Zarguzon Adi scrie:Organizatorul a hotarat ce se puncteaza ,nici de cum arbitrii asa ca nu vad legatura cu echipa Buhac- Iorgos; orice regulament are si scapari.
ai dreptate adi. organizatorul a hotarat ce se puncteaza.arbitrii sunt doar globulete(ornamente)
ps.
pe intelesul tau.
la concursul de la sarulesti cineva facea o remarca:
DragosNistor
Subiectul mesajului: Re: Desfasurare Cupa Internationala a Romaniei-SARULESTI
MesajScris: Vin Mai 01, 2009 10:44 am
Arbitrajul a fost OK. Cel putin cei care au fost in zona mea. Crapi de 2,9 kg nu au fost punctati. Totusi, am vazut pe anumite siutatii zilnice multi de fix 3. La Iorgos jumatate din pestii prinsi marti au avut fix 3 kg

altcineva raspundea:
dan _city_center
la echipa lui Iorgos ai vazut multi pesti pentru ca intradevar ia AVUT!
nici o clipa din viata ta sa nu crezi ca omul IORGOS , (fost sportiv de performanta,lot national cu echipa GRECIEI)accepta sau va accepta vreodata sa cistige ceva ceea ce nu merita.
te rog pe aceasta cale sa i-ti ceri scuze , pentru postarea de mai sus.
altcineva spune:
IORGOS : “ Datorita acestei intamplari nu am putut sa dorm de 4 zile, eu nu am facut asa ceva in viata mea si nici nu doresc sa fiu partas la asa ceva ! Cand am aflat ca Costica Buhac (vecinul din dreapta noastra, cel care venea martor la cantar la noi) a masluit foile de arbitraj in ultima dimineata si a reusit sa “ne scoata “ pe locul 1 pe sector, am plecat direct acasa de rusine. Nu stiu cum a fost posibil, dar a reusit sa modifice foile de arbitraj, probabil si cu stirea partenerului meu de la acel concurs care pentru mine a ramas un cosmar ! Castigatorii adevarati ai acelui sector sunt baietii de la Brasov, Dochita si cu Trandafir ! Vreau sa le cer scuze, dar imi este rusine…..”
cam asta ar fi fost intrebarea in legatura cu echipa!
in legatura cu arbitri, te las pe tine sa o descoperi