Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Treaba cu rezervele e simpla: sunt permise!gabi1 scrie:Cititi regulamentul concursului si vedeti care-i treaba cu rezervele, s.a.m.d. De regula rezervele se folosesc la CN/CM nu si la braile.
Ia spune-ne tu, Dane, unde stau rezervele? De fapt spune-ne si daca la editia 1 au fost permise vizitele peste noapte...Dan Arghirescu scrie:
Le cam incurci- Vizitatori vs Rezerve.Treaba cu rezervele e simpla: sunt permise!
Imi pare rau, nu vreau sa fac polemica, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu. Si mai stiu si care este spiritul acestei adunari pescaresti. Daca s-a schimbat ceva intre timp, atunci sunt eu intr-o grava eroare, insa sunt convins ca macar jumatate din cei care participa la acest concurs imi vor da dreptate.Asterix scrie:Rezervele pot sta oriunde vor...in stand la dvs., in plimbare pe balta, chiar si acasa, dar dupa ora 19:30 nu au ce cauta in stand...cam asa stau lucrurile la orice concurs.
Nu vreau sa facem o polemica asa ca cel mai bine intrebati organizatorul ca sa va dea toate detaliile referitoare la ceea ce nu ati inteles din regulament.
O seara buna.
Bogdan, nu incurc nimic, crede-ma...bogdan5 scrie:Le cam incurci- Vizitatori vs Rezerve.Treaba cu rezervele e simpla: sunt permise!
Batman, batman...iulixa scrie:Imi pare rau, nu vreau sa fac polemica, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu. Si mai stiu si care este spiritul acestei adunari pescaresti. Daca s-a schimbat ceva intre timp, atunci sunt eu intr-o grava eroare, insa sunt convins ca macar jumatate din cei care participa la acest concurs imi vor da dreptate.Asterix scrie:Rezervele pot sta oriunde vor...in stand la dvs., in plimbare pe balta, chiar si acasa, dar dupa ora 19:30 nu au ce cauta in stand...cam asa stau lucrurile la orice concurs.
Nu vreau sa facem o polemica asa ca cel mai bine intrebati organizatorul ca sa va dea toate detaliile referitoare la ceea ce nu ati inteles din regulament.
O seara buna.
intre timp pamantul a devenit rotund si se invarte...Imi pare rau, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu
lasa vrajeala! ai ceva de zis sau te bagi in seama aiurea?bogdan5 scrie:Batman, batman...iulixa scrie:Imi pare rau, nu vreau sa fac polemica, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu. Si mai stiu si care este spiritul acestei adunari pescaresti. Daca s-a schimbat ceva intre timp, atunci sunt eu intr-o grava eroare, insa sunt convins ca macar jumatate din cei care participa la acest concurs imi vor da dreptate.Asterix scrie:Rezervele pot sta oriunde vor...in stand la dvs., in plimbare pe balta, chiar si acasa, dar dupa ora 19:30 nu au ce cauta in stand...cam asa stau lucrurile la orice concurs.
O seara buna.intre timp pamantul a devenit rotund si se invarte...Imi pare rau, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu
Ca nu ai proprietatea termenilor am observat, de citit poti?? sau e prea tare iarba??iulixa scrie: lasa vrajeala! ai ceva de zis sau te bagi in seama aiurea?
Daniela scrie:LACULCORBU GAZDUIESTE
Cupa Litoral - Editia a II-a
Concurs de calitate – cei mai mari 10 pesti
1. Perioada de desfasurare: 3 – 5 octombrie 2014
2. Echipe de maxim 2 pescari
3. Taxa de participare 415 ron/echipa
4. Clasamentul va fi intocmit pe baza celor mai mai 10 pesti prinsi de fiecare echipa
5. Regulamentul si clasamentul vor fi postate pe http://www.crapimari.ro si pe pagina de facebook a
evenimentului https://www.facebook.com/events/7528448 ... r=upcoming
6. Locuri disponibile 25
7. Adunarea pe balta vineri la ora 15.00, tragerea la sorti la ora 16.00, incepere concurs ora 17.00, final concurs duminica ora 14 si premierea la ora 15.30
8. Pentru inscrieri utilizati pagina de facebook a evenimetului sau http://www.crapmania.ro/forum
9. Avansul de 200 ron se achita pana la 14 Septembrie 2014, restul de plata se achita inainte de inceperea concursului
10. Taxa de participare include:
• Stand de pescuit cu urmatoarele dotari: o casuta, doua paturi, masa de lucru, scaune, umbrela, toalete si dusuri ecologice pe pista de concurs
• o echipa de arbitri 10/standuri + arbitru sef,
• 2 gratare (o masa sambata seara livrata in stand si una la finalul concursului, la festivitatea de premiere),
• fotograf,
• clasament online,
• cupe si diplome pentru locurile 1,2,3 si captura.
• paza permanenta.
Pentru detalii: Dan Arghirescu 0742 026 929