premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

@ Cezar

n-am stiut...dar e atat de logic :lol:

@ Piciul

ce-ai, tata, cu Val ? nimeni nu crede o iota din ce vrei tu sa spui...cel putin asta-i parerea mea !
pote-i totusi o gluma, dar imi pare rau ca Val se consuma atat de mult.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

nu deranjează pe nimeni limbajul limbricului vopsit?de ce nu mai sare nimeni? ăsta e dalcasei şi are voie ?nui nimic o sal strivesc io. după cel stîrpesc no să mai cîrîie nimeni. prostu mai şi recunoaşte că la dîrvari jocurile se făceau la el în stand. atenţie hoţilor pamfil veghează, nu mai ţine. ce vlădene faci pe poliţistu? vezi că am fost şi pe la concursu tău. cînd o să fii treaz uităte pe liste la echipe şi pote mă găseşti dacă nu sună un prieten de pahar. şi nu mă mai stîrniţi că nu e bine. din cauza magăriilor mam lăsat de pescuit şi mam luat de haiducie. vreau să iau de la hoţi şi să dau la pescari. mare atenţie oană. sunt cu ochii pe hoţi.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

:lol: :lol: :lol:

@ Nae Panfil

In 2004 nici nu se pescuia la darvari ! :lol:
Ultima oară modificat Dum Noi 18, 2007 15:56 de către vali dumitru, modificat 1 dată în total.
Valentin Dumitru

clubulpescarilor_decebal

Mesaj de clubulpescarilor_decebal »

@ cezar bibu

nu ai inteles nimic din ceea ce am spus...pacat.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Nae Panfil

Cand ne intalnim sa ma strivesti ?

HANDICAPATULE !

:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

Ne vedem pe LIBER LA DISCUTII ! :twisted:
Valentin Dumitru

Naepamfil

Mesaj de Naepamfil »

cînd nici nu te aştepţi vierme. f. curînd. cine a vorbit de 2004 prostule? poate atunci puneaţi la cale furăciunile. debutu laţi făcut cînd aţi dat de fraieri. dacu no să mai ţină. haiducu pamfil e pe urmele voastre. aveţi grijă că veghez.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adrian B scrie::shock:
Intrebari:

De ce as participa eu la concursuri in 2-3 ani, cand observ atatea acuzatii de rahat, invidii, rautati...vorbe...barfe...etc?

De ce as plati 500 - 1000 E pt un concurs, poate sa am "norocul" sa pic pe un loc slab sau sa-mi aud tot felul de vb de cacat?

Cu 500 - 1000 E, merg linistit, relaxat pe orice balta din Romania, Ungaria, cateva zile ...unde-mi aleg si locul cel mai bun...si unde nu ma streseaza niciun idiot.
Mi-ar placea sa-mi raspunda cativa: Vladut, Andrei, Dl. Rosioru, Val, Vopsea, Oana, Vesta, Iuga, Gold fish...adica cei care au ceva de spus.
Multumesc.

Ai mare dreptate in ceea ce spui, dar sa stii ca de multe ori alta este situatia pe balta ! ( :D cu toate ca nu pare dupa ce se scrie pe aici).
Cat despre taxe, am spus-o si o repet, m-i se par exagerate taxele de peste 2000 ron, deja nu mai este vorba de competitie de pescuit sportiv, eu i-as zice altfel..... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

clubulpescarilor_decebal scrie:@ pt administratorii acestui site

cred ca ar fi bine sa interziceti accesul persoanelor care isi dau numele de scena, astfel riscati ca pe viitor sa apara tot felul de verze murate care sa faca din acest site o varza si mai mare.

cred ca de la bun inceput acest site s-a dorit a fi unul profesionist de unde sa invatam cat mai multe despre carpfishing.

acum s-a ajuns la nivel de taraba unde ne certam, ne injuram, ne amenintam,...etc
Pai tu zici asta !? :D
Ca mi-e greu sa cred ca asa te cheama..... :cry: :oops:
CS SENZOR

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Florentin Iuga scrie: Vladutule, nu am nimic cu tine personal, ca mi-esti drag dar sub Vladut Mateianu scrie "site admin". Daca scria sub altul, ma luam de el. Nu te sun, pentru ca nici pe mine nu ma suna cineva sa-mi zica ce are de zis, mi-o trage aici pe forum. Dar cum se face ca tu ii pui la punct numai pe cei care se plang iar celor care calomniaza nu le zici nimic. :oops: :oops: :oops: La asta adauga si faptul ca aseara eram nervos din cauza emisiunii, ca ma-am chinuit vreo juma' de ora sa scot de pe sunet niste urlete salbatice de la ultima filmare in delta. Ghici pe cine pomeneam? :lol:
Am inteles punctul de vedere, cu prima ocazie cand ne vedem o sa-ti explic mai detaliat de ce insist sa las cat mai liber forumul si mai ales de ce nu-i pot interzice pe userii care nu au nume cunoscut........

PS Ptr urletele de care pomenesti m-am hotarat sa nu mananc (si nici sa beau) nimic in primele 30 de ore de cand ajungem in delta data viitoare ! :D
CS SENZOR

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Vladut

sa nu bei nimic...nu cred, daca faci asa ceva, nu mai esti prietenul meu :lol:
Cornel Serbu
Friends Carp Team