Daniela scrie:Anunt important: se prelungeste perioada de achitare a taxei de participare pana la data de 15 aprilie 2013.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Daniela scrie:Anunt important: se prelungeste perioada de achitare a taxei de participare pana la data de 15 aprilie 2013.
Motivul este numarul mare de pesti care se prind in general pe Corbu. Daca arbitrii sunt la o cantarire, dureaza destul de mult pana finalizeaza, timp in care puteti umple si restul sacilor disponibili. Este o masura suplimentara de prevedere.Stefan B scrie:D-na Daniela, sa-mi clarificati si mie cele scrise mai jos din Regulamentul Oficial al competitiei:
3. Fiecare echipa trebuie sa detina un numar minim de 25 saci de pastrare;
56. .....Daca concurentii vor captura mai mult de 15 pesti inainte de ora de cantarire comunicata
la inceputul competitiei, acestia vor solicita obligatoriu catre arbitrii o cantarire suplimentara - nu stiu daca trebuie acest paragraf ....
Daniela scrie:Motivul este numarul mare de pesti care se prind in general pe Corbu. Daca arbitrii sunt la o cantarire, dureaza destul de mult pana finalizeaza, timp in care puteti umple si restul sacilor disponibili. Este o masura suplimentara de prevedere.Stefan B scrie:D-na Daniela, sa-mi clarificati si mie cele scrise mai jos din Regulamentul Oficial al competitiei:
56. .....Daca concurentii vor captura mai mult de 15 pesti inainte de ora de cantarire comunicata
la inceputul competitiei, acestia vor solicita obligatoriu catre arbitrii o cantarire suplimentara - nu stiu daca trebuie acest paragraf ....
Stefan B scrie:Daniela scrie:Motivul este numarul mare de pesti care se prind in general pe Corbu. Daca arbitrii sunt la o cantarire, dureaza destul de mult pana finalizeaza, timp in care puteti umple si restul sacilor disponibili. Este o masura suplimentara de prevedere.Stefan B scrie:D-na Daniela, sa-mi clarificati si mie cele scrise mai jos din Regulamentul Oficial al competitiei:
Sunt de acord cu dumneavoastra....., am fost la 2 competitii pe lacul Corbu, deci cunosc acest aspect....dar nu inteleg de ce sa cer cantar suplimentar...obligatoriu...daca eu voi avea 50 saci la mine .... ??? Mai ales ca nu prea e bine sa eliberezi odata peste 20 pesti ca s-ar putea sa ai o surpriza....neplacuta...