LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Mesaj de popescu59 »

-Adevarul e ca n-au experienta. N-au organizat decat un CN si un CM. La superlativ. -

Una este sa organizezi un CN si CM unde banii vin fara probleme, indiferent de ce si cum cluburile platesc, si alta este cind trebuie sa momesti omul si sa ii scoti din buzunarul propriu intre 1000-2000 ron.
Sunt foarte foarte curios sa vedem daca se va tine acest concurs , 75 de echipe participante am spus este foarte foarte greu de adunat si cind ma refeream la experienta spuneam clar ca nici un organizator de concursuri nu organizeaza un concurs in perioada cind mai sunt 2-3 astfel de concursuri la acea data la care deja s-au platit avansurile .
Si daca se face o ambitie sa se tina cu mai putini participanti cei care pierd nu sunt altii decit tot cei care participa nicidecum organizatorul , adica premiile vor fi diminuate in functie de participanti. Adica premiile afisate la regulament sunt doar o mica momeala pentru cei care doresc sa participe.Buna treaba indiferent de participanti profitul organizatorului nu se clinteste , dupa ce isi trage profitul urmeaza premiile care vor ramine mai mult simbolice.
Eu va doresc sa nu am dreptate dar luati in calcul numai si numai platitori nu pe cei care se inscriu .

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

popescu59 scrie:-Adevarul e ca n-au experienta. N-au organizat decat un CN si un CM. La superlativ. -

Una este sa organizezi un CN si CM unde banii vin fara probleme, indiferent de ce si cum cluburile platesc, si alta este cind trebuie sa momesti omul si sa ii scoti din buzunarul propriu intre 1000-2000 ron.
Sunt foarte foarte curios sa vedem daca se va tine acest concurs , 75 de echipe participante am spus este foarte foarte greu de adunat si cind ma refeream la experienta spuneam clar ca nici un organizator de concursuri nu organizeaza un concurs in perioada cind mai sunt 2-3 astfel de concursuri la acea data .
Si daca se face o ambitie sa se tina cu mai putini participanti cei care pierd nu sunt altii decit tot cei care participa nicidecum organizatorul , adica premiile vor fi diminuate in functie de participanti. Adica premiile afisate la regulament sunt doar o mica momeala pentru cei care doresc sa participe.Buna treaba indiferent de participanti profitul organizatorului nu se clinteste , dupa ce isi trage profitul urmeaza premiile care vor ramine mai mult simbolice.
Eu va doresc sa nu am dreptate dar luati in calcul numai si numai platitori nu pe cei care se inscriu .
Scrii mult, prost si fara rost...nu te poti abtine? Daca nu vrei sa participi stai in banca ta, nu vrea nimeni sa iti asculte ( in general ) aberatiile pe care le debitezi.
In permanenta te bagi unde nu iti fierbe oala si mai scrii si tampenii.

Te rog sa nu imi raspunzi, un sfat daca imi permiti: bagate in discutiile care te intereseaza in mod direct.

ps: daca tii neaparat sa imi raspunzi te rog sa o faci pe pm, ca sa nu stricam topicul.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Problema este foarte simpla daca asta te framinta sau esti avocatul organizatorului , vreau sa particip si nu pot sa inteleg cum vine asta , impui o taxa stabilesti niste premii dupa care vii cu o ultima informare, daca nu se inscriu 75 de echipe premiile vor fi diminuate in functie de nr de participanti . Cum vine asta ?? Cind ma inscriu citesc si vad regulamentul, N roni taxa N roni premiile , corect imi convine si ma inscriu . Si ma trezesc dupa ce achit taxa ca s-au inscris doar 40 de echipe si premiile sunt diminuate substantial , atunci ce mai pot face ?Asta nelamurire o am de ce nu ni se spune in functie de citi participanti s-ar putea sa fie care sunt premiile?Daca organizatorul nu vrea sa piarda din profit sa stim si noi la cit ar mai ramine premiile in functie de nr de participanti .

florian

Mesaj de florian »

Cred ca ar trebui stipulat in regulament exact cu ce este voie ca momeala pe firul de par.In regulament scrie ca nu sunt permise boiliesurile, deci se poate pescui cu solubile, pop-up,pasta solubila pe naditor si porumb inbracat in pasta etc....

florian

Mesaj de florian »

popescu59 scrie:Problema este foarte simpla daca asta te framinta sau esti avocatul organizatorului , vreau sa particip si nu pot sa inteleg cum vine asta , impui o taxa stabilesti niste premii dupa care vii cu o ultima informare, daca nu se inscriu 75 de echipe premiile vor fi diminuate in functie de nr de participanti . Cum vine asta ?? Cind ma inscriu citesc si vad regulamentul, N roni taxa N roni premiile , corect imi convine si ma inscriu . Si ma trezesc dupa ce achit taxa ca s-au inscris doar 40 de echipe si premiile sunt diminuate substantial , atunci ce mai pot face ?Asta nelamurire o am de ce nu ni se spune in functie de citi participanti s-ar putea sa fie care sunt premiile?Daca organizatorul nu vrea sa piarda din profit sa stim si noi la cit ar mai ramine premiile in functie de nr de participanti .
ar trebui dat un nr minim de echipe cu care se va desfasura concursul,ca sa stii daca la taxa de 350 euro premiile sunt pe masura.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

-ar trebui dat un nr minim de echipe cu care se va desfasura concursul,ca sa stii daca la taxa de 350 euro premiile sunt pe masura.-

Exact asta am vrut sa punctez si eu ,se mai pote face si asa , la 75 de participanti urmatoarele premii la 50 de participanti urmatoarele premii la 35 de participanti urmatoarele premii. Si atunci stie omul ce are de facut .De aici se vede ca nu este experienta pentru concursurile de acest gen.

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

Nea Pope,parca ziceai ca matale nu vi la concursuri pentru premii,ci pentru cupe,te-ai sucit?a ajuns criza financiara in Alexandria? :lol: :lol:
popescu59 scrie:-ar trebui dat un nr minim de echipe cu care se va desfasura concursul,ca sa stii daca la taxa de 350 euro premiile sunt pe masura.-

Exact asta am vrut sa punctez si eu ,se mai pote face si asa , la 75 de participanti urmatoarele premii la 50 de participanti urmatoarele premii la 35 de participanti urmatoarele premii. Si atunci stie omul ce are de facut .De aici se vede ca nu este experienta pentru concursurile de acest gen.

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

popescu59 scrie:Problema este foarte simpla daca asta te framinta sau esti avocatul organizatorului , vreau sa particip si nu pot sa inteleg cum vine asta , impui o taxa stabilesti niste premii dupa care vii cu o ultima informare, daca nu se inscriu 75 de echipe premiile vor fi diminuate in functie de nr de participanti . Cum vine asta ?? Cind ma inscriu citesc si vad regulamentul, N roni taxa N roni premiile , corect imi convine si ma inscriu . Si ma trezesc dupa ce achit taxa ca s-au inscris doar 40 de echipe si premiile sunt diminuate substantial , atunci ce mai pot face ?Asta nelamurire o am de ce nu ni se spune in functie de citi participanti s-ar putea sa fie care sunt premiile?Daca organizatorul nu vrea sa piarda din profit sa stim si noi la cit ar mai ramine premiile in functie de nr de participanti .
Toate concursurile au aceasta "prevedere" indiferent ca este scrisa sau nu ( in 90% din cazuri este scrisa ).
Este prima data cand se observa ?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Dan

Asta e valabil cred pe Corbu ca eu stiu ceva concursuri cind nu s-au ocupat toate locurile si premiile au ramas neatinse .
Atunci au preferat sa piarda din bani organizatorii dar aici la Corbu ar fi o crima sa piarda din valoarea profitului organizatorii, e mai normal dupa ce te-ai inscris lund in calcul o anume premiere sa platesti si sa te trezesti la inceputul concursului ca premiile s-au injumatatit. E normal asa ?Nu cred ca vreodata la un concurs pe Corbu se vor aduna 75 de echipe , adica numai echipe formate din pescari de concursuri si nu obligatii de la cluburi ca sa se ocupe locurile.
Singura sansa sa apara 75 de echipe cred ca este la concursurile organizate de Vladut Mateianu .'

Madalin Dirla

Madalin criza este peste tot e stiut asta , la noi ce sa spun, trage si tu concluzia daca ne-am inscris pina acum in luna inuarie deja la 4 concursuri cum este ?
Am intervenit la problema cu premiile deoarece este cred eu o mare incurcatura la regulament si premiile concursului.Cred ca si de aceea nu primim raspunsuri la intrebarile noastre .

Andrei Popescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Andrei Popescu »

Fair Play din partea dumneavoastra ar fi sa veniti cu sfaturi pentru organizatori acestui concurs (pentru ce au facut si incerca sa faca pentru pescuitul din Romania ) nu sa ii tavaliti pe forum.

Referitor la premi, nu este nimeni indreptatit sa ceara explicati organizatorului fata de un un concurs privat.
Pesti, nu povesti !!!

http://www.meetcarp.ro
http://www.bestfivecarp.com
http://www.cpk.ro

Nume utilizator schimbat din toto `U`C

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”