LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
popescu59
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 25 - 28 APRILIE 2013

Mesaj de popescu59 »

toto `U`C

Se pare ca nu ai citit tot topicul au venit destui oameni cu intrebari si propuneri dar in zadar ,referitor la premii te intreb pe tine cind te inscrii la un concurs si achiti o suma pentru taxa cunosti automat regulamentul si premierea ,corect? Iar dupa o perioada de timp sa afli cu stupoare ca suma de premiere nu mai este aceeasi cum iti vine? Deci aceasi taxa darrrrrrrrrrrrr cu alte premii reduse la maxim numai ca organizatorul sa nu piarda din profit , e corect asa ?Daca nu te bazezi pe cite locuri ai cel mai corect este sa nu faci valuri ca organizezi concursul cu cele mai mari premii, cel mai corect este sa scrii din start ca premiile vor fi in functie de nr de participanti, sau si mai corect daca nu se intrunesc nr de participanti concursul nu se va tine .Dar oricum vorbim discutii , cel mai corect sa discutam dupa ce se vor achita avansurile , fiindca eu cred in continuare ca acest concurs la cit este de bine organizat nu se va tine cu 75 de participanti.

Vlad Dracu

Mesaj de Vlad Dracu »

Nae,vrei sa-ti dezlipesti buzele de pe fesele lui Vladut ca sa se poata aseza si el in fotoliu?!?...sunt sigur ca are peste 80% avansuri achitate la concursurile organizate deci nu e cazul de reclama...apropo,ai participat la vre-un concurs care nu a fost organizat de Vladut ?
In alta ordine de idei: esti cumva asociat cu Dl.Cristocea de-l inveti sa organizeze concursuri ? Esti informat daca s-au redus premiile in cazurile din trecut in care nu s-au ocupat locurile?

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca esti avocatul administratiei lacului Corbu raspunde te rog la intrebarile oamenilor si ale mele fiindca si eu vreau sa particip si sunt nelamurit .
Nu este normal cind punem anumite intrebari sa primim si raspunsuri???
Referitor la concursurile anterioare nu sunt informat sa se fi tinut vre-un concurs cu 75 de echipe pe Corbu, poate stii dumneata dl Vlad Dracu sau cum ti se spune.
In alta ordine de ideii pup in popou pe cine vreau mai ales ca o fac pe banii mei , dar parerea mea este ca cel mai bun organizator de concursuri din tara este Vladut Mateianu si asta a dovedit de N ori.Daca organizatorii concursului la care tot scriem ar fi pe receptie sau cel putin interesati de acest concurs ne-ar raspunde frumos la intrebarile puse , dar e clar ca domniile lor nu fac altceva decit testeaza piata .Daca nu esti multumit de raspunsurile mele te rog frumos apeleaza-ma pe PM si nu mai deranja acest topic .Eu unul ca si ceialati care au pus destule intrebari asteptam raspunsuri din partea organizatorilor nu din partea clonelor asa zisi purtatori de cuvint.

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Pentru toate intrebarile referitoare la concurs, va rugam sa consultati regulamentul postat pe site-ul lacului Corbu:
http://www.crapimari.ro/Regulament_Cupa ... 1-251.html

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Doamna Daniela
am citit acest regulament si nu am gasit nicaieri cea ce tot intrebam , in cazul cind nu se reunesc 75 de echipe diminuarea premiilor cum se va face??? Fiindca taxa este facuta pentru 75 de echipe participante . In cazul cind vor fi echipe mai putine acest concurs se va mai tine??? Daca da in ce conditii? Se va mari taxa ? Se vor scadea premiile ? Cum veti proceda ?Chiar nu ne puteti da un raspuns clar si la obiect ? Daca ma inscriu sa particip achit o taxa , imi convine taxa in functie de premiile afisate dar daca dv veniti cu 2-3 saptamini inaintea inceperii concursului si ne spuneti ca premiile s-au diminuat deoarece nu s-au intrunit nr de 75 de participanti , oare ne va mai convenii sa participam ?
De aceea nu este cel mai simplu sa afisati cum veti proceda in cazul in care nu vor fi 75 de participanti ?
Asa va sti fiecare daca se merita sau nu sa se mai inscrie la acest concurs .
Poate veti binevoi sa ne raspundeti findca vad ca ati mai facut citeva interventii dar ati ocolit sa ne dati un raspuns.

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Domnule Popescu, probabil nu ati observat dar in prima postare am mentionat ca in cazul unui numar mai mic de echipe inscrise premiile se vor micsora pro-rata. Nu este vorba despre nicio marire de taxa, aceasta ramane fixa.
In ceea ce priveste dorinta dvs. de a va inscrie cunoscand toate amanuntele, cred ca aveti detalii suficiente pentru a o face, daca intr-adevar doriti acest lucru.

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Multumesc frumos de raspuns doamna Daniela

Deci e clar daca se inscriu 40 de echipe premiile vor fi jumatate din cele afisate si asa mai departe .Cine s-a bucurat de premii mari s-a bucurat de pomana premiile afisate nu vor fi decit in cazul participarii a 75 de echipe . Cred ca daca se inscriu 40 de echipe nu se va putea stringe suma nici pentru inchirierea lacului darmite si pentru premii.

Daniela
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Daniela »

Ca organizatori, noi speram ca se vor inscrie suficiente echipe ca sa iasa un concurs frumos, la fel ca si cele anterioare. Daca va hotarati sa participati, va asteptam. Pentru inscriere, folositi rubrica de contact de pe site-ul nostru, www.crapimari.ro

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Inaca o data multumesc pentru raspunsuri si urez succes in organizarea concursurilor cu citi mai multi participanti.
Ultima oară modificat Mie Feb 06, 2013 13:37 de către popescu59, modificat 1 dată în total.

Albert
pescar de competitie

Mesaj de Albert »

Bre dushulet..cum ramane cu asta:
popescu59 scrie:Asa ca sunt 2 variante fara sa intram in polemici , participi la concurs iti spui parerea , nu participi nu are rost sa iti spui parerea.
:?:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”