Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
maty
Puncte: 0

Re: Nade, strategii, concluzii - SENIOR CUP - Moara Vlasiei

Mesaj de maty »

Dan Mitranescu scrie:
maty scrie: Lui Dan ii spun ca nu sunt nepasator,(ptr. ca din punctul meu de vedere a fi nepasator insemna a fi las,si eu nu sunt las)
Dane daca vrei parerea mea,personal cred ca oricat de talentat ar fi cineva nu poate pretinde sa puna semnul egal intre mamaliga si nada,si sa aiba pretentia sa obtina acelesi rezultate cu oricare dintre ele. Desigur sunt locuri si locuri,dar conteza enorm si cum nadesti si cu ce o faci. Daca ai sa meditezi bine la asta vei intelege unde ai gresit.
Eu am inteles aluzia pe care o facea Vali Vesa si replica a fost pentru dansul.
Stiti foarte bine care este relatia mea cu dumneavoastra si nu-mi permiteam nici o aluzie .

Legat de nada si loc va intreb : cu ce a fost nadit crapul de 17 kg pe care l-ati prins in primele minute ...?
Cu nada pe care am puso pe momitor,dar cred ca a fost mai importanta rugaciunea pe care am facuto,astfel ca acesta a cazut chiar la botul crapului. :lol:
ajutorul vine de sus.

Toader Alexandru

Mesaj de Toader Alexandru »

Costel Stanila scrie:Bine zis Vali. :wink:
Toader sau clona :evil: , ai inceput prost....calca frana, vezi ca "pustiulica" e membru SENIOR CRAP, asta daca din intamplare esti chior,orb si n-ai vazut avatarul.
Tare rau...cum sari tu in ajutorul altora :lol: :lol:
Pot spune ca si tu esti "pustiulica"...dar in pescuitul crapului :lol: :lol:
Daca este membru Senior Crap inseamna ca trebuie sa-mi fie frica...nu? Mama ce frica imi este...apropo sti si tu sa faci bile mai Costele? :lol: :lol: :lol:

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

:lol: Casa clonelor! :mrgreen:
Stiu pe cineva care dezvolta teoria ca asa se atrag utilizatorii pe forum. :lol: :lol: :lol:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Toader Alexandru scrie: Tare rau...cum sari tu in ajutorul altora :lol: :lol:
Pot spune ca si tu esti "pustiulica"...dar in pescuitul crapului :lol: :lol:
Daca este membru Senior Crap inseamna ca trebuie sa-mi fie frica...nu? Mama ce frica imi este...apropo sti si tu sa faci bile mai Costele? :lol: :lol: :lol:
Clar esti clona, mai mult cred ca ne si cunoatem.. :wink: :lol: :lol: ...hmmm cam banuiesc eu ceva...
Asta cu "pustiulica" in pescuitul crapului, te iert...dar nu te uit.. :mrgreen: :mrgreen:
Acum sa-ti explic, daca esti baiat intri pe net cu numele tau adevarat si nu cu un nume oarecare si la primul post pui la punct pe cine vrei tu,sau faci reclama negativa la ceva produse... :oops: :oops: ca iti iei bot pustiulica. :wink:
Apropo, vezi ca eu n-am nici un interes comercial, ma doare fix in poola...am invatat si eu sa fac bile de la unu' de la altu', cu care am mai prins cate ceva.
Acum folosesc 1016 si sunt foarte multumit, nu am gasit pana acum altceva mai bun
Si daca un membru SENIOR CRAP, posteaza cu numele lui adevarat nu te jigneste cu nimic si tu te iei de el...te pish instant pustiulica. :wink:
Oricum, katerinka ta miroase a interes comercial....ti-e fomica cumva?... :oops: :oops: :oops:
Costel Stanila
A.P.C.R.

vijeliosul

Mesaj de vijeliosul »

vijeliosul scrie:ziceam si eu ca sare cineva cu o prima spaga ...an de an am strans in debara bautura virtuala promisa si acum nu mai are loc in crama asa ca accept si carlige ruginite,fire putrede...:lol: :twisted:
P.S. astept organizatorii concursului :lol: :twisted: :evil: :lol: :twisted:

Imagine

Imagine
maty si grasanul

Imagine
pescar sau martian... voi decideti HAHAHA

Imagine
pisica cea rosiatica si merele de aur :lol:

Imagine
martianul si ultima creatie in materie de lansete de crap :lol: :twisted:

Imagine
cine stie ...cunoaste :wink:

Imagine
dril din pacate finalizat printr-o ruptura :(

Imagine
Cosmin incercand sa rupa lanseta lui Ghita....

Imagine
si tot incearca... fara succes :twisted:

Imagine
si dan incearca sa rupa noile lansete :twisted:

Imagine
si tot incearca...si el fara succes :wink:

Imagine
Maty junior cu un crapcean de moara vlasiei

Imagine

Imagine
dan aranjand colegul pe pozitia se scos crapul

Imagine

Imagine
vali fericit

si aici se incheie prima sarja :twisted:
prind cat prind si cand nu mai prind inseamna ca am secat lacul :)

rufus

Mesaj de rufus »

CUM ADICA NU SUNT INTERESE COMERCIALE! CUM ADICA NU STIM SA FACEM BILE. TOTI ACUM FAC BILE!
Ce turbojet, plenet, impact e.t.c. sunt slabe domnilor,...bilele mele sunt cele mai bune pt. ca folosesc aghiazma mica pt. solubile si aghiazma mare pt. cele tari. Plus ca inaintea de fiecare pescuit le activez cu busuioc imbibat tot in aghiazma dar de data asta le combin. DOAMNE iarta-ma ca saptamana asta nu am dus sculele la preot sa le dea cu mir si sa le faca de 6 luni. Mai iarta-ma DOAMNE ca ma inervez cand citesc atatea discutii fara sens, nimic constructiv, numai rautati si mistocareli. Mai avem putin si o sa deschidem topicuri cu rugaciunea pt. captura; liturghia pt. cantitate si versete din cunoscuti pescari de crap.
P.S. Doamne iarta-ne ca nu stim sa prindem peste!

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@rufus,

esti obraznic si nesimtit !
pina acum n-am mai facut chestia asta, dar daca mai continui in felul asta, zbori !

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

@rufus
Asa sa te-ajute Dumnezeu!
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

rufus scrie:Mai iarta-ma DOAMNE ca ma inervez cand citesc atatea discutii fara sens, nimic constructiv, numai rautati si mistocareli. Mai avem putin si o sa deschidem topicuri cu rugaciunea pt. captura; liturghia pt. cantitate si versete din cunoscuti pescari de crap.
dragul meu, dar zau, chiar nu-i obligatoriu sa citesti discutiile astea fara sens...daca vrei neaparat ceva constructiv, de ce nu incerci in constructii...facultatea e-n tei ... ca si pupaza :lol: :lol: :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Madalin Dirla
Pescar de competitie

Mesaj de Madalin Dirla »

cornelserbu scrie:
rufus scrie:Mai iarta-ma DOAMNE ca ma inervez cand citesc atatea discutii fara sens, nimic constructiv, numai rautati si mistocareli. Mai avem putin si o sa deschidem topicuri cu rugaciunea pt. captura; liturghia pt. cantitate si versete din cunoscuti pescari de crap.
dragul meu, dar zau, chiar nu-i obligatoriu sa citesti discutiile astea fara sens...daca vrei neaparat ceva constructiv, de ce nu incerci in constructii...facultatea e-n tei ... ca si pupaza :lol: :lol: :lol:
Buna rau asta cu pupaza nea Cornele :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”