premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Vali Vesa »

@Vladut,

Baga frate PM-urile. Ca ii dadeam un PM lui Andrei, asa n-am de ales si tre sa-i raspund aici.

@Andrei,

Daca tot m-ai citat, inteleg ca sunt si eu printre "astia de votati aici" si stam in fata calculatorului. Da, ai dreptate, ce sa-i faci, unii mai si muncesc in fata calculatorului si nu ma deranjeaza de loc remarca ta. Iar pescuitul si concursurile vin dupa munca. Si la concursuri merg daca vreau si unde vreau eu.
Capisci?
PS Si subiectul era altul, nu taxa, eu nu m-am lamentat de nici o taxa.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vali Vesa scrie:@Vladut,

Baga frate PM-urile. Ca ii dadeam un PM lui Andrei, asa n-am de ales si tre sa-i raspund aici.

@Andrei,

Daca tot m-ai citat, inteleg ca sunt si eu printre "astia de votati aici" si stam in fata calculatorului. Da, ai dreptate, ce sa-i faci, unii mai si muncesc in fata calculatorului si nu ma deranjeaza de loc remarca ta. Iar pescuitul si concursurile vin dupa munca. Si la concursuri merg daca vreau si unde vreau eu.
Capisci?
PS Si subiectul era altul, nu taxa, eu nu m-am lamentat de nici o taxa.
citatul l-am pus pentru a reveni la subiect, nicidecum pt ca m-am referit la tine, vali!
mai ales ca tu nu te-ai lamentat.
ce D-zeu...
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Ca sa nu fie Vali singur si pentru ca eu am ridicat problema taxelor astea mari , imi asum si eu critica lui Andrei . Ar mai fii citeva precizari de facut la asta cu calculatorul si de unde ne obtinem "veniturile" ca sa putem traii si eventual pescuii , dar o lasam pe alt topic .

Incerc sa sintetizez niste probleme care s-au ridicat pe aici :

- taxele de concurs - care au atins incredibila suma de 1.500 EUR ( la anumite concursuri )
- problema impartirii premiilor , intre locurile considerate pe podium ( 1-2- 3 )
- problema raportului loc tras la sorti / taxa de concurs mare sau foarte mare / premii mari numai pentru locul 1 / echilibrarea sectoarelor .
- problema sponsorilor inexistenti sau de slaba calitate a ceea ce ofera

Se discuta pe mai multe topicuri , cam despre subiectele astea . Nu stiu cum sa facem sa aducem opiniile astea impreuna , pentru ca eu zic ca nu sunt subiecte lipsite de interes si pot oferii un "feed back" pentru cei care organizeaza concursuri . Asta daca vrem sa discutam serios . Daca mergem pe principiul ca nu ne pasa , le putem lasa si asa , mai facem cite o glumita , o caterinca subtire si o sa vina iarasi primavara ( ce bine o sa ne distram iarna asta , pe acest subiecte :lol: :lol: ) si nu se schimba nimic .
Majoritatea dintre noi avem firme , conducem grupe , plutoane sau unii dintre voi chiar "divizii' de angajati si stim sa ne organizam si sa ne facem ascultati la noi "acasa" , astfel incit nu stiu de ce dracu aici nu putem fii seriosi , ca sa facem ceva sa mearga mai bine si mai eficient si aceasta pasiune pe care o avem cu totii sa aiba numai de castigat din modul nostru de organizare si din a pune problema vizavi de restul celor implicati ( organizatori de concursuri , patroni de balti , TV , etc ) .

Poate e o tema de discutie pentru iarna asta .

mihai dorobantu

Mesaj de mihai dorobantu »

Poate sunt unii care se lamenteaza ca taxele sunt prea mari la concursuri.
Eu nu fac parte din categoria asta.Daca am bani merg daca nu stau acasa.
Ceea ce vreau sa spun e urmatorul lucru:
Sunt pescari foarte buni si foarte tineri care nu-si pot permite un concurs din princina taxelor foarte mari si altii care au bani si merg la toate concursurile dar nu au nici o treaba cu pescuitul.
Poate daca ar avea mai multi acces la concursuri s-ar mari concurenta lucru care nu poate fi decat benefic pentru acest sport.
Daca Cipica de exemplu n-ar fi avut bani la Sarulesti cu siguranta altcineva ar fi castigat concursul iar el ar fi ramas un anonim pana la 35 de ani cand si-ar fi permis o taxa la un concurs de calibru.

GoldFish-Team

Mesaj de GoldFish-Team »

mihai dorobantu scrie:Poate sunt unii care se lamenteaza ca taxele sunt prea mari la concursuri.
Eu nu fac parte din categoria asta.Daca am bani merg daca nu stau acasa.
Ceea ce vreau sa spun e urmatorul lucru:
Sunt pescari foarte buni si foarte tineri care nu-si pot permite un concurs din princina taxelor foarte mari si altii care au bani si merg la toate concursurile dar nu au nici o treaba cu pescuitul.
Poate daca ar avea mai multi acces la concursuri s-ar mari concurenta lucru care nu poate fi decat benefic pentru acest sport.
Daca Cipica de exemplu n-ar fi avut bani la Sarulesti cu siguranta altcineva ar fi castigat concursul iar el ar fi ramas un anonim pana la 35 de ani cand si-ar fi permis o taxa la un concurs de calibru.
Cipica nu a fost si nici nu era anonim chiar daca nu castiga concursul de la Sarulesti. Cipica l-a avut profesor pe celebrul Zvonko si chiar au castigat ceva concursuri impreuna, asa ca..................

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@Andrei,

scuze :oops:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@mihai dorobantu

este scuzabil ca nu ii cunosti potentialul lui Cipica , atit financiar cit si de valoare castigata in ultimii 5 ani ( de cind il stiu eu ) :lol: Nu ai dat exemplul bun . Dar ideea merita dezvoltata .

mihai dorobantu

Mesaj de mihai dorobantu »

@Val
Crede-ma ii cunosc potentialul .
Poate ca nu a fost cel mai elocvent exemplu.
Ideea cred ca ati prins-o iar Cipica nu e intr-adevar un anonim.
Sunt insa altii cu potential dar din pacate fara resurse.
Poate ca ar trebui sa aibe o sansa si ei.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

si ma rog, cine le sta in cale...nu s-a spus pina acum ca sunt si concursuri scumpe si concursuri ieftine ? Nu stiu cum se face, dar si pe unele si pe celelalte le castiga cam aceiasi concurenti...cauta altceva te rog, fiindca asta nu prea sta in picioare...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

solutia sunt CLUBURILE SPORTIVE pe care le-am infiintat.
fiecare club va investi in tinerii talentati.
pescuitul de competitie va deveni sport in adevaratul sens al cuvantului.
vor exista antrenori, antrenamente si cicluri de pregatire.
altfel nu se poate!
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”