LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
iulixa
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Mesaj de iulixa »

bogdan5 scrie:
iulixa scrie: lasa vrajeala! ai ceva de zis sau te bagi in seama aiurea?
Ca nu ai proprietatea termenilor am observat, de citit poti?? sau e prea tare iarba??
:idea: :arrow:
Daniela scrie:LACULCORBU GAZDUIESTE
Cupa Litoral - Editia a II-a
Concurs de calitate – cei mai mari 10 pesti

1. Perioada de desfasurare: 3 – 5 octombrie 2014
2. Echipe de maxim 2 pescari
3. Taxa de participare 415 ron/echipa
4. Clasamentul va fi intocmit pe baza celor mai mai 10 pesti prinsi de fiecare echipa
5. Regulamentul si clasamentul vor fi postate pe http://www.crapimari.ro si pe pagina de facebook a
evenimentului https://www.facebook.com/events/7528448 ... r=upcoming
6. Locuri disponibile 25
7. Adunarea pe balta vineri la ora 15.00, tragerea la sorti la ora 16.00, incepere concurs ora 17.00, final concurs duminica ora 14 si premierea la ora 15.30
8. Pentru inscrieri utilizati pagina de facebook a evenimetului sau http://www.crapmania.ro/forum
9. Avansul de 200 ron se achita pana la 14 Septembrie 2014, restul de plata se achita inainte de inceperea concursului
10. Taxa de participare include:
• Stand de pescuit cu urmatoarele dotari: o casuta, doua paturi, masa de lucru, scaune, umbrela, toalete si dusuri ecologice pe pista de concurs
• o echipa de arbitri 10/standuri + arbitru sef,
• 2 gratare (o masa sambata seara livrata in stand si una la finalul concursului, la festivitatea de premiere),
• fotograf,
• clasament online,
• cupe si diplome pentru locurile 1,2,3 si captura.
• paza permanenta.

Pentru detalii: Dan Arghirescu 0742 026 929
Bogdan, nu-i treaba ta pe aici. Si inceteaza sa mai jignesti. Poti?

Asterix

Mesaj de Asterix »

iulixa scrie:
Asterix scrie:Rezervele pot sta oriunde vor...in stand la dvs., in plimbare pe balta, chiar si acasa, dar dupa ora 19:30 nu au ce cauta in stand...cam asa stau lucrurile la orice concurs.
Nu vreau sa facem o polemica asa ca cel mai bine intrebati organizatorul ca sa va dea toate detaliile referitoare la ceea ce nu ati inteles din regulament.
O seara buna.
Imi pare rau, nu vreau sa fac polemica, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu. Si mai stiu si care este spiritul acestei adunari pescaresti. Daca s-a schimbat ceva intre timp, atunci sunt eu intr-o grava eroare, insa sunt convins ca macar jumatate din cei care participa la acest concurs imi vor da dreptate.
Daca macar jumatate, cum spui tu sunt de acord cu tine atunci de ce nu au fost de acord cu echipa de 3? Asa ca esti intr-o eroare, nu grava dar totusi eroare si asta ca nu ti cont de faptul ca poate nu sunt tot aceleasi echipe ca anul trecut, iar cele de acum au spus clar ca nu vor aglomeratie...citeste topicul de la inceput si cu rabdare.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

petre iulian scrie:
Dan Arghirescu scrie:
Super oferta 4Carp: pentru cei care participa la Cupa Litoral Editia a II-a, 4Carp vine cu o oferta de pret greu

de refuzat: 45 ron/kg de boilles pentru un minim 5 kg/comanda
---------

Pentru mai multe detalii:
Tel-0723878564
E-mail: george@4carp.ro
---------

luni si marti se mai pot da comenzi ca sa aibe timp sa se usuce :wink:
Coletele/comenzile vin direct pe balta(vineri) aduse de noi daca doriti :wink:

ps. Felicitari Dan Arghirescu pentru locul 1 la Cupa Carpbook ed. 2 /Hermes Peris
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

iulixa

Mesaj de iulixa »

Asterix scrie:
iulixa scrie:
Asterix scrie:Rezervele pot sta oriunde vor...in stand la dvs., in plimbare pe balta, chiar si acasa, dar dupa ora 19:30 nu au ce cauta in stand...cam asa stau lucrurile la orice concurs.
Nu vreau sa facem o polemica asa ca cel mai bine intrebati organizatorul ca sa va dea toate detaliile referitoare la ceea ce nu ati inteles din regulament.
O seara buna.
Imi pare rau, nu vreau sa fac polemica, dar am fost la editia 1 si stiu ce se accepta si ce nu. Si mai stiu si care este spiritul acestei adunari pescaresti. Daca s-a schimbat ceva intre timp, atunci sunt eu intr-o grava eroare, insa sunt convins ca macar jumatate din cei care participa la acest concurs imi vor da dreptate.
Daca macar jumatate, cum spui tu sunt de acord cu tine atunci de ce nu au fost de acord cu echipa de 3? Asa ca esti intr-o eroare, nu grava dar totusi eroare si asta ca nu ti cont de faptul ca poate nu sunt tot aceleasi echipe ca anul trecut, iar cele de acum au spus clar ca nu vor aglomeratie...citeste topicul de la inceput si cu rabdare.
Inainte de a ma indemna smechereste sa recitesc tot topicul, te-as intreba daca participi la acest concurs sau iti faci datoria de peluzar pe aici.

Asterix

Mesaj de Asterix »

Inainte de a ma indemna smechereste sa recitesc tot topicul, te-as intreba daca participi la acest concurs sau iti faci datoria de peluzar pe aici.[/quote]

Vezi, asta este problema, citesti printre randuri. Am scris mai sus ca nu particip tocmai din cauza acelei jumati invocate de tine care nu a fost de acord cu echipa de 3 si dinpacate pentru mine nu sunt nici atat de smecher si nici tupeist ca altii care vor sa participe dupa propriile reguli. Este un concurs, are regulament si trebuie respectat...si daca nu era concurs tot nu se putea sta intr-un stand, peste noapte mai mult de 2 conf. regulamentului de pe marea majoritate a baltilor.

iulixa

Mesaj de iulixa »

Asterix scrie:Inainte de a ma indemna smechereste sa recitesc tot topicul, te-as intreba daca participi la acest concurs sau iti faci datoria de peluzar pe aici.
Vezi, asta este problema, citesti printre randuri. Am scris mai sus ca nu particip tocmai din cauza acelei jumati invocate de tine care nu a fost de acord cu echipa de 3 si dinpacate pentru mine nu sunt nici atat de smecher si nici tupeist ca altii care vor sa participe dupa propriile reguli. Este un concurs, are regulament si trebuie respectat...si daca nu era concurs tot nu se putea sta intr-un stand, peste noapte mai mult de 2 conf. regulamentului de pe marea majoritate a baltilor.[/quote]

Vezi tu, tocmai aici e problema... Daca intentionam sa particip dupa alte reguli, nu deschideam aceasta discutie.
Am invocat spiritul in care s-a 'nascut' concursul asta si care avea la baza ideea de a aduna pe balta cat mai multi pescari din zona. Ne-a bucurat faptul ca s-au inscris si cei din alte parti, considerand ca in felul asta putem sa invatam unii de la altii si sa ne relaxam intr-un mediu placut. Acum vad ca e multa caterinca pe aici si s-a nascut totodata suspiciunea ca daca vor fi mai multi in unele standuri vor fi defavorizati ceilalti.
S-a scris ca fac confuzie intre vizitatori si rezerve... Ar fi culmea... Ideea era simpla: cei mai multi provin din echipe de 3, unul ramanand pe dinafara, ca si in cazul vostru. Si atunci, daca tot era permisa o schimbare, de ce n-ar fi putut sta o rezerva in stand, dar fara a pescui?
In fine, daca mergem pe regulament stricto senso, asa sa fie, dar repet: NU ASTA S-A DORIT!
Ei bine, acum primesc de la unul si amenintari pe privat. Cand nu poti combate, pune mana pe topor, frate!
Inchid aici tema si va doresc fire intinse. Relaxare placuta, domnilor!

Dan Savin

Mesaj de Dan Savin »

Sa inceapa mai repede concursul ca n-o mai scoate-ti la capat .
AMR 4 zile

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Va rog frumos sa incetati cu discutiile pe subiectul vizitatorilor. Am postat partea din regulament care este foarte clara. Sunt sigur ca arbitrii condusi de Gabriel Calota isi vor face treaba asa cum trebuie! Neclaritatile le vom discuta la inceput. Daca veti continua sa polemizati am sa rog un moderator sa faca curatenie.
In alta ordine de idei, pana acum avem 21 de echipe (cu mine) care sunt de acord cu schimbarea orei de extragere din 16.00 in 15.30. Celelalte 9? Fara acceptul lor nu vom incepe mai devreme.

Astept pana joi dimineata alti doritori de meniuri pentru vineri seara, sambata dimineata si pranz.

PS: Multumesc Iulian pentru felicitari! Abia astept sa ne revedem! ;)

surgeon

Mesaj de surgeon »

salutare!
in primul rand felicitari dnului dr pentru frumosul rezultat.
in al 2-lea rand imi cer scuze pentru polemica absurda pe care am creat-o fara sa vreau. o sa respect regulamentul. nu am vrut sa acuz pe nimeni si nici sa creez atatea probleme. dar vad ca se vorbesc discutii!.
sa ne vedem sanatosi pe balta si cel mai bun sa castige!
sa va dea Dzeu sanatate!
Sa va dea Dzeu sanatate!

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Toata lumea are saltele de primire tip cradle? Cine nu are poate inchiria din ferma cu 10 ron/24h.
Deoarece exista in paralel un concurs pe sectorul A, va rog sa imi spuneti daca aveti nevoie de inchiriat saltele ca sa le rezerv pentru voi (cei de la RIG au putine saltele si sa avem prioritate).

2 saltele Ladarescu + Cojocaru

Echipele care nu au echipele complete va rog sa imi comunicati partenerii sau componenta echipei pentru a pregatii toate detaliile din timp.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”