Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
citatul l-am pus pentru a reveni la subiect, nicidecum pt ca m-am referit la tine, vali!Vali Vesa scrie:@Vladut,
Baga frate PM-urile. Ca ii dadeam un PM lui Andrei, asa n-am de ales si tre sa-i raspund aici.
@Andrei,
Daca tot m-ai citat, inteleg ca sunt si eu printre "astia de votati aici" si stam in fata calculatorului. Da, ai dreptate, ce sa-i faci, unii mai si muncesc in fata calculatorului si nu ma deranjeaza de loc remarca ta. Iar pescuitul si concursurile vin dupa munca. Si la concursuri merg daca vreau si unde vreau eu.
Capisci?
PS Si subiectul era altul, nu taxa, eu nu m-am lamentat de nici o taxa.
Cipica nu a fost si nici nu era anonim chiar daca nu castiga concursul de la Sarulesti. Cipica l-a avut profesor pe celebrul Zvonko si chiar au castigat ceva concursuri impreuna, asa ca..................mihai dorobantu scrie:Poate sunt unii care se lamenteaza ca taxele sunt prea mari la concursuri.
Eu nu fac parte din categoria asta.Daca am bani merg daca nu stau acasa.
Ceea ce vreau sa spun e urmatorul lucru:
Sunt pescari foarte buni si foarte tineri care nu-si pot permite un concurs din princina taxelor foarte mari si altii care au bani si merg la toate concursurile dar nu au nici o treaba cu pescuitul.
Poate daca ar avea mai multi acces la concursuri s-ar mari concurenta lucru care nu poate fi decat benefic pentru acest sport.
Daca Cipica de exemplu n-ar fi avut bani la Sarulesti cu siguranta altcineva ar fi castigat concursul iar el ar fi ramas un anonim pana la 35 de ani cand si-ar fi permis o taxa la un concurs de calibru.