Pushtiu,ai grija,vezi sa nu te calce vreo masina neagraCostel Stanila scrie:Clar esti clona, mai mult cred ca ne si cunoatem..Toader Alexandru scrie: Tare rau...cum sari tu in ajutorul altora![]()
![]()
Pot spune ca si tu esti "pustiulica"...dar in pescuitul crapului![]()
![]()
Daca este membru Senior Crap inseamna ca trebuie sa-mi fie frica...nu? Mama ce frica imi este...apropo sti si tu sa faci bile mai Costele?![]()
![]()
![]()
![]()
...hmmm cam banuiesc eu ceva...
Asta cu "pustiulica" in pescuitul crapului, te iert...dar nu te uit..![]()
![]()
Acum sa-ti explic, daca esti baiat intri pe net cu numele tau adevarat si nu cu un nume oarecare si la primul post pui la punct pe cine vrei tu,sau faci reclama negativa la ceva produse...![]()
ca iti iei bot pustiulica.
![]()
Apropo, vezi ca eu n-am nici un interes comercial, ma doare fix in poola...am invatat si eu sa fac bile de la unu' de la altu', cu care am mai prins cate ceva.
Acum folosesc 1016 si sunt foarte multumit, nu am gasit pana acum altceva mai bun
Si daca un membru SENIOR CRAP, posteaza cu numele lui adevarat nu te jigneste cu nimic si tu te iei de el...te pish instant pustiulica.![]()
Oricum, katerinka ta miroase a interes comercial....ti-e fomica cumva?...![]()
![]()

Si eu cred ca ne cunoastem,am auzit ca sunteti pescar bun de crap

Bot stiu ca tu iei,de obicei prin concursuri

Ti se pare ca eu am vreun interes comercial?Te inseli pushtiu,sunt un simplu client ca si tine.
Normal ca folosesti 1016 daca nu sti sa-ti faci singur bile,nu te condamn pentru asta.Vezi ca el s-a bagat aiurea in seama,eu nu l-am jignit cu nimic, si macar fi original in replici.Si stai linistit ca nu mi-e foame,tie ti-e foame de afirmare si de pupici...