Open Sarulesti 2-7 septembrie 2007

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Dan Marinita »

Suze :oops: chestia

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

CE SIMPATICISUNT PARTICULARII CU SFATURILE LOR
PACAT CA AU VAZUT SARULESTIUL DOAR LA TV MICUTZII

RADU BADICA

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

BRAVO BADICA!

DACA ASTIA SE DUC LA SARULESTI ISI PRIND URECHILE IN AGATATURI!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Busse scrie:CE SIMPATICISUNT PARTICULARII CU SFATURILE LOR

RADU BADICA
ce gluma buna.... :lol: ..........noroc ca ne cunosti "bunicule" ca poate ne trimiti si pe noi la un concurs sa vezi valoArea noastra...!

---------------------------------------------
PETRE IULIAN -GOLD TEAM- si deocamdata atat.. :D

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

petre iulian scrie:
Busse scrie:CE SIMPATICISUNT PARTICULARII CU SFATURILE LOR

RADU BADICA
ce gluma buna.... :lol: ..........noroc ca ne cunosti "bunicule" ca poate ne trimiti si pe noi la un concurs sa vezi valoArea noastra...!

---------------------------------------------
PETRE IULIAN -GOLD TEAM- si deocamdata atat.. :D
Andrei Vladeanu a facut o propunere la care subscriu si eu acum special pt. tine : iti platesc eu participarea si nada la un concurs , daca iesi pe primul loc incasezi tot daca nu decontezi tot...

ce zici valorosule te bagi?
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

George-Alexandru
Partener Crapmania.ro

Mesaj de George-Alexandru »

Nici Tim Paisley nu sa/r baga,dar niste "particulari" ca noi care nu am facut nimic altceva decat sa ne expunem o opinie.Oare poate cineva sa garanteze 100/% ca marii nostri pescari experimentati nu pot aborda gresit un concurs,sau rutina sa/i faca sa uite la ce folosesc anumite accesorii?
Ciudat este ca de la un timp parca nu mi se mai par atat de cunoscute numele echipelor care termina pe podium.Este un lucru grav ca un "particular simpatic" sa aiba o alta viziune a lucrurilor?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Anglia a jucat prost
Echipa de rugby a africii de sud nu a stat bine in teren
Myke tyson loveste prost cu dreapta

Ce e vreo problema ca imi dau si eu cu parerea?

Sunt Radu Badica zic si eu ce .....?

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

pai pe ce baza ma micutzilor va stat ficatu vreodata in gat ca ploua sau ca nu dormeatzi de 3 zile sa vedetzi umbra crapului de cantar ?

atzi cazut vreodata in apa din barca cu plumbii in mana si cu acele in antebrat dupa cheltuieli de 2000E din banii familiei sa vedetzi kum e?

Atzi stricat 50-100 plimbi ace si metrii de inaintash sau metrii de shimano sa zicetzi kum e?

E kum mi-as da eu cu parerea daca casa dumneavoastra e k sau nu ?

Intai rupetzi 500-1000Euro dupa platiti taxa antrenament 2 echipe si dupa vb de Sarulesti dulcele mele lacuste

Radu Badica

cipica
Partener Crapmania.ro

busse

Mesaj de cipica »

Radule, de ce nu dormi la ora asta??? Ai venit de pe balta sau acum pleci???

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

George-Alexandru scrie:Nici Tim Paisley nu sa/r baga,dar niste "particulari" ca noi care nu am facut nimic altceva decat sa ne expunem o opinie.Oare poate cineva sa garanteze 100/% ca marii nostri pescari experimentati nu pot aborda gresit un concurs,sau rutina sa/i faca sa uite la ce folosesc anumite accesorii?
Ciudat este ca de la un timp parca nu mi se mai par atat de cunoscute numele echipelor care termina pe podium.Este un lucru grav ca un "particular simpatic" sa aiba o alta viziune a lucrurilor?

Nu am contestat faptul ca apar opinii ci faptul ca prima remarca a unui SPECTATOR este critica
puteai sa te limitezi la a aprecia faptul ca podiumul este ocupat doar de echipe romanesti fara sa faci pe desteptul sustinand constatarile care le faci tu in plimbarile pe balta din timpul concursurilor
repet, daca ai atatea cunostinte despre pescuitul pe Sarulesti pune-le tu in aplicare si incearca sa intelegi ca criticile tale sunt nelalocul lor

referitor la anonimatul echipelor castigatoare...inca o dovada de rautate, Cipica nu cred ca a uimit pe nimeni ca a castigat , toata lumea i-i cunoaste forta de munca in echipa cu Silviu , a prins loc bun si l-a exploatat la maxim lucru pentru care merita toate felicitarile , Cornel Rosioru este chiar ultimul pescar de care se poate spune ca este mai putin cunoscut iar Alex Lazar este unul dintre cei mai vechi si experimentati pescari de Sarulesti
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”