindesc cum va fii noaptea.
Baietii astia ori sunt nebuni, ori traiesc numai pt. competitie.
Am trecut prin toate standurile.
Nimeni nu se plingea de frig.
Problema lor, era una singura. Sa localizeze pestele.
Eu, Cornel Rosioru, ma plec in fata lor.
Sa nu uitam arbitrii, care sunt la fel de nebuni.
Cum dracu stai pe frigul asta cu cintarul in mina, cind poti sta cu ea la blana.![]()
![]()
Acesti nesanatosi vor beneficia in 2008, (perioada la alegere) de o partida de pescuit pe acumularea Hobaia sau Moara Vlasiei (la alegere) GRATUITA.