Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Se pot aduce oricati observatori doreste fiecare echipa .Vladut Mateianu scrie:@victor oana
Pot aduce persoane (angajate de mine) care sa stea in spatele echipelor in care nu am incredere ? Sau ai luat masuri speciale de siguranta ptr acest concurs ?
Se pot aduce oricati observatori doreste fiecare echipa .oanavictor scrie:Vladut Mateianu scrie:@victor oana
Pot aduce persoane (angajate de mine) care sa stea in spatele echipelor in care nu am incredere ? Sau ai luat masuri speciale de siguranta ptr acest concurs ?
ca o observatie din exterior asa ..cred ca valoarea premiilor pentru anul viitor sau modalitatea de acordare a acestora ar trebui putin modificata ca o sa ajungem sa organizam concursuri cu jandarmi platiti...
eu unul..la ultimul boiliesmania m-am simtit din start un mic infractor si nu numai eu...verificari in masina la inceputul si sfarsitul concursului etc...sa nu o dam in paranoia totusi...
crezi ca valoarea premiilor a dus la aceasta situatie? sau caracterul de kkt al unora care isi mai spun si pescari SPORTIVIvictorash scrie:Se pot aduce oricati observatori doreste fiecare echipa .oanavictor scrie:Vladut Mateianu scrie:@victor oana
Acesti observatori pot fi postati in spatele oricarei echipe aflate in concurs insa,fara a deranja sau tracasa concurentii .
La fiecare cantarire participa si semneaza obligatoriu 3 arbitrii si 2 vecini .
ESTE OBLIGATORIU CA LA ORICE PESTE PRINS ,LA ORICE ORA DIN ZI SAU DIN NOAPTE ,CONCURENTUL CARE A PRINS PESTELE SA ANUNTE ARBITRII DE SECTOR CA A PRINS ACEL PESTE ,ASTFEL INCAT SA SE STIE CU CERTITUDINE CATI PESTI PRINSI ARE FIECARE ECHIPA IN ORICE MOMENT .
ca o observatie din exterior asa ..cred ca valoarea premiilor pentru anul viitor sau modalitatea de acordare a acestora ar trebui putin modificata ca o sa ajungem sa organizam concursuri cu jandarmi platiti...
eu unul..la ultimul boiliesmania m-am simtit din start un mic infractor si nu numai eu...verificari in masina la inceputul si sfarsitul concursului etc...sa nu o dam in paranoia totusi...