LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Bragau Laurentiu

Re: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Mesaj de Bragau Laurentiu »

Bragau Laurentiu+parteneri

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Actualizare – 4 martie 2013

1. Echipa CARP SQUAD: Valeriu Matei+Catalin Barbu+partener – achitat integral 22/1/2013
2. Steflea Mirel+Dumitru Octavian+Ursoi Ionel
3. Carstocea Florin+parteneri
4. Cirstocea Cristian+parteneri
5. Stefan Fasie+Felix Roman+partener
6. Darie Valentin+parteneri
7. Toroipan Ctin+parteneri
8. Babus Ctin+Bucovala Stelian+Gheroghe Florin Giulliano
9. Vali Martoiu+parteneri
10. Dragan Gioni+parteneri
11. Vancea Robert+Oros Robert
12. Dodeciu Mihai+Dodeciu Ionel
13. Tiberiu Nicolae+parteneri
14. Pintea Constantin+Tacea Dragos+Nedelcu Marian
15. Draganoiu Dorulet+Botea Ion+Burlacu Viorel
16. Stan Marian+Todea Ovidiu+Gheorghe Adrian – achitat avans 25/2/2013
17. Echipa CS Senzor
18. Echipa CS Senior
19. Nafornita Razvan+Scutaru Daniel+Madularu Costinel
20. Tata Nitu+parteneri
21. Feraru Aurel+parteneri
22. Enescu Cezar+Staicu Iulian+Dan Liviu
23. Nicolae Ritco+Adi Cioran+partener-achitat avans 28/02/2013
24. Mihalache Ionut+Miron Ionel+partener
25. Traian Petrar+parteneri
26. Madalin Dirla+Drobota Remus+Clinci Cosmin
27. Badea Romeo+Protopopescu Dan+partener – achitat integral 25/2/2013
28. Mihai Alexandru+Dinu Viorel
29. Iulian Dascalescu+Andu Dascalescu+Lucian Cirjila – achitat integral 26/2/2013
30. Florin Masu+Ionut Voicu+Adrian Petre
31. Bragau Laurentiu+parteneri

popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de popescu59 »

Am tot urmarit acest topic si vad ca cea ce am prezis se adevereste pe zi ce trece .Din 75 de locuri puse la bataie in acest concurs
S-au inscris 31 de persoane si au achitat 7 , mai sunt 50 de zile pina la concurs ce se spera ?

7. Achitarea avansului de 50% se va putea face incepand cu data afisarii pana pe data de 01.03.2013. Diferenta se va plati pana pe data de 31.03.2013.

Din cite am citit si m-am informat sunt destui oameni cu experienta la aceasta baza chiar nu isi dau seama ca nu prezinta prea mare interes in concursuri media pestelui de 2-3 kg ?Pescarii care doresc crap viteza se inscriu la Doripesco unde sunt 15-20 locuri si participanti nu la 75 de locuri.
Cred ca pentru a putea intra in circuitul de concursuri trebuie facute anumite sacrificii si la cit este de mare acest lac trebuie neaparat facute citeva concursuri cu taxa foarte mica sau de loc , asta pentru a face cit mai cunoscut acest lac . Credeti oare ca daca se tin aici antrenamente si concursuri din CN si CM se omoara pescarii sa pescuiasca pe acest lac cu medie de 2-3 kg ? La distanta unde va aflati , preturile pe care la aveti si mai ales la marimea pestelui aflat in lac nu multi pescari se omoara sa vina sa pescuiasca aici.Deci daca doriti afluenta de pescari pe lacul dumneavostra faceti ceva , si nu uitati ca si Romania a intrat in CRIZA. Asta in cazul ca nu stiati.

pharaoh
pescar de competitie

Mesaj de pharaoh »

Nae, daca vrei sa vezi cat de "pescar" esti vino la Corbu, pe un carpordrom adevarat, echilibrat, la concurs de cantitate, nu la cei mai mari 5 pesti. ;) Partea cu cheltuielile...e alta discutie.
Marius Sârbu

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Popescu59

Ma chinuiesc sa inteleg care e problema ta cu lacul Corbu si concursurile organizate aici. Ai avut o intrebare referitor fondul de premiere si ai primit raspunsul, cu toate ca scria si pe prima pagina, trebuia doar ca citesti.
Acum de ce trebuie sa bati apa’n piua? Iti place te inscrii, nu-ti place nu te inscrii, simplu.
A, daca-ti place sa “te bagi in seama”, fa-ti frate un blog si scrie acolo cat vrei, nu mai strica topicurile altora.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

herur

Mesaj de herur »

popescu59 scrie:Am tot urmarit acest topic si vad ca cea ce am prezis se adevereste pe zi ce trece .Din 75 de locuri puse la bataie in acest concurs
S-au inscris 31 de persoane si au achitat 7 , mai sunt 50 de zile pina la concurs ce se spera ?

7. Achitarea avansului de 50% se va putea face incepand cu data afisarii pana pe data de 01.03.2013. Diferenta se va plati pana pe data de 31.03.2013.

Din cite am citit si m-am informat sunt destui oameni cu experienta la aceasta baza chiar nu isi dau seama ca nu prezinta prea mare interes in concursuri media pestelui de 2-3 kg ?Pescarii care doresc crap viteza se inscriu la Doripesco unde sunt 15-20 locuri si participanti nu la 75 de locuri.
Cred ca pentru a putea intra in circuitul de concursuri trebuie facute anumite sacrificii si la cit este de mare acest lac trebuie neaparat facute citeva concursuri cu taxa foarte mica sau de loc , asta pentru a face cit mai cunoscut acest lac . Credeti oare ca daca se tin aici antrenamente si concursuri din CN si CM se omoara pescarii sa pescuiasca pe acest lac cu medie de 2-3 kg ? La distanta unde va aflati , preturile pe care la aveti si mai ales la marimea pestelui aflat in lac nu multi pescari se omoara sa vina sa pescuiasca aici.Deci daca doriti afluenta de pescari pe lacul dumneavostra faceti ceva , si nu uitati ca si Romania a intrat in CRIZA. Asta in cazul ca nu stiati.
fire întinse

herur

Mesaj de herur »

In ceea ce zici ai dreptate in linii mari, dar, ai ''scapat'' din vedere o particularitate esentiala, scopul acestui concurs. Acesta este un concurs pe mamaliga si porumb, fara boiles, cu cheltuieli suportabile ! ... pe cea mai tare balta ! Sunt convins ca discutiile negative sunt principalul vinovat pentru ceea ce chiar tu ai spus, in mod repetat si neconstructiv. Sau tu faci reclama la Doripesco ?
fire întinse

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Parerea mea este ca aceste concursuri nu au nici ce-a mai mica sansa si o sa vedeti ca am dreptate . Sunt facute numai pentru cistig suta la suta nici decum pentru fenomenul in sine. Si macar daca ai avea satisfactia ca te poti lupta cu bau bau ar mai fi ceva dar cind pleci de acasa cu gindul ca pestele sub 1,5 kg nici nu participa la cintar si il eliberezi fara sa il mai cintaresti parca te gindesti ca e concurs de pescuit la caras.Acest carpodrom va fi pe placul majoritatii peste 4-5 ani cind acest peste in medie de 1.5 kg va atinge si el onorabila greutate de 4-5-6 kg atunci parca iti mai vine sa participi. Si am mai vazut sumele de inscriere la unele din aceste concursuri care ajung si la 1000 de eu :lol: :lol: adica sa dau 1000 de eu si sa pescuiesc 3-4 zile in regim de concurs si sa prind captura in jur de 2.8 -3.5 kg ? Foarte tare . Nu este decit o parere a unui pescar de rind asa ca .
Aoleu si inca ceva va rog de ce este Corbu cea mai tare balta ?? Nu cred ca cineva care a pescuit la Tincabesti, Sarulesti poate spune vreodata despre Corbu ca este cea mai tare balta .

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Sa nu uite cineva ... nu exista ceva plata fara recompensa .. iar la ce sume imense s-au cheltuit la Corbu , pe criza asta , tot pescarii trebuie sa plateasca ...chiar si in rate mici .
Dpmdv balta Corbu ramine o locatie excelent potrivita pentru un CM ( oricînd si oricum ) ... cind s-o mai organiza prin Romania . Ca pescar nu imi trezeste nici un interes . Poate acum pentru Portugalia sa fie o balta buna de antrenament ...peste marunt , dar mult .
In Portugalia a ramas marunt , dar nu mai este asa mult ..
Dar gusturile nu se discuta ...poate de aici si interesul major pentru aceasta competitie ...

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Anunt important: se prelungeste perioada de achitare a taxei de participare pana la data de 15 aprilie 2013.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”