buna, buna, dar in afara regulamentului...nu inteleg, e ipocrizie, sau ti-ai schimbat principiile ???andrei vladeanu scrie:A fost o hotarare foarte buna.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
buna, buna, dar in afara regulamentului...nu inteleg, e ipocrizie, sau ti-ai schimbat principiile ???andrei vladeanu scrie:A fost o hotarare foarte buna.
in general regulamentele sunt copiate si neadaptate, de aici ridicam pestii la rang de oameni aproape, ceea ce nu-i normal...la sarulesti de exemplu, pestele mort se duce la bucatarie si gata...si-a trait traiul, si-a macat malaiulVladut Mateianu scrie:Extras din regulamentul concursului(postat pe crapimari.ro) :
"
Concurentii care vor prezenta spre cantarire pesti morti sau raniti in urma unei manipulari neglijente, vor fi sanctionati.
In aceasta situatie, pestii in cauza nu vor constitui exemplare valide.
c) Daca o echipa este descalificata, ea este eliminata din concurs imediat si intreaga cantitate de peste prins de catre
aceasta nu va mai fi lua in considerare la intocmirea clasamentului final.
d) Arbitrul sef va detine autoritatea atat in timpul competitiei cat si dupa terminarea acesteia, de a impune sanctiuni
asupra pescarilor daca acestia comit infractiuni sau manifesta o conduita negativa."
Concret, regulamentul nu a fost aplicat, organizatorul a desemnat arbitrul sef sa fie responsabil in astfel de cazuri. Nu vorbim aici de moralitate, de sentimente, de calitatea pescarilor care au castigat concursul, ci doar de un exemplu concret de incalcare flagranta a regulamentului, ceea ce a facut ca cel putin 3 echipe (echipa Stefan Fasie, Florin Carstocea si Andrei Vladeanu) sa piarda o suma insemnata de bani deoarece nu s-a respectat regulamentul. Nu mai zic ce s-ar fi intamplat cu C24 care ar fi ramas cap de balta si care ar fi avut sanse mari de prins podiumul.
S-a creat un precendent, nu stiu cine va mai accepta sa fie sanctionat daca va incalca regulamentul...
Apropo, incercarea de mituire a unui arbitru cum ar trebui penalizata ?
PS Pe viitor, la acest gen de concurs, cu premii de 1 miliard, obligatoriu ar trebui ca cantaririle sa se faca cu martor din echipa vecina !
Deci sa inteleg ca sanctiunile se dau in functie de istoricul echipei ? omg!romanraul scrie:Oare chiar era corect sa descalifici o echipa care a meritat pe buna dreptate sa castige ??? Se poate intampla oricui.... Atat timp cat regulamentul spune in urma unei manipulari neglijente ( nu cred ca este cazul aici, ambii concurenti au un istoric competitional care atesta acest lucru ) este interpretabil si eu zic ca a fost decizia corecta.... Eu zic fiecare sa va puneti in situatia lor si peste noapte munca de 4 zile sa se duca pe apa sambetei... pt ce ?? Un peste care poate a murit din alte cauze.... Ma rog...
Felicitari tuturor concurentilor !!!
Felicitari castigatorilor !!!
Felicitari Cristi care ai scos un rezultat surprinzator pe B21 Bravo !!!!
Din pacate chiar si pentru Corbu exista locuri favorite... Cine nu a tras in primii 5 nu a pupat podiumul... Asta e, asta e pescuitul...
Nu stiu daca-mi amintesc corect dar...sa zic eu ca in Italia a fost un caz de peste mort si dupa sedinta managerilor de vina au picat arbitrii care nu au venit in timp util. Era vorba de un ten mare.andrei vladeanu scrie:
PS Totusi, la Campionatele Mondiale la care am fost indicatiile si regulamentul erau clare: ai prezentat peste mort la cantar, te-ai apucat sa strangi. Nu mai stai la discutii despre manipulare.
Dacă informația e reală și nu o glumă proastă, atunci trebuie să miroasă urât rău ''problema''.fredd scrie:Dupa cate am aflat eu de la stiri pestele mort a fost dat la cantar dupa 2 zile nu dupa 4...