Intrebare Concurs Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cata bh
Puncte: 0

mamaliga

Mesaj de cata bh »

INCREDIBIL....

Dupa atit de mult timp si experienta in domeniul bilelor ne intoarcem din nou la mamaliga.Este un subiect fara sfarsit.Senzorii au facut bile cu aroma de porumb de ce credeti ca domnia sa crapul nu le-ar prefera???
Ce ar fi sa-i invatam si pe englezi sa faca mamaliga in nspe mii de feluri???
si in plus ar fi mai ieftin vorba unora de aici.Sa fie cit mai ieftin tot sau chiar gratis, of of.... mai mai.
Parca vad magazinele din Anglia cu rafturile pline de mamaliga MA(ma)INLINE De fapt incet incet nu ma mai mira nimic am auzit deja ca a aparut la vinzare in Anglia si big carp.
In Ungaria turcii au fost 300 de ani dar nu le-a lasat aceasta nepretuita mincare,nada,atitudine numita mamaliga, pur si simplu nu o folosesc nici gospodinele,nici pescarii si nici societatea civila.
Scuze de off topic
CATA

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ cata bh

ce ai frate cu mamaliga ???...uite asa ajung unii la snobism, fara sa-si dea seama...parca ai fi italian si ai boala pe toti "rromani"... Mie-mi place mamaliga...sa fiu sanatos...tie nu-ti place, probabil...sa fi sanatos, dar spui niste prostii in postare de-mi vine sa-ti dau cu tifla...noroc ca e vorba doar de mamaliga si nu vreau sa cred ca gandesti la fel si despre lucruri mai importante.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

cornelserbu scrie:@ cata bh

ce ai frate cu mamaliga ???...uite asa ajung unii la snobism, fara sa-si dea seama...parca ai fi italian si ai boala pe toti "rromani"... Mie-mi place mamaliga...sa fiu sanatos...tie nu-ti place, probabil...sa fi sanatos, dar spui niste prostii in postare de-mi vine sa-ti dau cu tifla...noroc ca e vorba doar de mamaliga si nu vreau sa cred ca gandesti la fel si despre lucruri mai importante.
mamaliciki, go home! :D
The One Team

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@cata bh
Nu uita ca e vorba de un concurs cu miza. Fiecare foloseste nada pe care e sigur, cu care e obisnuit, cu care a obtinut rezultate anterior si nu in ultimul rand, care-i e la indemana. Apropo, tu ce sistem de operare folosesti? Tot windows? De ce nu treci de maine direct pe linux? E mult mai bun :wink:

P.S. Panonicii aia de care vorbeai, s-au stabilit acolo cu putin timp inaintea turcilor. Nu avusesera cultul mamaligii si nici al culturilor. Din goana calului nu se putea invata agricultura. Pe asta le-au bagat-o austriecii in cap. Si nici n-am auzit pe la putinele cursuri de istorie pe care le-am frecventat ca turcii au raspandit porumbul prin Europa. Parca altii l-au adus de peste ocean.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei Stoicicov

:lol: :lol: :lol:

@ Florentin

dar, ai vazut ca din goana calului erau sa cucereasca Roma...in rest totul e corect si bine spus, trebuie doar specificat oceanul ca sa nu spuna lumea ca a venit porumbul din indochina unde se mananca orez :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Azi, cu putin dupa tragerea standurilor, am ajuns pe Moara. Eram tare curios sa vad curajosii care s-au incumetat la asa un concurs.
Cu mamaliga sau fara credeti-ma ca baietii astia sunt tari.
Am participari la concursuri cit unii nu au ani. Asa ca imi permit sa fac unele aprecieri:
1-Cei ce sunt acum pe balta, sunt cei mai tari pescari de competitie.
2-Toti merita respectul vostru (nostru).
3-Indiferent de rezultatele finale, cele 19 echipe sunt cistigatoare.
4-Propun ca acest concurs sa nu departajeze cistigatorul dupa kg. trecute pe foaia de arbitraj. Cistigatori sa fie toti cei ce ajung la final.

La ora 10am. era o zii insorita cu o temperatura de +5 grade si vint. Credeti-ma ca in jumatate de ora eram bogna.
Nici nu vreau sa ma gindesc cum va fii noaptea.
Baietii astia ori sunt nebuni, ori traiesc numai pt. competitie.

Am trecut prin toate standurile.
Nimeni nu se plingea de frig.
Problema lor, era una singura. Sa localizeze pestele.

Eu, Cornel Rosioru, ma plec in fata lor.

Sa nu uitam arbitrii, care sunt la fel de nebuni.
Cum dracu stai pe frigul asta cu cintarul in mina, cind poti sta cu ea la blana. :?: :roll:
Acesti nesanatosi vor beneficia in 2008, (perioada la alegere) de o partida de pescuit pe acumularea Hobaia sau Moara Vlasiei (la alegere) GRATUITA.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Floreatza

Mesaj de Floreatza »

Ce vrajeala ai MAESTRE,mai bine te faceai poet :lol:

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

Floreatza scrie:Ce vrajeala ai MAESTRE,mai bine te faceai poet :lol:
Boss nu stii ca romanul s-a nascut poet ? :lol: :lol: :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Maestre stiam ca matale esti "miezul competitiei" - cum de nu ai participat ? Te-o fii luat de oase de la Boiliesmania ? :lol:

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

cornel rosioru scrie:Azi, cu putin dupa tragerea standurilor, am ajuns pe Moara. Eram tare curios sa vad curajosii care s-au incumetat la asa un concurs.
Cu mamaliga sau fara credeti-ma ca baietii astia sunt tari.
Am participari la concursuri cit unii nu au ani. Asa ca imi permit sa fac unele aprecieri:
1-Cei ce sunt acum pe balta, sunt cei mai tari pescari de competitie.
2-Toti merita respectul vostru (nostru).
3-Indiferent de rezultatele finale, cele 19 echipe sunt cistigatoare.
4-Propun ca acest concurs sa nu departajeze cistigatorul dupa kg. trecute pe foaia de arbitraj. Cistigatori sa fie toti cei ce ajung la final.

La ora 10am. era o zii insorita cu o temperatura de +5 grade si vint. Credeti-ma ca in jumatate de ora eram bogna.
Nici nu vreau sa ma gindesc cum va fii noaptea.

Baietii astia ori sunt nebuni, ori traiesc numai pt. competitie.

Am trecut prin toate standurile.
Nimeni nu se plingea de frig.
Problema lor, era una singura. Sa localizeze pestele.

Eu, Cornel Rosioru, ma plec in fata lor.

Sa nu uitam arbitrii, care sunt la fel de nebuni.
Cum dracu stai pe frigul asta cu cintarul in mina, cind poti sta cu ea la blana. :?: :roll:
Acesti nesanatosi vor beneficia in 2008, (perioada la alegere) de o partida de pescuit pe acumularea Hobaia sau Moara Vlasiei (la alegere) GRATUITA.
Maestre parerea mea este ca acesti pescari sunt defapt SPARTANI! :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”