LACUL CORBU-CUPA RIG LA CRAP ED.XX - CALITATE 17-21.08.201

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
romanraul
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-CUPA RIG LA CRAP ED.XX - CALITATE 17-21.08.2

Mesaj de romanraul »

Oare chiar era corect sa descalifici o echipa care a meritat pe buna dreptate sa castige ??? Se poate intampla oricui.... Atat timp cat regulamentul spune in urma unei manipulari neglijente ( nu cred ca este cazul aici, ambii concurenti au un istoric competitional care atesta acest lucru ) este interpretabil si eu zic ca a fost decizia corecta.... Eu zic fiecare sa va puneti in situatia lor si peste noapte munca de 4 zile sa se duca pe apa sambetei... pt ce ?? Un peste care poate a murit din alte cauze.... Ma rog...
Felicitari tuturor concurentilor !!!
Felicitari castigatorilor !!!
Felicitari Cristi care ai scos un rezultat surprinzator pe B21 Bravo !!!!
Din pacate chiar si pentru Corbu exista locuri favorite... Cine nu a tras in primii 5 nu a pupat podiumul... Asta e, asta e pescuitul...
Membru Fondator - Enjoy Fishing Team
Web : www.enjoyfishing.ro
Facebook : Enjoyfishingclub

Dan Badarcea

LACUL CORBU-CUPA RIG LA CRAP ED.XX - CALITATE 17-21.08.201

Mesaj de Dan Badarcea »

Genes Florin scrie:prea mult caz facut de oameni care nu au contat in clasamentul final, presupun ca domnul Carstocea nu a luat aceasta decizie de unul singur, cat despre deciziile luate spun ca sunt mai mult decat corecte.
Domnule Oana latrau ai fost, latrau ai ramas.
Sa ne revedem sanatosi dragi pescari.
Felicitari castigatorilor, organizatorilor, participantilor!!!
De unde stii tu ca deciziile luate sunt mai mult decat corecte? In ce calitate a luat dl Carstocea deciziile?
Ovidius Constanta

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

Problema este simpla si a fost in mana arbitrilor si a organizatorilor:
1. Daca pestele a murit din vina lor decizia corecta era eliminarea la momentul respectiv, nu dupa o zi sau la finalul concursului.

2. Daca pestele nu a murit din cauza lor si au primit doar cartonas galben, desi nu este acoperita de regulament aceasta decizie, nu vad pe ce baza le-a fost diminuat premiul. Iar 1000e pentru un cten... :wink:

In concluzie, rezolvarea a fost tipic romaneasca si pe langa regulament total.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Genes Florin scrie:prea mult caz facut de oameni care nu au contat in clasamentul final, presupun ca domnul Carstocea nu a luat aceasta decizie de unul singur, cat despre deciziile luate spun ca sunt mai mult decat corecte.
Florine .......deciziile trebuiau luate si anuntate cand sa constatat greseala .
Nu este vina pescarilor ca a murit pestele .....asta a fost ,se mai intampla ........greseala este a lui Calota ca a tinut secreta incalcarea regulamentului cat si faptul ca a luat decizia de a nu sanctiona abaterea .
Mai mare greseala a facut cand a realizat ca a fost descoperita abaterea si a luat hotararea de a elimina pescarii duminca dimineata la 48 de ore de la abatere ,asta dupa ce ei au pescuit impecabil si au urcat in clasament .
Eu cred ca normal ar fi fost sa anunte abaterea atunci cand sa intamplat si sa ceara atunci o parere pescarilor .
Nu cred ca ar fi existat vreo echipa care sa ceara eliminarea din concurs la timpul respectiv mai ales ca nici nu stateau stralucit in clasament ..........dar asa dupa atata timp nu cred ca se mai impunea discutia de la sfarsit si nici tocmeala pe peste si cascaval .........ca sa nu mai vorbim de repartizarea unei parti din bani catre Carp -United stiut fiind ca echipa in abatere este membra Carp -United .
Consider ca hotararile de la final fac parte dintr-un circ ieftin si care nu au nici o legatura cu regulamentul anuntat si pentru care am platit 3000 lei ca sa particip .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

A fost o hotarare foarte buna.
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Dragos Sinca scrie:Problema este simpla si a fost in mana arbitrilor si a organizatorilor:
1. Daca pestele a murit din vina lor decizia corecta era eliminarea la momentul respectiv, nu dupa o zi sau la finalul concursului.

2. Daca pestele nu a murit din cauza lor si au primit doar cartonas galben, desi nu este acoperita de regulament aceasta decizie, nu vad pe ce baza le-a fost diminuat premiul. Iar 1000e pentru un cten... :wink:

In concluzie, rezolvarea a fost tipic romaneasca si pe langa regulament total.
chiar si asa ........de ce au fost de acord cu diminuarea si impartirea premiului unei alte entitati care nu facea parte din acel joc !!!!!!!!!!
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

toti aveti dreptate.
cine a gresit (arbitrul sef) sa plătească.
Balta Puiesti

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

A stiut toata lumea de joi, sau mai bine zis aproape toata lumea ca le au murit un peste si ca au fost sanctionati doar verbal...
catch&release

viorelb73

Mesaj de viorelb73 »

Si pana la urma pestele a ajuns plachie sau saramura ??? :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Ungureanu Bogdan
pescar de competitie

Mesaj de Ungureanu Bogdan »

viorelb73 scrie:Si pana la urma pestele a ajuns plachie sau saramura ??? :D :D :D :lol: :lol: :lol:
La 1000 de coco,cred ca a fost numa' caviar :mrgreen:

In alta ordine de idei si lasand gluma la o parte, mie unul mi-a placut.
Felicitari lotului CarpUnited, felicitari castigatorilor, felicitari organizatorilor!
Multumesc colegilor de echipa, fara de care nu as fi putut sa termin cele 4 Alexandrioane :lol: :lol: :lol:
catch&release

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”