Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Cu atat mai mult cu cat stim ce valoare are banul, ar trebui sa-l folosim pentru dezvoltarea sportului. Banuiesc ca cei mai multi dintre cei ce merg la concursuri au bagat mai multi bani decat au scos din ele. De ce acei bani sa nu intre in visteriile cluburilor unde sa fie gestionati pentru dezvoltarea clubului respectiv?cornelserbu scrie:@ gabisandu
inainte de '90 nu prea cunosteam valoarea banilor, fiindca traiam in comunism...suntem in 2007, nu te-ai prins ?
una din marile difrente intre fotbal si pescuit este ca fotbalul este omologat ca si SPORT,pe cand pescuitul...mai asteaptagabisandu scrie:Cu atat mai mult cu cat stim ce valoare are banul, ar trebui sa-l folosim pentru dezvoltarea sportului. Banuiesc ca cei mai multi dintre cei ce merg la concursuri au bagat mai multi bani decat au scos din ele. De ce acei bani sa nu intre in visteriile cluburilor unde sa fie gestionati pentru dezvoltarea clubului respectiv?cornelserbu scrie:@ gabisandu
inainte de '90 nu prea cunosteam valoarea banilor, fiindca traiam in comunism...suntem in 2007, nu te-ai prins ?
Asa se intampla spre exemplu la fotbal unde atunci cand se castiga un campionat, banii nu intra in buzunarul jucatorilor ci in visteria clubului. Bineinteles la concursuri clubul sa plateasca taxa participantilor.
Buna ideea si teoria ta, dar in ziua de azi este foarte greu. Copiii si tineretul din ziua de azi au alte preocupari decat acela de a face sport. Sunt tot mai multi cei care in loc de activitatea sportiva aleg computerul, playstaision,baruri, discoteci etc O initiativa foarte buna a avut-o A.P.C.R.-ul prin organizarea Cupa Copiilor pe 1 iunie de ziua copilului la Moara Vlasiei sa atraga copiii spre acest sport.andrei vladeanu scrie:solutia sunt CLUBURILE SPORTIVE pe care le-am infiintat.
fiecare club va investi in tinerii talentati.
pescuitul de competitie va deveni sport in adevaratul sens al cuvantului.
vor exista antrenori, antrenamente si cicluri de pregatire.
altfel nu se poate!
lasand orice gluma la o parte iti spun ca ,intradevar merg la concursuri ptr diplome si cupe.dar asta e posibil (cel putin in cazul meu) doar ptr faptul ca cei mai buni prieteni(si parteneri de pescuit) ai mei ma sponsorizeaza(imi platesc taxa de concurs),eu platesc doar ptr nada(uneori nici pe aceea in totalitate).gabisandu scrie:@ marin laurentiu
Banuiesc ca per total din concursuri ai iesit in pierdere si nu in castig, adica ai bagat mai multi bani decat ai luat si cred ca cei mai multi au patit la fel. In rest cred ca mergi la concursuri doar pentru glorie si nu pentru bani.
Cu fotbalul era doar o exemplificare, nu incape comparatie...