Intrebare Concurs Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

cezaro
Puncte: 0

Intrebare Concurs Moara Vlasiei

Mesaj de cezaro »

Este adevarat ca cei de pe locul 4 respectiv,MITRANESCU DAN si
MIREA FLORIN au pescuit pur si simplu cu mamaliga :shock: :shock: ?Este o informatie pe care o am din partea unui prieten al meu si al celor 2 pescari,mentionez ca eu nu-i cunosc pe cei 2 concurenti.Intr-o discutie pescareasca am aflat acest lucru si am hotarat sa postez intrebarea aici stiind ca multi dintre dvs au participat sau au asistat macar la acest concurs.Sunt f curios daca asa au stat lucrurile sau este doar o gluma...
"Lasati ciortanii sa vina la mine !"
cezar oprea

Dan Marinita
Pescar de competitie

Re: Intrebare Concurs Moara Vlasiei

Mesaj de Dan Marinita »

@ Cezaro

Este posibil orice asta datorita suprapopularii cu crap a baltii.Daca au nadit cei din jurul lor cu squid@octopus sau mai stiu eu cu ce eu cred ca era normal sa incerce cu mamaliga.Balta(pestele) la ora aceea nu era invata cu boilis.Deci nu trebuie sa te mire.Eu de ex. am pescuit cu porumb si fara falsa modestie pot spune ca am tras la sorti un stand nasol (pentru vremea de atunci) Dar mai e si altceva ce tine de priceperea pescarului : nadirea . :D

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

da este adevarat ca ce/i care au iesit pe locul 4 au dat cu mamaliga facuta pe malul apei ,iar pe firul de par cu patratica,bravo lor locul patru cu o investitie in nada si momeala de 20 ron.

cezaro

Mesaj de cezaro »

Chiar, bravo lor ,nu mi-as fi inchipuit.Cred ca ar fi trebuit sa primeasca un premiu special pt treaba asta.Pt investitia minima in nada.Am vazut ca nu s-a discutat nimic despre treaba asta pe nici un forum.Parerea mea este ca ar fi trebuit dezbatuta problema.Chiar mi s-a parut super tare.
cezar oprea

cezaro

Mesaj de cezaro »

@Dan Marinita

De acord cu tine dar sti cumva ce sau cat au prins cei 2 vecini din lateralele lor?Si indiferent cine si cat si cum ar fi nadit in laterale ,ei au iesit pe locul patru frate...cu mamaliga!Oare a inebunit pestele sau pescarii?
cezar oprea

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

@ Cezaro
Nici eu nu stiu cine a inebunit dar asta a fost adevarul si acum pe balta pestele raspunde super bine la mamaliga.Dar daca se va pescui mai mult cu boilis sa vezi ca altfel vor sta lucrurile.La concursul din toamna cred ca alta va fi situatia. :)

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Dan Marinita scrie:@ Cezaro
Nici eu nu stiu cine a inebunit dar asta a fost adevarul si acum pe balta pestele raspunde super bine la mamaliga.Dar daca se va pescui mai mult cu boilis sa vezi ca altfel vor sta lucrurile.La concursul din toamna cred ca alta va fi situatia. :)

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Ce v-i se pare atat de iesit din comun oameni buni??? Pestele ala stie de mamaliga ...abia de curand a vazut bile si nu prea stie ce-s alea. E ca si cum te-ai duce in Thailanda si pe o masa plina de caracatite, caviar, scoici si alte super delicatesuri picante vezi o oala de sarmale...basca ..si cu mamaliga :shock: Oare ce mananci? ...Dupa aia probabil ca o sa gusti si un pic de caracatita dar te saturi cu mamaliga garantat. :lol:

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

si mai e ceva,la bile mai poti gresi concentratia la mosmoande dar la malai nu :lol:

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Stiti care mai e problema ca se poate imbunatati mamaliga cu aroma de vierme (noaptea) .Asta numai daca vrei sa risti.Prieteni stiu de ce. :D

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”