Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
bogdan adrian scrie: PENTRU CA ACEASTA ASOCIATIE PINA LA PROBA CONTRARIE MI-AU CASTIGAT INCREDEREA DEOARECE CELELALTE ASOCIATII NU AU REUSIT ACEASTA TREABA
mircea_rabaea scrie:bogdan adrian scrie: PENTRU CA ACEASTA ASOCIATIE PINA LA PROBA CONTRARIE MI-AU CASTIGAT INCREDEREA DEOARECE CELELALTE ASOCIATII NU AU REUSIT ACEASTA TREABA![]()
belea formularea
![]()
X mi-a castigat increderea pasiv pentru ca Y,Z si W nu au reusit sa o faca activ . O noua teorie a excluderii.
Zi-o nene altfel ca suna a solutie de compromis .
No offence !
Regards !
@Adriane Daca esti bun , poate ne spui si noua cateva ASOCIATII DE PESCUIT , inafara de APCR, SI AGVPSbogdan adrian scrie:cu toate ca m-am trecut pe lista initiala,cer scuze organizatorilor ca nu pot participa la concurs,din cauza unor probleme familiare.
@ oanavictor
cu ocazia acestui concurs ar fi fost pentru prima data cind pescuiam pe Darvari,dar din considerente, de timp si mai nou o problema familiala ivita recent,am renuntat sa particip la acest concurs cat si la cel de la Buceag,daca va uitati in listele de inscriere am fost inscris la amandoua,iar ca sa participi la un concurs nu conteaza din ce asociatie sau club faci parte
DA , SUNT MEMBRU A.P.C.R.SI VA SPUN DE CE :PENTRU CA ACEASTA ASOCIATIE PINA LA PROBA CONTRARIE MI-AU CASTIGAT INCREDEREA DEOARECE CELELALTE ASOCIATII NU AU REUSIT ACEASTA TREABA