[quote="cornel rosioru"]@Vali Vesa
Te-ai invatat la cortaniada?
Pescuitul adevarat se face la Hobaia.
Daca ai ceva de aratat, aici o poti face. Pe Hobaia nu e nevoie de atita bulan ca sa cistigi un concurs. Vezi Mitanu care a cistigat sectorul avind standul in mijloc reusind sa bata capetele. Pe urma pe Hobaia si ultima echipa prinde peste. Mai spune-mi o balta unde se intimpla asa ceva.
Si-ar mai fii ceva: selectiile s-au tinut numai pe Hobaia. Oare de ce?
[/quote]
dl cornel,
1. nu m-am invatat cu ciortaniada, de fapt o DETEST. de la ciortaniada am venit de la baltile din ctza
2. nu am nimic de aratat, deocamdata am O GROAZA de invatat. na ca acum o spun, vroiam sa vin la hobaia la cupa ca "vizitator", SA VAD si sa inteleg (daca pot

)
3. bulan - bulanul e locul tras. daca stii sa-l exploatezi. da, la tancabesti daca tragi bine esti "JUPAN", daca nu, tragi la captura
4. mitzanu - cinste lui pentru felul in care a "tras". sunt curios ce o sa iasa din standul ala la cupa...
5. selectii - nu pot sa spun de ce se tin calificarile pe hobaia. poate pentru ca ofera sanse cat de cat egale. dar cred ca si pe darvari se pot face 24 standuri cat de cat egale. de la barajul tamadau pana in ferma d-lui oana.
astea vis-a-vis de feeling... promit sa fac eforturi sa-l schimb... mai ales daca aduce val barca si belgiencele

... vrabia mihai viteazu'

daca traia ceasca facea canalul pana la pitesti, si veneau fetele fara probleme
s-auzim de bine,