LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Draguloiu
Puncte: 0

Re: LACUL CORBU-INFO CUPA LITORAL ED.II 3-5 oct

Mesaj de Dan Draguloiu »

16. GD CARP TEAM- Draguloiu Danut - Dobre Nicusor - ok. pt ora 15,30
danezu
Nume utilizator schimbat din drdan

dany30

Mesaj de dany30 »

Dan Arghirescu scrie:Revin cu cateva mici modificari de regulament:

14. Nadirea grea este permisa doar pe timpul zilei, intre orele 8 si 20. Intre orele 20 si ora 8 se poate
nadi doar cu cobra si cu prastia de mana. (AVERTISMENT)

Deoarece se face intuneric mult mai devreme impreuna cu arbitrii am decis sa schimbam orarul nadire intre orele 9 si 19.

1.Se fac 3 cantariri pe zi, dimineata incepand cu ora 07.00, pranz la ora 13 si ultimul cantar incepand
cu ora 19.00.

Pentru a cantari la intervale cat mai echilibrate si pentru a micsora intervalul de noapte in care pot sta pesti la sac, am modificat orele cantarelor astfel: 7.00, 14.00, 21.00.

Va rog frumos sa fiti atenti la aceata regula, in special la partea cu rosu:

5. Numarul minim de saci pe care trebuie sa-l aiba o echipa este de 10. Sacii de pastrare trebuie sa
fie model mare. Pestii se vor pastra cate unul in fiecare sac. Concurentii sunt obligati sa nu pastreze in saci pesti vizibil nepunctabili sau, dupa capturarea celor 10 pesti, pesti vizibil mai mici decat cel mai mic peste prins si cantarit pana in momentul respectiv. (AVERTISMENT)

Ne vom intalni pentru deschidere si festivitatea de premiere in Ferma Piscicola Corbu. Toata lumea lasa masinile afara (pentru a evita imbulzeala de dupa extragere). Facem extragerile si apoi cei care au tras sectorul B vor merge pe drumul catre satul Corbu pana la sectorul B, cei care au extras sectorul C vor merge prin ferma catre acest sector!

Sper ca aceste mici modificari sa nu starneasca un nou val de polemici. Daca sunt discutii constructive va rog sa le postati!

PS: astazi sper sa am raspunsul tuturor echipelor pentru schimbarea orei e extragere. Revin cu detaliile finale imediat ce le am!
Eu zic ca intervalul orar 8-20 pentru nadirea grea sa ramana asa cum este...si asa incepem tarziu !

Atebo
pescar de competitie

Mesaj de Atebo »

Echipa Raphael Postu + Toni Comsa de acord cu modificarea orei (15:30)
Radu Teodorescu
doar pescar
FAIR PLAY FISHING CLUB

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

La ora 20.00 nu se mai vede afara mai nimic...
In medie, cantarul de dimineata, dureaza undeva in jurul la 2h, mai ales pe sectorul C unde distanta dintre standuri este mai mare. Cantarul incepe la ora 7.00 si cu acele 2h pentru cantariri ... ajungem la ora 9.00 ora la care arbitrii pot fi liberi si pot urmarii partea de nadire.
Acesta este rationamentul pentru care au fost modificate orele de nadire.

Acum am acceptul tuturor echipelor sa incepem extragerea la ora 15.30.
Rog echipele care mai au de platit diferenta sa incerce sa vina mai devreme de ora 15.00, astfel incat la 15.30 partea organizatorica sa fie gata si sa dam drumul la extrageri!

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

OFF TOPIC

O echipa care vine din Bucuresti ar avea spatiu sa-mi aduca o barcuta de nadit HED (Lungime 1170cm, latime 300cm) ?

Multumesc anticipat si scuze pentru off topic !
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

capatina

Mesaj de capatina »

Vali am un velier in portul tomis te intreseaza ? basca nu mai bati drumul pina la bucuresti :)

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Doar ce am sosit de la Corbu si am doua informatii pentru voi:

Prima este legata de drumul catre Corbu prin statiunea Mamaia: intre "Hanul Piratilor" si podul de la Navodari se efectueaza lucrari de modernizare si intretinere la DN sau DJ (ce o fi ala). Cand sunt utilajele in functiune se circula destul de greoi. Recomandare sa folositi ruta Ovidiu-Lumina-Navodari-Corbu.

A doua situatie: deoarece se pregatesc pentru pescuitul industrial, administratia fermei piscicole Corbu a scazut cam 60-70 cm... Daca aveti peste mare recomndarea ar fi sa intrati in apa cu minciogul ca sa puteti scoate pestele. De aceea ar fi bine ca toate echipele sa aiba la ele cate o pereche de cizme mai inalte, pana la genunchi, si picheti pentru a putea pune pestele in siguranta.

Din discutiile cu firma de catering, am convenit ca banii pentru meniurile de vineri seara, sambata dimineata si sambata pranz sa ii strang eu (exista posibilitate sa nu existe suficienti bani mici pentru a putea incasa corect). De aceea va rog ca maine la deschidere sa aveti "marunt" cei 56 ron/persoana/meniu complet.

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Am si vesti bune :)

Vom avea 6 premii:
1 sonar Sonar Dual Cone Lowrance Elite-3X in valoare de 690 ron de la magazinpescuit
1 voucher de 500 ron de la WLC Carp
1 voucher de 400 ron de la Div Consulting Constanta
1 voucher de 300 ron tot de la Div Consulting Constanta
1 voucher de 250 ron de la 4Carp
1 kg de boiles 4Carp + un borcan cu bile de carlig 4Carp + 1 voucher de 100 ron de la Div Consulting Constanta.

Premiile le vom imparti in functie de valoarea lor astfel:

Exemplu
Locul 1 de pe sectorul C are 50kg - 1 sonar Sonar Dual Cone Lowrance Elite-3X in valoare de 690 ron de la magazinpescuit
Locul 1 de pe sectorul B are 47kg - 1 voucher de 500 ron de la WLC Carp
Locul 2 de pe sectorul B are 45kg - 1 voucher de 400 ron de la Div Consulting Constanta
Locul 2 de pe sectorul C are 43kg - 1 voucher de 300 ron tot de la Div Consulting Constanta
Locul 3 de pe sectorul C are 40kg - 1 voucher de 250 ron de la 4Carp
Locul 3 de pe sectorul B are 37kg - 1 kg de boiles 4Carp + un borcan cu bile de carlig 4Carp + 1 voucher de 100 ron de la Div Consulting Constanta

Andu Dascalescu

Mesaj de Andu Dascalescu »

Dorim si noi saltea tip cradle. Multumesc ! :D

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Dan Arghirescu scrie: A doua situatie: deoarece se pregatesc pentru pescuitul industrial, administratia fermei piscicole Corbu a scazut cam 60-70 cm...
Pescuit industrial inainte de campionatul national ? ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual