OPEN CUPA PELICANUL DARVARI -REVANSA

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
oanavictor
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: OPEN CUPA PELICANUL DARVARI -REVANSA

Mesaj de oanavictor »

LISTA INSCRIERI

1 C. SHOP
2 TANCABESTI
3 TITE GEORGE
4 CORNEL SERBU
5 NITU
6 BERBECARU
7 DANIEL DUMITRESCU
8 MARIAN CONSTANTIN
9 DINCA ADRIAN -IRINEL BUNICA
10 PORK -GAOAZA
11 LENGHEL
12 FLOREATA
13 DIVERTIS CARP-TEAM
14 PROFISHING
15 DAN MITRANESCU
16 ANDREI VLADEANU
17 VLADUT MATEIANU
18 COSTICA EMILIAN -DINU SORIN
19 BARNEA MADALIN -FLORIN CHITU
20 IONESCU IONEL
21 GABI VITEZA -BADICA -MITANU

MAI SUNT 4 LOCURI LIBERE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Tudor Cosmin

Mesaj de Tudor Cosmin »

@panaitemilian("care este")
Esti super incult!!! Creier mic!!! Gandire empirica!!!
CAMPION NATIONAL 2011 & 2014 & 2015 & 2016

fortzu

Mesaj de fortzu »

lasa-l Cosmine ca e genul de carcotas care saracu...ar vrea sa pecuiasca cu Century de 6 milioane :lol: :lol: :lol: si care are oricum toate postarile praf :lol: :D :lol: .Sau probabil e dirijat de cineva in tot ce spune :?: Cred ca s-ar pupa in pix sa pescuiasca la nivelul vostru ! Voi sunteti cei mai buni pescari.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

LISTA INSCRIERI

1 C. SHOP
2 TANCABESTI
3 TITE GEORGE
4 CORNEL SERBU
5 NITU
6 BERBECARU
7 DANIEL DUMITRESCU
8 MARIAN CONSTANTIN
10 PORK -GAOAZA
11 LENGHEL
12 FLOREATA
13 DIVERTIS CARP-TEAM
14 PROFISHING
15 DAN MITRANESCU
16 ANDREI VLADEANU
17 VLADUT MATEIANU
18 COSTICA EMILIAN -DINU SORIN
20 IONESCU IONEL -DAN BADARCEA
22 M.STANESCU -G.TOMULESCU -MARIUS DIN [DREAM SWEET-TEAM]

MAI SUNT 3 LOCURI LIBERE .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@victor oana

Pot aduce persoane (angajate de mine) care sa stea in spatele echipelor in care nu am incredere ? Sau ai luat masuri speciale de siguranta ptr acest concurs ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:@victor oana

Pot aduce persoane (angajate de mine) care sa stea in spatele echipelor in care nu am incredere ? Sau ai luat masuri speciale de siguranta ptr acest concurs ? :roll:
Se pot aduce oricati observatori doreste fiecare echipa .
Acesti observatori pot fi postati in spatele oricarei echipe aflate in concurs insa,fara a deranja sau tracasa concurentii .
La fiecare cantarire participa si semneaza obligatoriu 3 arbitrii si 2 vecini .
Fiecare peste va fi obligatoriu fotografiat .
FIECARE CONCURENT ARE VOIE SA CEARA SA ASISTE LA ORICE CANTARIRE ,IN ORICARE PARTE A LACULUI .
CANTARIREA NU INCEPE DECAT IN MOMENTUL IN CARE CEL CE A CERUT SA ASISTE AJUNGE LA FATA LOCULUI .
NU SE FAC CANTARIRI INTERMEDIARE .
ESTE OBLIGATORIU CA LA FIECARE CANTAR PROGRAMAT ,LA CEREREA ARBITRILOR SAU A ORGANIZATORULUI ,FIECARE ECHIPA SA CANTAREASCA ABSOLUT TOTI PESTII CAPTURATI PANA IN ACEL MOMENT .ABATEREA DE LA ACEASTA HOTARARE DUCE AUTOMAT LA DESCALIFICAREA ECHIPEI .
PESTELE CARE LA EFECTUAREA CANTARIRII ESTE RANIT SAU MORT ,NU SE CANTARESTE IAR ECHIPA SE DEPUNCTEAZA CU 20 KG .LA A DOUA ABATERE DE ACEST GEN ECHIPA ESTE DESCALIFICATA .
ESTE OBLIGATORIU CA LA ORICE PESTE PRINS ,LA ORICE ORA DIN ZI SAU DIN NOAPTE ,CONCURENTUL CARE A PRINS PESTELE SA ANUNTE ARBITRII DE SECTOR CA A PRINS ACEL PESTE ,ASTFEL INCAT SA SE STIE CU CERTITUDINE CATI PESTI PRINSI ARE FIECARE ECHIPA IN ORICE MOMENT .

cristi pandia

Mesaj de cristi pandia »

Este obligatoriu ca fiecare concurs sa se transforme in GUANTANAMO :?: :?: :?: SI O PASIUNE IN GOANA DUPA BANI :( :( :?: :?: :!: :!:

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

LISTA INSCRIERI

1 C. SHOP
2 TANCABESTI
3 TITE GEORGE
4 CORNEL SERBU
5 NITU
6 BERBECARU
7 DANIEL DUMITRESCU
8 MARIAN CONSTANTIN
10 PORK -GAOAZA
11 LENGHEL
12 FLOREATA
13 DIVERTIS CARP-TEAM
14 PROFISHING
15 DAN MITRANESCU
16 ANDREI VLADEANU
17 VLADUT MATEIANU
18 PARASCHIV EMILIAN -NELU CAPITANU
20 IONESCU IONEL -DAN BADARCEA
22 M.STANESCU -G.TOMULESCU -MARIUS DIN [DREAM SWEET-TEAM]
23 VALI DUMITRU

2 LOCURI LIBERE !!!!!!!!!!!!!!

victorash

Mesaj de victorash »

oanavictor scrie:

Acesti observatori pot fi postati in spatele oricarei echipe aflate in concurs insa,fara a deranja sau tracasa concurentii .
ESTE OBLIGATORIU CA LA ORICE PESTE PRINS ,LA ORICE ORA DIN ZI SAU DIN NOAPTE ,CONCURENTUL CARE A PRINS PESTELE SA ANUNTE ARBITRII DE SECTOR CA A PRINS ACEL PESTE ,ASTFEL INCAT SA SE STIE CU CERTITUDINE CATI PESTI PRINSI ARE FIECARE ECHIPA IN ORICE MOMENT .

ca o observatie din exterior asa ..cred ca valoarea premiilor pentru anul viitor sau modalitatea de acordare a acestora ar trebui putin modificata ca o sa ajungem sa organizam concursuri cu jandarmi platiti...
eu unul..la ultimul boiliesmania m-am simtit din start un mic infractor si nu numai eu...verificari in masina la inceputul si sfarsitul concursului etc...sa nu o dam in paranoia totusi...
..complet uluit de cata prostie exista...in lume!

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

victorash scrie:
oanavictor scrie:

ca o observatie din exterior asa ..cred ca valoarea premiilor pentru anul viitor sau modalitatea de acordare a acestora ar trebui putin modificata ca o sa ajungem sa organizam concursuri cu jandarmi platiti...
eu unul..la ultimul boiliesmania m-am simtit din start un mic infractor si nu numai eu...verificari in masina la inceputul si sfarsitul concursului etc...sa nu o dam in paranoia totusi...
crezi ca valoarea premiilor a dus la aceasta situatie? sau caracterul de kkt al unora care isi mai spun si pescari SPORTIVI :evil: :evil: :evil:
stai linistit ca unu' care vine chitit sa fure intr-un concurs ,va fura chiar daca e premilul de 10000 sau 1000 ,va pleca cu peste de pe balta chiar daca e de 15 kg sau daca e de 1,5 kg...niste distrusi...dar d-zeu e sus si dupa cum stiti...nu da cu parul :wink:
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”