n-am stiut...dar e atat de logic

@ Piciul
ce-ai, tata, cu Val ? nimeni nu crede o iota din ce vrei tu sa spui...cel putin asta-i parerea mea !
pote-i totusi o gluma, dar imi pare rau ca Val se consuma atat de mult.
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Adrian B scrie:![]()
Intrebari:
De ce as participa eu la concursuri in 2-3 ani, cand observ atatea acuzatii de rahat, invidii, rautati...vorbe...barfe...etc?
De ce as plati 500 - 1000 E pt un concurs, poate sa am "norocul" sa pic pe un loc slab sau sa-mi aud tot felul de vb de cacat?
Cu 500 - 1000 E, merg linistit, relaxat pe orice balta din Romania, Ungaria, cateva zile ...unde-mi aleg si locul cel mai bun...si unde nu ma streseaza niciun idiot.
Mi-ar placea sa-mi raspunda cativa: Vladut, Andrei, Dl. Rosioru, Val, Vopsea, Oana, Vesta, Iuga, Gold fish...adica cei care au ceva de spus.
Multumesc.
Pai tu zici asta !?clubulpescarilor_decebal scrie:@ pt administratorii acestui site
cred ca ar fi bine sa interziceti accesul persoanelor care isi dau numele de scena, astfel riscati ca pe viitor sa apara tot felul de verze murate care sa faca din acest site o varza si mai mare.
cred ca de la bun inceput acest site s-a dorit a fi unul profesionist de unde sa invatam cat mai multe despre carpfishing.
acum s-a ajuns la nivel de taraba unde ne certam, ne injuram, ne amenintam,...etc
Am inteles punctul de vedere, cu prima ocazie cand ne vedem o sa-ti explic mai detaliat de ce insist sa las cat mai liber forumul si mai ales de ce nu-i pot interzice pe userii care nu au nume cunoscut........Florentin Iuga scrie: Vladutule, nu am nimic cu tine personal, ca mi-esti drag dar sub Vladut Mateianu scrie "site admin". Daca scria sub altul, ma luam de el. Nu te sun, pentru ca nici pe mine nu ma suna cineva sa-mi zica ce are de zis, mi-o trage aici pe forum. Dar cum se face ca tu ii pui la punct numai pe cei care se plang iar celor care calomniaza nu le zici nimic.![]()
![]()
La asta adauga si faptul ca aseara eram nervos din cauza emisiunii, ca ma-am chinuit vreo juma' de ora sa scot de pe sunet niste urlete salbatice de la ultima filmare in delta. Ghici pe cine pomeneam?
![]()