premii concursuri

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns

premii concursuri

premiu mare locul I
4
10%
proportional locul I, II si III
38
90%

Voturi totale: 42

EX-UL
pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de EX-UL »

piciul scrie:@Valpi
tare prost il mai crezi pe Radu.am gresit. te rog iarta-ma: stiu sigur ca ai congelatorul plin. ca si vopsitul. am auzit ca cele mai tari antrenamente pe darvari se fac cand e Victor plecat
Esti chiar timpit bai baiatule - eu NU am fost la NICI un antrenament pe Darvari ! Am pescuit pe aceast balta numai in concursuri . Dl. Oana poate confirma . De unde sa vede ca esti un TIMPIT pus pe hartza care ti-ai gasit clientul in persoana mea . De acum incolo nici nu te mai bag in seama , pentru ca esti dus si din afara fenomenului . Nici nu are rost sa ma enervez cu tine - pentru ca esti handicapat .

PS - ai dreptate intr-un singur lucru - am congelatorul plin - dar nu cu peste ci cu iepuri si fazani ! :lol: :lol: :lol: Si uite maine ma duc la un mistret , dar nu la Darvari :lol:

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

@ Nae Panfil

Prostule daca tu crezi ca mi-e frica de tine te inseli amarnic, poti sa ai si 2 metrii si sa fii si luptator de k1 ca ma pis pe tine de la inaltime . Am o schela la pravalie de 6 metrii :lol: :lol: :lol: .
Sa-ti spun o vorba: Nu conteaza inaltimea , cat conteaza istetimea !

Boule tu ai inceput sa afirmi ca as fii castigat concursul din primavara , cu ajutorul arbitrilor si a lu' Oana, handicapatule am prins peste , asa l-am castigat!

Mai terminati in p.............. mea cu afirmatii nefondate, ca eu nu mi-am permis sa acuz pe nimeni, chiar daca stiam o gramada de manevre care s-au facut pe la concursuri.

Va dau un exemplu; in 2004 s-a discutat manevrele care se faceu la acel concurs chiar in standul meu in timpul concursului si nimeni din cei prezenti la discutie nu au spus nimic daca nu au avut probe filmate.

S-a tacut si s-a invatat din greseli, nu s-au facut afirmatii aiurea si nici nu am acuzat pe nimeni.

@ Piciul

Da mi-am umplut congelatorul cu 40 kg de boilesuri ramase de la concursuri, daca vrei i-ti dau si tie sa prinzi si tu peste, zi-mi pentru ce balta vrei boilesuri si te rezolv .
Valentin Dumitru

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Adrian B
Stii care-i problema ? Ca daca vrei sa inveti cite ceva, n-o faci de pe forum, ci vii dumneata frumos pe la vreun concurs-doua, stai in spatele unui stand-doua , si nu stiu daca toti vor fi un zimbet si miere, dar in orice caz, sigur vei afla (si poti observa) o gramada de informatii utile. Dupa aia, daca vrei sa bagi si bani ca sa participi la un concurs , o poti face, suntem o tara libera...
@Cornele,
Vezi ca asta cu "practica se face pe balta" are copyright :lol: :lol:
@Decebal,
vad ca esti intrigat de nivelul de mahala al forumului asta neprofesionist..te-ai gindit cumva ca din cele 245 de postari ale tale procentul de intrebari si sfaturi la obiect nu depaseste 1% ?

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
a existat un arbitru pamfil nicolae la vreun concurs la darvari?
dar un concurent?
el asa zice...
nu a existat nici un arbitru si nici un concurent cu acest nume la nici o competitie care sa desfasurat la Darvari .
Exista unul pamfil
care ia in c.r fitil
si o p..a mare-n dinti
cand se duce la Fierbinti . :evil: :evil:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

:lol: :lol: :lol:
Valentin Dumitru

cipibm

Mesaj de cipibm »

@VAL La voi vanatorii nu se practica inca C&R? :lol:

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

cipibm scrie:@VAL La voi vanatorii nu se practica inca C&R? :lol:
:lol: :lol: :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie:[...Si uite maine ma duc la un mistret , dar nu la Darvari :lol:
Da unde, la Vernescu? :lol:
Ai prins ceva?
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Mare ?????????????? :lol: :lol: :lol:

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

@Vali Vesa
nu-l mai invata tu care sunt locurile bune de congelator la Tancabesti ca doar Vernescu si Gorgan sunt locurile lui preferate

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”