premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

parc-ar vorbi mircea sandu, ala de juca la echipa ta favorita :lol: ...in rest, sunt de acord cu tot ce spui si sti bine ca incercam ca si voi chestia asta care cred ca pana la urma va da roade
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Taxele sunt bune asa cum sunt, dupa parearea mea, dar nu inteleg de ce trebuie sa existe premii in bani, de ce banii nu sunt folositi in folosul sportului, in dezvoltarea, in sponsorizarea tinerelor sperante.

Suntem o tara prea saraca ca sa avem premii mici???

Astept de la voi motive pentru care premiile mari in bani sunt necesare. Eu cred ca premiile mari aduc deservicii acestui sport.

Ceea ce spune Andrei cu cluburile este o varianta. Iar eu zic ca in loc ca premiile sa se duca catre persoane ar trebui directionati catre clubul din care fac parte castigatorii.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ gabisandu

inainte de '90 nu prea cunosteam valoarea banilor, fiindca traiam in comunism...suntem in 2007, nu te-ai prins ? :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

cornelserbu scrie:@ gabisandu

inainte de '90 nu prea cunosteam valoarea banilor, fiindca traiam in comunism...suntem in 2007, nu te-ai prins ? :lol:
Cu atat mai mult cu cat stim ce valoare are banul, ar trebui sa-l folosim pentru dezvoltarea sportului. Banuiesc ca cei mai multi dintre cei ce merg la concursuri au bagat mai multi bani decat au scos din ele. De ce acei bani sa nu intre in visteriile cluburilor unde sa fie gestionati pentru dezvoltarea clubului respectiv?

Asa se intampla spre exemplu la fotbal unde atunci cand se castiga un campionat, banii nu intra in buzunarul jucatorilor ci in visteria clubului. Bineinteles la concursuri clubul sa plateasca taxa participantilor.

marin laurentiu

Mesaj de marin laurentiu »

gabisandu scrie:
cornelserbu scrie:@ gabisandu

Cu atat mai mult cu cat stim ce valoare are banul, ar trebui sa-l folosim pentru dezvoltarea sportului. Banuiesc ca cei mai multi dintre cei ce merg la concursuri au bagat mai multi bani decat au scos din ele. De ce acei bani sa nu intre in visteriile cluburilor unde sa fie gestionati pentru dezvoltarea clubului respectiv?

Asa se intampla spre exemplu la fotbal unde atunci cand se castiga un campionat, banii nu intra in buzunarul jucatorilor ci in visteria clubului. Bineinteles la concursuri clubul sa plateasca taxa participantilor.
una din marile difrente intre fotbal si pescuit este ca fotbalul este omologat ca si SPORT,pe cand pescuitul...mai asteapta :cry:
gandesate-te putin ce implicatii are acest lucru...si poate iti schimbi opinia...
TIPS: ce ar insemna ca un fotbalist sa munceasca 5 zile pe saptamana la uzina,sa isi cumpere echipament din banii lui,sa plateasca chirie la terenul de fotbal,sa plateasca arbitrii,sa isi platesca deplasarile,etc....iar premiile sa le ia clubul din care face parte????
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

andrei vladeanu scrie:solutia sunt CLUBURILE SPORTIVE pe care le-am infiintat.
fiecare club va investi in tinerii talentati.
pescuitul de competitie va deveni sport in adevaratul sens al cuvantului.
vor exista antrenori, antrenamente si cicluri de pregatire.
altfel nu se poate!
Buna ideea si teoria ta, dar in ziua de azi este foarte greu. Copiii si tineretul din ziua de azi au alte preocupari decat acela de a face sport. Sunt tot mai multi cei care in loc de activitatea sportiva aleg computerul, playstaision,baruri, discoteci etc O initiativa foarte buna a avut-o A.P.C.R.-ul prin organizarea Cupa Copiilor pe 1 iunie de ziua copilului la Moara Vlasiei sa atraga copiii spre acest sport.
Imi poti spune si mie care este media de varsta la concursurile de pescuit organizate de A.P.C.R. sau alte asociatii? Sa nu fiu inteles gresit cu aceasta intrebare de unii pescari mai cu experientza(nu-mi place sa zic mai in varsta)doar sunt curios. Multumesc.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ marin laurentiu

Banuiesc ca per total din concursuri ai iesit in pierdere si nu in castig, adica ai bagat mai multi bani decat ai luat si cred ca cei mai multi au patit la fel. In rest cred ca mergi la concursuri doar pentru glorie si nu pentru bani.

Cu fotbalul era doar o exemplificare, nu incape comparatie...

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@marin laurentiu

exista si sportivi amatori, nu numai profesionisti

@ gold fish (Lockness :D )

eu cred ca in conditiile unui sistem construit pe cluburi sportive si condus de o federatie, media de varsta a pescarilor va scadea.
The One Team

marin laurentiu

@andrei
intradevar exista,doar ca,competitiile de amatori sant ...sponsorizate :wink:
si eu sant un pescar amator...dar ce-as mai merge la vreo 10 concursuri pe an daca m-ar sponsoriza SENZOR :wink: :lol: :lol: :lol:(si sa mor daca as avea vreo pretentie financiara,asta in cazul in care as castiga ceva :lol: :lol: :lol: )
ps: am 34 de ani dar arat al reaq de bine :lol: si cu sigla senzor as arata bestial in poze(cel putin in aia de grup...ca in alea cu podium...mai greu :cry: )
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

marin laurentiu

gabisandu scrie:@ marin laurentiu

Banuiesc ca per total din concursuri ai iesit in pierdere si nu in castig, adica ai bagat mai multi bani decat ai luat si cred ca cei mai multi au patit la fel. In rest cred ca mergi la concursuri doar pentru glorie si nu pentru bani.

Cu fotbalul era doar o exemplificare, nu incape comparatie...
lasand orice gluma la o parte iti spun ca ,intradevar merg la concursuri ptr diplome si cupe.dar asta e posibil (cel putin in cazul meu) doar ptr faptul ca cei mai buni prieteni(si parteneri de pescuit) ai mei ma sponsorizeaza(imi platesc taxa de concurs),eu platesc doar ptr nada(uneori nici pe aceea in totalitate).
altfel nu ar fi existat decat 2 variante(vorbesc doar in numele meu):
1.as fi avut f multi bani iar in cazul asta,competitiile ptr mine nu ar fi insemnat un "biznis"(adica nici nu m-as fi gandit vreodata la raportul investitie/profit), ci pura pasiune,de dragul pescuitului de competitie...
2.sau nu mi-as permite financiar ,iar in cazul asta nu as fi participat deloc...

cum nu pot spune ca ma incadrez strict la nici una din variante,am ales(mai bine spus -am profitat de oportunitate) aceasta cale de "compromis"...particip doar la competitiile la care sant sponsorizat de catre amicii mei,iar nada mi-o platesc singur...

ps: sper ca nu te superi dar sincer imi pari cam ...idealist.poate intr-o lume ideala va exista competitia ..."de amorul artei" pana atunci,premiile sant cele care "atrag" pescarii(majoritatea,sant sigur ca exista si exceptii) pe listele de concurs...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”